- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bir sevdiğim var aynı yerleşkedeyiz. o kadar zor ki her gün görmek defalarca görüyorum bazen yanyana masalarda oturuyoruz onun arkadaşı ile benim arkadaşım çok samimi. benim kalbimde o onun aklında ise başkası var. ama gördüğü yerde bakıyor. bazen kafamı kaldırdığımda baktığını görüyorum ama işte sadece amalarla kalıyor.
mesela bugün topuklu vardı ayağımda 3-4 kez görmesine rağmen en son arkadaş onun arkadaşı ile konuşurken masalarının yanından geçtik bakmış kafasını kaldırıp ki ben farkında bile değildim baktğının arkadaş söyledi. Bazen bende denk geliyorum baktığına gerisi yok işte.hani defalarca görmesem bir gün içinde sorun olmayacak belki de sadece aklımda kalacak ama yüzü silinmiyor gözümün önünden
mesela bugün topuklu vardı ayağımda 3-4 kez görmesine rağmen en son arkadaş onun arkadaşı ile konuşurken masalarının yanından geçtik bakmış kafasını kaldırıp ki ben farkında bile değildim baktğının arkadaş söyledi. Bazen bende denk geliyorum baktığına gerisi yok işte.hani defalarca görmesem bir gün içinde sorun olmayacak belki de sadece aklımda kalacak ama yüzü silinmiyor gözümün önünden