3 senedir önce sol kürek kemiğimin ağrısıyla başladı sol kol derken önce ortopedi kalp genel cerrah sorunuma fibromiyalji dendi stress ten oluyormuş her ağrıda tansiyonumu yükseltip acile gittik hiç bir şey yok sadece kolesterolüm yüksek diğer değerlerim normal acildeki doktor kalp için doktora gidin dedi onada gittik ekg stress efor ritm tansiyon holter sonuç normal değerlerde çıktı bu sefer midede şişlik yanma başladı yediklerimi korkudan yiyemez hale geldim yastık yükseltim mide tableti kullandım doktora gittim huzursuz bağısak ve reflü dendi her gün farklı bir yerim ağrıyor yanma oluyor iğneler batıyor bu sefer hastalık belirtilerine bakıp panik atak oluyorum şimdide boyun düzleşmesi kireçlenme hafif skolyoz çıktı evdekiler benden bıktı fizik tedavi verdi doktor bazen nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hemen yüzüm değişiyor kiminle konuşsam bir ağrım var dese hemen soruyorum nerede nasıl diye benimki gibiyse biraz rahatlıyorum ama o vesvese yok mu hemen başa sarıyor yıllar önce yine böyleydim ama çocuklar iş güç unutmuştum şimdi boşta kalmıyorum yine başladı babamın ölümünden sonra daha da tetiklendi sanırım bana stress ten uzak dur rahatla diyorlar bende biliyorum dualar ediyorum eski sağlıklı düşündüğüm günlere dönmek için hepimize Rabbim önce sağlık versin gençken yaşanılanlar ilerki yaşlarda maalesef bedenimize psikolojimize etki ediyormuş