Her Gün Burç Yorumu :)

BAŞAĞI etkilemek için; dürüst olun.
Çünkü o karşısındakinin yalanını hemen yakalar ve bir daha affetmez!
Zor aşık olur, etkilemek zordur :)
:13:

TERAZİ'yi etkilemek için; sizinle öylesine mi konuşuyor yoksa sizden hoşlanıyor mu?
Bunu anlamak zordur!
Peşinizden koşmasını sağlayın :)

AKREP'i etkilemek için; sakın onu kıskandırmaya çalışmayın!
O zaten kıskanacak birçok şey bulur!
Kıskandırmaya çalışırsanız onu kaybedersiniz.

YAY'ı etkilemek için; onu etkilemek zordur!
Ruh hali değişir,sizi bugün severken yarın sizden sıkılabilir!
Sizden sıkılmamasını sağlayın!

OĞLAĞI etkilemek için; ona yanlış yapmayın!
Onun bazı kuralları vardır, o kurallarının dışına çıkarsanız sizi asla ama asla affetmez.
:2:

KOVA'yı etkilemek için; sizi merak etmesini sağlayın.
Gizemli şeyler onun ilgisini çeker.
Onu fazla kısıtlamayın, özgürlüğüne karışmayın!

BALIĞI etkilemek için; nazik olmalısınız.
Kaba olan insanlarla pek anlaşamaz.
Dengesizlikleri vardır, dengesizliklerine alışmanız gerekir.

şştt öyle surat asmıyoruz bakalım hemen. amannn boşver demek ki meraklı öyle sorun çıkarmaya yer aramaya. sen ne üzülüyorsun bakimmm bırak o üzülsün

bu kadar yakınken deyim yerindeyse katir tepmiş gibi uzaklaştırmak ancak bana nasip olur
aman hep birlikte gülüyoruz

canım sitede bile daha yeni yayınlandı. sen ne ara yayınladın. göremedim ?

Canım dün akşam yayınladım ben.
Ayrıca topiğe el koymuşsun bildiğin, ayıp olmadı mı biraz.
Kırıldım gerçekten topik sahibi olarak sorulmadan bunu yapmanız hoş değil.

Canım dün akşam yayınladım ben.
Ayrıca topiğe el koymuşsun bildiğin, ayıp olmadı mı biraz.
Kırıldım gerçekten topik sahibi olarak sorulmadan bunu yapmanız hoş değil.

bence sen paylaştım dediğin şeyle benim yazdklarıma iyi bir bak canım sonra konusalım
ayrıca bir topic açmışsın ok. ama burda kimin ne yazması gerektiğine sen mi karar veriyorsun anlamadım. eyw saolasn paylaştığın yerdekiler çok dogru tahmin olan bir site eskiden yaptıgın gbi gün ortasında eklesen yorumları amenna ama ben günlük yorumumu akşamın bir saatinde okumak yerine karsı sitede yorumlandıgı gbi okumak istiyorum. sadece bende değil. konustugumuz bir kaç arkdsta benimle aynı fikirdeydi. bende siteyi buldgumu söyledm ve yazdm hepsi bu. yoo illa ben yazıcam diyorsan o zaman gir normal saatte yaz . ama günün bitmesine 3 saat kala da günlük burc okumak saçma

canım yazmıycak mısın yorumları?arkadaş biraz alınganlık göstermiş ama öğrenci olduğundan yetişemiyo belli,kırılmasın.ilk defa burç takip ediyodum,o kadar uydu yani yazılanlar :) bizi mahrum bırakmayın ya,emeklerinize ve ayırdığınız zamana tşk ediyorum.öpüyorum kızlarr

canım daha yayınlanmamış takipteym yayınlandığına paylaşıcam. senin de söylediğin gbi amacım onun actıgı konuya el atmak değil ilk kim yazıyorsa yazsın. maksat mümkün olduğunca çabuk yayınlanması. ama neyse..

Canım iyi niyetle yazmış olabilirsin tamam anlarım.
Ama sorman gerekirdi.
Ve kusura bakma bu topik benim paylaşım alanım.
Teşekkür ederim iyi niyetin için ama ben topiğimi istediğim gibi kullanırım.
İyi akşamlar..

Gökyüzü bugün, duygusal hayatınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte. Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu ya da olumsuz sonuçları beraberinde getirir. Zamanında doğru gelen konular size rahatsız edici gelebilir. İçinizde kopan fırtınaları birlikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz, yanlış giden konuları nasıl çözüme kavuşturabilirsiniz bunları düşünmeli ve kararlar almalısınız. Gerçekleri görmezden gelerek hareket ederseniz tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilir ve derin üzüntüler, pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekler hoşumuza gitmese de acıdır. Herkesten önce kendinize dürüst davranmalısınız. Bugünün şansı ise talih oyunları olabilir sizler için.

Günün Olumlaması:

Var olan şartların değişmesinden dolayı korkularımın esiri olmayı kararlılıkla bırakıyorum. Değişim enerjisinin ruhumda yarattığı enerjiyi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ediyorum.

Günün Rengi:
Yeşil

Günün Kristali:

Zümrüt

Gökler sizleri hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız ve hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi ve tecrübenizi insanlarla paylaşarak bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz özel zamanlardasınız. Bugünlerde çevreniz genişleyerek, sizi yürekten destekleyen, hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden aldığınız olumlu enerjilerle her geçen gün kendinizi daha kararlı ve güçlü hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması:

Sağlıkla nefes alıyorum. Mutlu ve huzurluyum. Yaşamayı ve bana sunulmuş hayatı seviyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Bu benim var oluşumun doğal kaynağıdır.

Günün Rengi:

Yeşil

Günün Kristali:

Akuamarin

Öncelikle meraba canim.
Suna bir aciklik getirmek istiyorum ki, bu topigi belli bir amac dogrultusunda lovefairy acti. Tatil vakti o sitede burclar yayinladigi zaman bu topikte bizlerle paylasabiliyordu cunku "tatil" deydi. Ancak simdi okullar acildigi icin burc yorumlarinin yayinlandigi vakit buraya girip yorumlari paylasamiyor. Ancak aksam vakti girebiliyor ve bu sana, bu topigi ele gecirip de onun yerine yorumlari paylasma hakki vermez.
Yanlis düsünüyorsun Kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…