- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Canım iyi niyetle yazmış olabilirsin tamam anlarım.
Ama sorman gerekirdi.
Ve kusura bakma bu topik benim paylaşım alanım.
Teşekkür ederim iyi niyetin için ama ben topiğimi istediğim gibi kullanırım.
İyi akşamlar..
bu kadar yakınken deyim yerindeyse katir tepmiş gibi uzaklaştırmak ancak bana nasip olur
aman hep birlikte gülüyoruz
Öncelikle meraba canim.
Suna bir aciklik getirmek istiyorum ki, bu topigi belli bir amac dogrultusunda lovefairy acti. Tatil vakti o sitede burclar yayinladigi zaman bu topikte bizlerle paylasabiliyordu cunku "tatil" deydi. Ancak simdi okullar acildigi icin burc yorumlarinin yayinlandigi vakit buraya girip yorumlari paylasamiyor. Ancak aksam vakti girebiliyor ve bu sana, bu topigi ele gecirip de onun yerine yorumlari paylasma hakki vermez.
Yanlis düsünüyorsun Kusura bakma.
aynen canım gül geç bazı şeylere
pardonda burda km sana fikrini sordu. canım ne isterse onu yaparım kime neistemiyorsan benimkileri okumadan geçersin olur biter. burç yorumuysa burç yorumu. gidipte sizin gbi kimseye hakaret edercesine konusmuyorum ya. benim canım burda yazmak istiyor ve canım istedikçe de burda yazıcam. okumak istemeyen okumaz. olur biter. ayrıca bundan sonra seninde arkdsının da dediklerinze cevap bile vermicem. takılın canım siz
burcum balım yükselen burcum akrep ama ben bu yükselen burç olayını anlamış değilim bizimle ilgisi ne???
bak şimdi sen önce yaşına göre adabını takın öyle konus benimde canımı sıkma. yaşına göre konus. topic sen açtın diye herseyi yazma lüksü senin değil. inat değil mi canım ne zaman ne isterse onu yazıcam. saygısızlık olmadıgı sürece bunun kurallara aykırı tarafıda yok. hadi bakalım
Asıl kişiliği baskın davranışları yükselen belirliyor.
hmm anladım keşkem başka bir burç olsaymış yükselenim neyse
Hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?