- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
OĞLAĞI etkilemek için; ona yanlış yapmayın!
Onun bazı kuralları vardır, o kurallarının dışına çıkarsanız sizi asla ama asla affetmez. :2:
hehehehe,affetmemmmmm
BOĞA: Onu kendinizden soğutuyor olabilirsiniz!
Dikkat etmelisiniz ..
Geçmişi bırakın. Sizi mutlu edenlerle olun, mutsuz edenlerle değil :)
off ne yapsam soğuyor zaten
şştt öyle surat asmıyoruz bakalım hemen. amannn boşver demek ki meraklı öyle sorun çıkarmaya yer aramaya. sen ne üzülüyorsun bakimmm bırak o üzülsün
canım sitede bile daha yeni yayınlandı. sen ne ara yayınladın. göremedim ?
Canım dün akşam yayınladım ben.
Ayrıca topiğe el koymuşsun bildiğin, ayıp olmadı mı biraz.
Kırıldım gerçekten topik sahibi olarak sorulmadan bunu yapmanız hoş değil.
bence sen paylaştım dediğin şeyle benim yazdklarıma iyi bir bak canım sonra konusalımayrıca bir topic açmışsın ok. ama burda kimin ne yazması gerektiğine sen mi karar veriyorsun anlamadım. eyw saolasn paylaştığın yerdekiler çok dogru tahmin olan bir site eskiden yaptıgın gbi gün ortasında eklesen yorumları amenna ama ben günlük yorumumu akşamın bir saatinde okumak yerine karsı sitede yorumlandıgı gbi okumak istiyorum. sadece bende değil. konustugumuz bir kaç arkdsta benimle aynı fikirdeydi. bende siteyi buldgumu söyledm ve yazdm hepsi bu. yoo illa ben yazıcam diyorsan o zaman gir normal saatte yaz . ama günün bitmesine 3 saat kala da günlük burc okumak saçma
canım yazmıycak mısın yorumları?arkadaş biraz alınganlık göstermiş ama öğrenci olduğundan yetişemiyo belli,kırılmasın.ilk defa burç takip ediyodum,o kadar uydu yani yazılanlar :) bizi mahrum bırakmayın ya,emeklerinize ve ayırdığınız zamana tşk ediyorum.öpüyorum kızlarr
bence sen paylaştım dediğin şeyle benim yazdklarıma iyi bir bak canım sonra konusalımayrıca bir topic açmışsın ok. ama burda kimin ne yazması gerektiğine sen mi karar veriyorsun anlamadım. eyw saolasn paylaştığın yerdekiler çok dogru tahmin olan bir site eskiden yaptıgın gbi gün ortasında eklesen yorumları amenna ama ben günlük yorumumu akşamın bir saatinde okumak yerine karsı sitede yorumlandıgı gbi okumak istiyorum. sadece bende değil. konustugumuz bir kaç arkdsta benimle aynı fikirdeydi. bende siteyi buldgumu söyledm ve yazdm hepsi bu. yoo illa ben yazıcam diyorsan o zaman gir normal saatte yaz . ama günün bitmesine 3 saat kala da günlük burc okumak saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?