Her gün görmek

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bir sevdiğim var aynı yerleşkedeyiz. o kadar zor ki her gün görmek defalarca görüyorum bazen yanyana masalarda oturuyoruz onun arkadaşı ile benim arkadaşım çok samimi. benim kalbimde o onun aklında ise başkası var. ama gördüğü yerde bakıyor. bazen kafamı kaldırdığımda baktığını görüyorum ama işte sadece amalarla kalıyor.

mesela bugün topuklu vardı ayağımda 3-4 kez görmesine rağmen en son arkadaş onun arkadaşı ile konuşurken masalarının yanından geçtik bakmış kafasını kaldırıp ki ben farkında bile değildim baktğının arkadaş söyledi. Bazen bende denk geliyorum baktığına gerisi yok işte.hani defalarca görmesem bir gün içinde sorun olmayacak belki de sadece aklımda kalacak ama yüzü silinmiyor gözümün önünden

Bir sevdiğim var aynı yerleşkedeyiz. o kadar zor ki her gün görmek defalarca görüyorum bazen yanyana masalarda oturuyoruz onun arkadaşı ile benim arkadaşım çok samimi. benim kalbimde o onun aklında ise başkası var. ama gördüğü yerde bakıyor. bazen kafamı kaldırdığımda baktığını görüyorum ama işte sadece amalarla kalıyor.

mesela bugün topuklu vardı ayağımda 3-4 kez görmesine rağmen en son arkadaş onun arkadaşı ile konuşurken masalarının yanından geçtik bakmış kafasını kaldırıp ki ben farkında bile değildim baktğının arkadaş söyledi. Bazen bende denk geliyorum baktığına gerisi yok işte.hani defalarca görmesem bir gün içinde sorun olmayacak belki de sadece aklımda kalacak ama yüzü silinmiyor gözümün önünden
Ana fikir ?

Elif siz ayrılmış mıydınız yoksa başlamamış mıydı hiç? Hatırlıyorum sanki konunu ama çıkaramadım.

Senin diger konularindan da bildigim kadariyla sen bakmalara asiri anlam yukluyorsun.
Soyle bakti, boyle konustu, elini kaldirdi, benim yanimdan gecti, bilmemne.
O kisinin kalbinde baskasi varmis iste, bu kadar.
Herkes herkese bakabilir. Gozunu dikip sana mi bakiyor? Bakisiyor musunuz, flortlesiyor musunuz? Yoo. Sen fazla ciddiye aliyorsun her bakmayi, sorun bu.

Ayağındaki topuklunun konuyla alakasını anlamadım?
Kendini şık hissetmiş, dikkat çektiğini düşünmüş.

Elif bu çocuğun sana ilgisi yok. Bu çok net canımcım. Kırmamak için aklımda başkası var demiş muhtemelen. Yoksa ayağına gelen fırsatı tepmez erkek milleti.

ben elimden geleni yaptım hissettiklerimi söledm ama aklımda başkası vr dedi
madem aklında başkası var ozaman ümidi kesin sizde yani olmayacak duaya amin demeyin...biraz sakıncalı bir durum bu.yarın öbür gün bir ilişkiye başlasanız bile bir süre sonra aklındaki kimdi,hala onu düşünüyormusun,onu unutmak içinmi benimlesin,onunla hiç konuştunmu,seni reddettiği içinmi bana geldin vs gibi birsürü soruyla uğraşırsınız :KK4:

Kendi hoslandigin her erkege "o da benden hoslaniyor" demek icin fazla kasiyorsun kendini. O kadar zorluyorsun ki kendin cok iyi kaniyorsun, bizleri bile ikna etmeye calisiyorsun. Yanlis. Cocuga agzinla soylemissin, o da aklinda baskasi oldugunu soylemis. Daha ne? Biri sana adim atacaksa, 1-2 bakmadan, yanindan gecmeden fazlasini yapar emin ol. Hayatinda biri olsun diye de bu kadar zorlama. Zamani gelince olur.

Back
X