her gün kavga!!!

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar nerdeyse 4 yıllık bi ilişkim var ve nerdeyse herseye kavga ediyoruz.bastada biliyorduk aynı dili konuşmadığımızı ama brbirimizi degiştirebileceğimizi düsündük sanırım.ama olmadı.fakındayım kimizde bıktık ama alışkanlıkmıdır blmiyorum ayrılamıyoruzda.yardım edin kızlar sizce boşamı çabalyorum?üstelik o kadarda nankör ki yaptığım iyi şeyler gözüne gelmez ama en ufak hatamı burnumdan getiren biri.çok kararsızım değmiyor gibi geliyor artık....

yaptiginizin hata oldugunu farkindasiiniz
madem karakterler hic birsekilde uyusmuyor
kendinizi mutsuz etmeyin elbet karsiniza karekterinize uygun biri cikicaktir

Bak sende farkındasın birçok şeyin nankör ve hergün kavga ediyorsunuz ve 4 yıldır değişmeyen insan bundan sonra da değişmez boşuna uğraşmayın...

bende değişeceği düşünmüyorum üstelik o kadar kırıyorki beni.nasıl yapmalı ne yapmalı bilmiyorum.ya ayrıldıktan sonra pişman olursam ya sonradan gerçekten değişirse diyorum kendi kendime.kızlar çok sağlıksız düşündüğümüde biliyorum.nasıl bi yol izlemeliyim sağlıklı bi karar verebilmek için?

canım bir insan 7 sinde neyse yetmişindede aynı olur derdi büyüklerimiz çok doğru bir söz bu, sende başta yanlış yapmışsın değiştiririm diye ama onlar asla değişmezler yılllarda geçse değişmez boşuna uğraşma üzülen sen olursun

yüz verme canım bak ciddi söylüorum kavga ediyorsanız bırak gitsin ya erkeklere değer verdikçe kendilerini bişi sanıyolar sakın kimseye kendinde fazla değer verme ben bunu bilirim artık ve söylerim sen kendin için vbarsın ve kimse sana senin kadar değer veremz bunu unutma ay çok mu karamsar oldum neeeebilmiyorumkismileyinede sebep olmak istemiyorum tabi olsun sen benden etkilenme canım benim sinirlerim bozuk bu aralra erkeklere hele ki bi tane erkeğe o kendini bilir abartmış olabilirim bu yüzden biraz senin hayatın kararlarını sakin kafayla ver yalnız dinle bakalım kendini aklın ve kalbin sana ne diyecek ve hangisi daha ağır basıyosa onun sözünü dinle:sm_confused:

peki şöyle kafanı cevirdiğinde 4 yıldır sana kazandırdığı şeyler neler
kaybettirdi şeyler neler.

sonradan gercekten değişir se
işte bu erkekler için ne mümkün
kadın evli adam degişir diye cocuk yapıyo.
değişiyomu hayır odun aynı odun:hulya:

4 yılın bana kaybettirdiği şeyler kendime güvenim kendime saygım nesem huzurum ve mutluluğum...kazandırdığıda olmuştur elbet ama hiç iyi bişey hatırlamıyorum larisacım inanırmısın sürekli mücadele sürekli çabalamaktan kendimi unutmusum..

canım o kadar haklısınki.çok zor ve problemli biri ve ben çok yoruldum çünkü benimde artık saygıya ilgiye ve huzura ihtiyacım var

haklısın canım üstelik benim yaptığım fedakarlıkları görmeyen,anlam yüklediğim paylasımlarımıza o kadar umursamaz yaklasan biriki.

kavga ettiğinizde uzatma kapat telefonu gitsin. çatlasın orda. bak bakalım aklı başına geliyomu gelmiyo mu...
anlaşamıyosanız da uzatmanın alemi yook...

canım o halde kollarını sıvayıp
artıları eksileri bi tarafa koyup
4 yılı göz ardı edip gereken neyse onu yapıcaksın
evet 4 yıl az bi zaman degil cokda degil.
ama böyle nereye kadar yaşanır ki bi insan.

ikili ilişkinin azılımı ızdırap cek yada hayattan nefret et degilki
sev sevil hayatı farklı yaşadır.

ve şunu asla unutma bu adam babada olsa dedede olsa asla değişmez.
can cıkar huy cıkmazolumunekankayizsmile
yazık etme yıllarını

erkekler sevgilileri hiç değişmicek diye, kızlar da sevgilileri değişicek diye düşünerek evlenirler.
sizinki de biraz o hesap olmuş erkekler bi miktar değişebilir bence ama 180 derece dönüş yaptıramazsın

nasıl ayılacam ne yapacam nasıl yapacam diye kara kara düşünme.. Ben de senin giBiydim.. Ben Bu adamla mutsuzum... mutsuuuuuzz.. daha neee ? anlaşamıyoruz.. huzurum kalmadı mutluluğum kalmadı neşem kalmadı eee.. daha ne diye yanımda.. alışkanlık ! kolay değil, umarım Bana gelen o Bi anlık güç sana da gelir.. Bi kavga sırasında eeee yeter Bee, yeter ulan dedim ortaliği BirBirine kattım darma duman ettim ayrıldım.. Biz nişanlıydık aileler de karişti.. Bırakmadı Beni.. kapimda içip içip ağladi.. valla o sıra Bana Bi vicdansızlık Bi gaddarlık geldi hiç acımadım hiç.. Belki de onu affedersem Bana kim acıyacak diye düşündüm.. sonuçta Bitmeliydi, çünkü bu hayat Benimdi ve Başrolde Ben vardım, rol arkadaşım Bana hiç uygun değildi, vazgeçmem gerekti, hastalıklı Bi ilişkiydi artık.. zor oldu ama yaptım ! umarım en hayırlısı olur senin için..

nasıl davranmalıyım peki ayrılırken larisacım?öfkesinide çekmek istemiyorum üstüme.üstelik bütün çevremiz ortak insanların içinde beni üzecek kıracak bişey yapmasındanda korkuyorum neticede çok etkilenecek çünkü ne olursa olsun ondan ayrılmycağmı düşünüyor şoka girecektir.

umarım canım bende basarabilirim.geçen seneye kadar onsuz bi hayat düşünemezdim ne olursa olsun düzelir ben onu seviyorum derdim.ama artık o toz pembe gözlük gitti sanki ve her şeyi farkedebiliyorum.benden ayrılmak istemeyecektir biliyorum.nasıl davranmalıyım o süreçte canım ne olur akıl ver

yavaş yavaş canım.. pat diye değil.. Biraz saBırlı olman lazım.. senin için de çok zor olacak sürekli gel-gitler yaşayacaksın, ama kararlı ol.. Bi de acıma.. Ben şu aşağilik pislik lanet merhametim yüzünden 4 sene dayandım.. şimdi giden yıllarıma Bozulan sağliğima acıyorum.. Bana kim acıdı? hiç kimse.. tek Başıma çektim.. Bana ailem Bile tavır aldı ayrılıyorum diye.. allahtan siz nişan falan yapmamışsınız senin için daha kolay olur.. yavaş yavaş soğut kendinden..gerekirse güzelce konuş Bi süre görüşmeyelim de, ama önce ne yapmak istediğine tam anlamıyla karar ver hayatım. sen Bu çocuktan gerçekten ayrılmak istiyor musun ?

"kaybettiğim sandıklarım kurtulduklarımmış" o kişiden ayrılınca bunu söyleyeceksin, kimse vazgeçilmez değildir. bir insanla mutlu olmak için birlikte oluruz.
benimde öyle bir ilişkim vardı, bitirdim ara ara aklıma geliyor şimdi ne kadar enayiymişim

evet canım istiyorum çünkü çok yıprandım ve mutlu değillim

evet canım istiyorum çünkü çok yıprandım ve mutlu değillim

boşa çabalayacağın en başından belliymiş. aaranızdaki alışkanlık değil sevgi bile olsa eğer yukarıda saydığın şeyleri düşünüyorsan giden 4 yıla verilen emeklere değil,kurtardığın yıllara bak.

artıları eksileri bir kaç gün yalnız kaldıktan sonra yaz,iyice düşün eğer hala aynı fikirde isen fazla uzatma. ne kadar az uzatırsan o kadar az acı çekersin buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…