her gün kavga!!!

İşte böyle...
Ama ben karar verdim kopacağım..Kendim için.Ve 3 senedir ilk defa onun ne düşüneceğini takmıyorum kii o da bu forum sayesinde..a.s

Boşveeer inceldiği yerden kopsun.
Evliler anlaşamıyor bir yerde ayrılıyor.
Arkanızdan ağlayan çoluk çocuk yok.
Kimse vazgeçilmez değildir ve değecek insanlarla muhatap olmak lazım.olumunekankayizsmile
Size değer versinler yeter.

aslında sen zor olanı yapmışsın,geriye kolay olan kalmış. sadece biraz cesarete ihtiyacın var.
çünkü sorunlarınızın olduğunu ve ayrılmanızın ikiniz için de en doğru şey olduğunu kafana yazmışsın,ama uygulamaya geçirmeye tek başına cesaret edemiyosun galiba.
o da bunların farkındaysa karşılıklı konuşup anlaşarak ikiniz birlikte bitirin bu ilişkiyi,bu belki kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. sevgilin zorlarsa da gerekçelerini sun ve kafana koyduğun kararın arkasında dur.
bi söz duydum. bir yeşil elmanın yarısıyla, bir kırmızı elmanın yarısını almışlar birleştirip iple dikmeye çalışmışlar. ama olmuyosa olmaz,zorlamanın anlamı yok!
sizde de aynı şeyi gördüm canım. bi yerden sonra belli ki tıkanmışsınız,yorulmuşsunuz,güç yok artık ve gerçekten zorlamanın anlamı yok!

kararından emin olmak çok önemli bende biraz kararlı olabilsem keşke zamanla herşey oturucak ama biraz sabır gerekiyo.şuanda hiç bi yaptığımdan zevk almıyorum kendimi eve kapattım resmen ama böylesinin daha iyi oldugunu biliyorum anlaşamadığın bryle ömür geçmez çünkü

kızlar bugün bitirdim herseyi...cesaretimi topladım ve bitirdim.ama çok üzülüyorum içim acıyor.düne kadar beni hep üzdüğü kırdığı geliyordu aklıma.ama simdi hep güzel anlarimiz mutlu anlarımız geliyor aklıma.çok özlüyorum onu ya pişman olmaktan korkuyorum aklım baska dyor beynim başka.....

o kadar yıprtmıştı ki beni kurtulmam gereken bir hastalık gibi bakıyordum artık.ama simdi niye böyleyim?sadece ağlamak geliyor içimden.bugün kep törenim var var gitmek istemiyorum nasıl basa çıkacağim bilmiyorum bu acıyla...

Öncelikle cidden sizi tebrik ederim bu büyük sabrınızdan dolayı, ben olsam kesin patlardım şimdiye, o yüzden kendinizi az görmeyin. Bu kadar sabredip bu noktaya kadar gelmişseniz ayrılsanız bile bundan sonrasını da halledebilirsiniz ama önce iyice emin olup olmadığınızı kontrol edin. Eğer gerçekten o insana karşı bir şey hissetmiyorsanız, bunca yıl size verdiği zarar size kattığı yararlardan çok daha fazlaysa, karakterleriniz uyuşmuyor ve gittikçe birbirinizin ömür törpüsü olma görevini daha da çok üstlendiğinizi düşünüyorsanız bence bitirmek iki taraf için de en mantıklısıdır. Bitirdikten sonra da kendinizi dinlenmeye alın bir süre, çünkü gerçekten artık nefesiniz kesilmiş iyice, üstünüzdeki yükü atıp bir süre soluk almanız gereki kendinizle kalmanız gerek. O insana da makul bir dille anlatmaya çalışın elinizden geldiğince, sonuç olarak olmuyorsa olmuyordur, o insan da anlar bunu er ya da geç. Umarım kararınız ne olursa olsun size mutluluk getirir. :1rolleyes:

canım ööyle zor bir durumki ben onu hala çok seviyorum ama olmuyor yürümüyor birbirimizi mahvettk en çokta ben yıprandım.artık sevsemde olmuyor onunla biliyorumki hep mutsuz ve huzursuz olacağız.o yüzden bitmesi gerekiyordu ve bitti.ama simdi çok özlüyorum insallah hakkımızda hayırlısı olur çok kötüyüm çok...

yahu nasıl hayat bu böyle
azap çekmeye geldin güzelim sen
millet evlenip ayrılıyor sen seni bu kadar üzen adamı seviyorum seviyorum diye bırakmıyorsun.
o zaman daha çooooooooook ağlarsın biz ne yapalım?

evet kolay degil ilk dönemler
yerlerde sürünürcesine acı cekersin
ama atlatıcagına inanıyorum ben

biraz zaman ve biraz sabırla canımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sen snein ve geleceğindeki yaşantın için doğru olanı yaptın
kangreni kestin... kesmeseydin her yerini dahada sarabilirdiolumunekankayizsmile

Madem çok sevmenize rağmen bu yönde bir karar aldınız artık zaman ne hissettiğinizi ve geçmişinizi düşünme zamanı değil, aksine geleceğinizi düşünün ve ona göre hareket etmeye çalışın. Evet ilk dönemler oldukça zor olacak ama ben eminim ki siz bu sabırla onu da halledersiniz. yerimseniben

bazen böyle oluyor işte ne gidebiliyor nede kalabiliyor insan... 4 yılın hatrı diyor belki değişir biraz daha bekliyim diyor... ama ne oluyor sonunda yine olan sana oluyor... bir süre görüşme onada durumu söyle bizimle geleceğimizle ilgili sağlıklı bir karar verbilmem için beni arama de... o olmayınca onsuz hayatına bak birde hangisi seni daha mutlu ediyor.. kararını ona göre ver derim

yahu nasıl hayat bu böyle
azap çekmeye geldin güzelim sen
millet evlenip ayrılıyor sen seni bu kadar üzen adamı seviyorum seviyorum diye bırakmıyorsun.
o zaman daha çooooooooook ağlarsın biz ne yapalım?

bırakamıyorum demedim ve bıraktım bile.basta karşık hisler taşıyordum ama kızlar sağolsunlar fikirlerimi netlestirdiler u saatten sonra hayır gelmez boşa çabalama dediler bende bitirdim.ama simdi üzülüyorum çünkü 4 yılın yasanmıslığı var tabi bu geri döneceğim anlamına gelmıyor.simdi güçlü durabilmek için ve aldığım karardan dönmemek için ne yapacağımı bilmiyorum bunu söyledim.ve halada söylüyorum çünkü bilmiyorum gerçekten çok hassas bi dönemdeyim gel gitlerdeyim çünkü severek ayrıldım

canım
senın konunu takıp edıyordum ben
cunku bızdede kavga cok oluyor
hakkında hayırlısı ollsun tatlım
benım yapamadıgım , deneyip hemen ona gerı dondugum seyı yapabılmıssın

çok tesekkürler kızlar zaman ayırdığınız için.hala boşlukta gibyim o da arayıp boşuna terkettin hallolmayacak sorunumuz yoktu diyor zor dayanıyorum ama bizim için en iyisi bu biliyorum

çok tesekkürler kızlar zaman ayırdığınız için.hala boşlukta gibyim o da arayıp boşuna terkettin hallolmayacak sorunumuz yoktu diyor zor dayanıyorum ama bizim için en iyisi bu biliyorum

cnm benm hakkında hayırlısı bu dönem benim içinde aynı senin gibi okdr çok gel gtlerim oluyoki umarım atlatrz bugunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…