her gün kavga!!!

Aaaaaaa kız aynı benim ilişkim bu ! bizde 2 senedir beraberizz anam hergün olurmu sudan sebebten bizde ok farklı kişiliklere sahibimiz aynn sizin gbi hani deiştirebliriz elbet die düşünerek başladık ilşkimize ilk zmanları mükemmel sonrası feci devam eden zincirleme sorunlarla devam ettik :S hala aynıı ama gönül bu evlenmeyide düşünüoruz kısmetse ama nankörr en kral iiliği yaparım 10 dk sever takdir eder 11.dkikada başlar yargılamaya bu bizimki gbi tiplere hep onları pohpohlayacak tarz insan olunca anam el üzerindeyizz ama bi yere kdr buda can yani knuşuncada vay efendim nie öle dedin neyse çok dertliyimde braz dökim istedim..soruna gelince cnm şunu sölim boşa çabalandığını düşünmüorum boşa olsa 4 yıl sürmezdi ztn süremezdi elbet değişen şeyler olmuştur ve ileriki hayattada olacaktır bu flört zmanları çok olur bu ben iice düşünülüp karar alındıktan sonra aynı evde evlilik hayatı içerisindeyken bu sorunlara gülebileceğimizi düşünüorum bide bu taraftan bak

ben de hep kavga ediodum ama baktım huzur elden gidio, alttan almaya başladım çok şefkatli davranıorm şimdi.hiç üzmemeye çalışıorm bu şeklde de sanki peşnden koşuomş gibi oluo tepene çıkartıosun ama dozunda yapabilirsen senn o tatlı muhabbetini şefkatini arayacaktr.erkeği elinde tutan kadındır ve eğer kadın isterse erkeğe gerçkten istedğini yaptrr bence olgunluğunla kadınlığınla ve anaçlığınla onu şaşırtmalısın.aynı dertten ben de çok muzdarip oldum kavga ettkçe bir çekim oluo inkar edilemez fakat iş ayrılmaya varabilio işte bazen ve huzursuz oluosun.ne onu ne kendini huzursz et dedğim gibi yaparsan o da istedğn şekle yavaş yavaş gelecektr.bunu yapabilmen için de ona olan sevginden güç almalısın.
bir de bi söz okumuştum insanlar karşısındakileri kendileri için seviyorlar sorumluluklar büyüdükçe kaçıyorlar,bir insan bir kedi bile olsa...bence kaçmayp mücadele etmelisin o senden ayrılıo mu bak sen nelr düşünüosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…