her gün kavga!!!

haklısın canım ben netleştiğimi düşünüyürom yürümeyen kangren olmuş bir ilişki artık kendime eziyet etmek istemiyorum.aslında asıl sorunum bunu nasıl yapacagım.çünkü tüm çevremiz ortak ve asabi bir insan.beni üzecek bir tavırda bulunmaması için bunu ona nasıl anlatabilrim ne yapabilirim bilmiyorum

zaten cevabını kendin söylüyosun aynı dili konuşmasını bilmeyen insanlar bana göre boşa kürek sallıyor evlenince acısını daha net hissedeceksiniz.evlenmek için sadece aşk yetmiyo karakterlerin birbirine uyması gerek yoksa hayat iki tarafada zehir oluyo malesef

şu anda bende seninle aynı durumdayım canım ama benden sana tavsiye bttkten sonrasınıda düşün benim de 3 buçuk senelik bi ilişkim vardı 2 gün oldu biteli ama 2 sene gibi zaman geçmek bilmiyo.onunlayken de mutlu değildim evet ama en azndan seviyodum şuanda hala sağlıksız düşünüyorum biliyorum ama gelse bi an bile düşünmem giderim yanına puff

bir kaç gün soğuk davran. sonra buluşmak istediğini söyle. ciddi bir şekilde gülmeden içindekileri dök ve bitir. ondan istediklerini ilet. anlayacaktır.fisfisfis

ohoo cok bile dayanmissin bu kadar kavganin kirginligin ardindan sevgi kaliyo mu zaten? bence sevgi olsa bunlar olmazdi bile.. bile bile lades demissin ama nerden donsen kardir.. zorla kendini onsuz da iyi olucam de olmaya calis.. ha olmadi mi askindan bittin mi o zaman donersin.. ama 4 senelik bi iliski bu hale geliyorsa bilmiyorum zor..

üzüleceğimi ve belki günlerce bunalıma girecegimi biliyorum canım ama ömür geçmez büyle.5 sene sonrasını düşünüyorum ben bu sıkıntılardan bıkmıs çökmüş mutsuz bi kadın olacakmışım gibi geliyor.bence dirayetli ol manolyacım bi kere cesaret etmişken geri adım atma bence

sonra pişman olmamak için en iyisi şimdiden bitirmek canım
birkaç gün yas tutarsın sonra unutursun ama hergün kavgayla ömür geçmez:1no2:

aslında ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun... yapman gereken tek şey kararlı olmak...
ayrılık kolay değil elbet; bir de senin vereceğin kararla gelecekse zaman zaman kendini yalnız hissettiğin zamanlarda pişmanlık elbette duyacaksındır...

ama önemli olan senin mutlu olman... bir ilişki mutlu olmak için yaşanır ; üzülmek kırılmak yorulmak için değil...

sakince konuşmayı dene ve kararını çok düşünerek verdiğini... sevginin herşeye yetmediğini de söyle... ona kararından vazgeçmeyeceğini hissettirirsen ve onu suçlamaktan uzak cümleler seçersen biraz daha kolay olur...

hakkında hayırlısı olsun...

iyiki varsınız kızlar ne zaman aklım karışsa bi sıkıntıda olsam hep netleştirdiniz beni ve o güzel yorumlarınızı eksik etmedinz çook sağolun hepiniz.umarım hakkımızda hayırlısı olur ve elime yüzüme bulaştırmadan üstesinden gelirim

Kelimesi kelimesine aynı durumdayım.hergün kavga ayrılık..hep haklı onlar..yapmamız gereken bırakmak..sonra çok arıyacaklar ama olmuyor olmuyor bunu çok iyi biliyorum..

Kelimesi kelimesine aynı durumdayım.hergün kavga ayrılık..hep haklı onlar..yapmamız gereken bırakmak..sonra çok arıyacaklar ama olmuyor olmuyor bunu çok iyi biliyorum..

canım inan yıllarca öyle sıkıntılar çekip öyle fedakarlıklarda bulundumki.hiç birinin kıymeti olmadı bu saatten sonrada olmaz zaten.hep ben kendimi yiyip bitiricem o da bu çökmüş mutsuz kadını bırakıp hayat dolu cıvıl cıvıl birini bulacak.netice hep böyle olmuyormu olan hep kadınlara oluyor.göz göre göre bu sonu yasatmayalım kendimize canı.bazen düşünüyoruum annem babam nasıl üstüme titrer ama o bir an ile düşünmez kırmak için.kusura bakmasın artık kimsenin oyuncgı olamam

o zamanda aklımız kalıyor..beni kötü hatırlayacak diye son bir kez denemk için gene yalvaran biz oluyoruz..oy sa ki herşeye sahibiz mutlu bir aileye istedğimiz imkanlara..değilmi...? mutlu olmalıyız ki o da bunu görmeli..ona veremediğimiz şeylerede sahip olduğumuzu görmeli..tüm bunu yaşayan kızlar

valla bir de üstüne o beni kötü hatırlayacaksa buyursun hatırlasın bence insan biraz kendine değer vermeli ama biz değilmyiz kendimizi o hale getiren zaten.ben şimdi sadece nasıl onu ikna edeceğimi düşünüyorum açıkçası

ben de tecrübeyle öğrendim ; önce ben demeyi ; önce benim mutluluğum demeyi... keşke o acıları yaşamadan öğrenseydim desem de bazen yaşamasaydım öğrenemezdim artık biliyorum... canımı yaktığı için değil ama gözümü açtığı için teşekkürü borç bilirim zatı muhtereme...

sizi kötü hatırlamayacaklar ; ama günü geldiğinde içlerinde hep keşkeleri olacak bundan emin olabilirsiniz... çünkü bu ayrılığı siz istemiyorsunuz ; eğer istiyor olsaydınız ne ben ne yapacağım der ne de üzerinde düşünürdünüz... ama bu noktaya getiren onlar... içinizde tereddüt olmadan karşılarına çıkarsanız iki taraf için de kolay olur... en iyisi güzelce düşünün... ondan öncesini ; onunla olan zamanları ve ondan sonra yaşayabileceklerinizi... sizi mutlu eden şeyleri ; ve mutsuz eden şeyleri... sonra o mutluluk anlarınıza ve mutsuzluk anlarınıza sevgilinizin ne şekilde katkıda bulunduğunu...

üzerinde düşünürseniz doğru kararı vereceksinizdir...

Kimse kimseyi değiştiremiyor maalesef. Israr etmenin anlamı da yok.
Sigara gibi alışkanlık yapmış sadece hem bırakmak istiyorsun hem de kopamıyorsun.
Zaman gerekli unutmak için.

Kimse kimseyi değiştiremiyor maalesef. Israr etmenin anlamı da yok.
Sigara gibi alışkanlık yapmış sadece hem bırakmak istiyorsun hem de kopamıyorsun.
Zaman gerekli unutmak için.

İşte böyle...
Ama ben karar verdim kopacağım..Kendim için.Ve 3 senedir ilk defa onun ne düşüneceğini takmıyorum kii o da bu forum sayesinde..a.s

İşte böyle...
Ama ben karar verdim kopacağım..Kendim için.Ve 3 senedir ilk defa onun ne düşüneceğini takmıyorum kii o da bu forum sayesinde..a.s

aynen canım.bu forumda kimse birbirini tanımıyor ve burda olmamızın tek sebebi hem yardım etmek hem yardım almak ve tamamen çıkarsızca.işte vazgeçilmez yapanda budur bu forumu.iyik varsınız kızlar.konuyu açarkenki cümlelerimde kararsızlık vardı şimdi bakıyorumda daha netim.teşekkür ederim herkese kızlar:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kimselerin olmadıgı bi ortamda konuş
dile getir tüm şikayetlerini
düzelir dedim ama olmuyor. vs.vs.
sakın üzülüp kahrolmasına kanma canım
kedi gibi aglarlar işte alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ama ilişki ilerleyince kaplan oluyor kedi:umursamaz::umursamaz:

önce can sonra cananolumunekankayizsmile

dünden beri soğuk davranıyorum içimden gelmiyor konusmak.oda farketmiş ne oluyor dedi bende artık yapamıyorum dedim peki falan dedi ama pek ciddiyede almadı tabi görecek bundan sonra

ya olacağı varsa saten oluyor ama olmayacağı varsa saten olmuyo bakıyorsun bır sure kendı hayatını sorguluyorsun ve daha güçlü olduğun saman gercekten sevıyorsa gelıp denemeyı denıyor ve barışabılıyorsunus yada gercekten usulmek ıstemıyorum dıyorsun ve bıtıyor bırgun bu kararı alacağımı hıc düşünmemiştim sürekli ağlıyordum ve üsülüyordum ve ansısın bır gun hayatıma o yenıden girdi hemde tatıle gıtmıştım en güçlü olduğum dönemde yeniden şimdi kedi gibi ne istersem oluyor gel demem yetıyor eskıden nerde boyle olacaktı ımkansısdı.Bıs güçlü olmaluyıskı karşı tarafta bıse değer versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…