- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi persiangirl
-
İşte böyle...
Ama ben karar verdim kopacağım..Kendim için.Ve 3 senedir ilk defa onun ne düşüneceğini takmıyorum kii o da bu forum sayesinde..a.s
vallahi bir ilişkide huzur çok önemli
huzur yoksa gerisi boşşş
dünden beri soğuk davranıyorum içimden gelmiyor konusmak.oda farketmiş ne oluyor dedi bende artık yapamıyorum dedim peki falan dedi ama pek ciddiyede almadı tabi görecek bundan sonra
Öncelikle cidden sizi tebrik ederim bu büyük sabrınızdan dolayı, ben olsam kesin patlardım şimdiye, o yüzden kendinizi az görmeyin. Bu kadar sabredip bu noktaya kadar gelmişseniz ayrılsanız bile bundan sonrasını da halledebilirsiniz ama önce iyice emin olup olmadığınızı kontrol edin. Eğer gerçekten o insana karşı bir şey hissetmiyorsanız, bunca yıl size verdiği zarar size kattığı yararlardan çok daha fazlaysa, karakterleriniz uyuşmuyor ve gittikçe birbirinizin ömür törpüsü olma görevini daha da çok üstlendiğinizi düşünüyorsanız bence bitirmek iki taraf için de en mantıklısıdır. Bitirdikten sonra da kendinizi dinlenmeye alın bir süre, çünkü gerçekten artık nefesiniz kesilmiş iyice, üstünüzdeki yükü atıp bir süre soluk almanız gereki kendinizle kalmanız gerek. O insana da makul bir dille anlatmaya çalışın elinizden geldiğince, sonuç olarak olmuyorsa olmuyordur, o insan da anlar bunu er ya da geç. Umarım kararınız ne olursa olsun size mutluluk getirir. :1rolleyes:
canım ööyle zor bir durumki ben onu hala çok seviyorum ama olmuyor yürümüyor birbirimizi mahvettk en çokta ben yıprandım.artık sevsemde olmuyor onunla biliyorumki hep mutsuz ve huzursuz olacağız.o yüzden bitmesi gerekiyordu ve bitti.ama simdi çok özlüyorum insallah hakkımızda hayırlısı olur çok kötüyüm çok...
yahu nasıl hayat bu böyle
azap çekmeye geldin güzelim sen
millet evlenip ayrılıyor sen seni bu kadar üzen adamı seviyorum seviyorum diye bırakmıyorsun.
o zaman daha çooooooooook ağlarsın biz ne yapalım?
çok tesekkürler kızlar zaman ayırdığınız için.hala boşlukta gibyim o da arayıp boşuna terkettin hallolmayacak sorunumuz yoktu diyor zor dayanıyorum ama bizim için en iyisi bu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?