Her gün cinsellik isteyen kocam🤦

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.999
9.655
158
Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Ben mi abartıyorum bugün küs gitti işe hayır dediğim için ne yapmalıyım?

Eşi, üye hastayken, aşırı sirt ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu bile yaşarken sürekli seks isteyen üye değil misiniz siz? Esinizin ne mal olduğunu hepimiz anladık şimdiye kadar, neden kendinizi sorgulayıp abarttım mı acaba diyorsunuz ki?

Düzenleme: Pardon, siz ağır grip geçirmiştiniz de hala zorlamıştı, beli incinen de kendisiydi, ona rağmen yine zorluyordu sizi. Beni eşya olarak gören eşim diye konunuz var, siz cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.

Arkadaşlar sorunum bu eşim her gün cinsel ilişki istiyor on yıllık evliyiz. Her gün olmasını istememem onun için kötü yani beni kötü biliyor. Yeni evli değiliz bu kadarı fazla diyorum yanlış anlıyor ne yapmalıyım ki her gün olmasını istemiyorum iki gün de bir olsa neyse. Zaten ailemin çok büyük sorunlari var bu aralar onun için üzüldüğümü de biliyor buna rağmen aklı cinsellikte.Yaşı kırk bende otuzum bu kadar sık istemesi normalmi sizce?
Sık istemesi normal ama sizin isteğinize de saygı duyması lazım.. Özellikle kafanız dolu ve üzgünseniz empatiyi elden bırakmamalı.

Ailenizin ne gibi sorunları var sizi ilgilendiren kısmı ne?

Ya kadınlarla erkekler fiziksel olarak çok farklı.
Her gün olması çok libidosu yüksek bir kadın değilse evet çok zor.
Yanması tahrişi vs erkekler gibi sık da ihtiyaç duymuyoruz onlara kalsa sabah akşam zaten.
Şap atın yemeğine sizinki de can

Eşi, üye hastayken, aşırı sirt ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu bile yaşarken sürekli seks isteyen üye değil misiniz siz? Esinizin ne mal olduğunu hepimiz anladık şimdiye kadar, neden kendinizi sorgulayıp abarttım mı acaba diyorsunuz ki?

Düzenleme: Pardon, siz ağır grip geçirmiştiniz de hala zorlamıştı, beli incinen de kendisiydi, ona rağmen yine zorluyordu sizi. Beni eşya olarak gören eşim diye konunuz var, siz cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.
Evet o benim hatırlamaniza sevindim, manipüle edip küsüp duruyor o yüzden sorguladım haklısınız. Teşekkür ederim

Sık istemesi normal ama sizin isteğinize de saygı duyması lazım.. Özellikle kafanız dolu ve üzgünseniz empatiyi elden bırakmamalı.

Ailenizin ne gibi sorunları var sizi ilgilendiren kısmı ne?
Aynen öyle, empati hiç yok Abim iftiraya uğradı ve hapse girdi o yüzden üzgünüz hepimiz

Ya kadınlarla erkekler fiziksel olarak çok farklı.
Her gün olması çok libidosu yüksek bir kadın değilse evet çok zor.
Yanması tahrişi vs erkekler gibi sık da ihtiyaç duymuyoruz onlara kalsa sabah akşam zaten.
Şap atın yemeğine sizinki de can
Libidom çok yüksek bile olsa bu fazla geliyor. Aynen öyle bizim her an isteyeceğimiz birşey değil ama erkekler bambaşka. Şap nerden bulabilirim

E daha önce benzer minvalde konu açtınız zaten. Kimine her gün normal kimine haftada bir normal. Sizin ikinizin konuşarak çözeceği bir konu bu. Buradaki kadınlar az yada fazla dese sorun çözülmeyecek ki
Çok küsüp duruyor manipüle edip kendimi sorgulama isteği uyandırdı o yüzden açtım. Yoksa cinsellik üzerinden dikkat çekmek için konu açmıyorum yanlış anlamayın

Hayır deyip red etme en azından 1 gün arayla veya duruma göre her gün de olabilir falan de
Bizde 14 yıllık evliyiz ortalama 1 gun arayla oluyor

Back
X