- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
boşa çabalayacağın en başından belliymiş. aaranızdaki alışkanlık değil sevgi bile olsa eğer yukarıda saydığın şeyleri düşünüyorsan giden 4 yıla verilen emeklere değil,kurtardığın yıllara bak.
artıları eksileri bir kaç gün yalnız kaldıktan sonra yaz,iyice düşün eğer hala aynı fikirde isen fazla uzatma. ne kadar az uzatırsan o kadar az acı çekersin buyrunnnnnnnnn
haklısın canım ben netleştiğimi düşünüyürom yürümeyen kangren olmuş bir ilişki artık kendime eziyet etmek istemiyorum.aslında asıl sorunum bunu nasıl yapacagım.çünkü tüm çevremiz ortak ve asabi bir insan.beni üzecek bir tavırda bulunmaması için bunu ona nasıl anlatabilrim ne yapabilirim bilmiyorum
şu anda bende seninle aynı durumdayım canım ama benden sana tavsiye bttkten sonrasınıda düşün benim de 3 buçuk senelik bi ilişkim vardı 2 gün oldu biteli ama 2 sene gibi zaman geçmek bilmiyo.onunlayken de mutlu değildim evet ama en azndan seviyodum şuanda hala sağlıksız düşünüyorum biliyorum ama gelse bi an bile düşünmem giderim yanına puff
üzüleceğimi ve belki günlerce bunalıma girecegimi biliyorum canım ama ömür geçmez büyle.5 sene sonrasını düşünüyorum ben bu sıkıntılardan bıkmıs çökmüş mutsuz bi kadın olacakmışım gibi geliyor.bence dirayetli ol manolyacım bi kere cesaret etmişken geri adım atma bence
aslında ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun... yapman gereken tek şey kararlı olmak...
ayrılık kolay değil elbet; bir de senin vereceğin kararla gelecekse zaman zaman kendini yalnız hissettiğin zamanlarda pişmanlık elbette duyacaksındır...
ama önemli olan senin mutlu olman... bir ilişki mutlu olmak için yaşanır ; üzülmek kırılmak yorulmak için değil...
sakince konuşmayı dene ve kararını çok düşünerek verdiğini... sevginin herşeye yetmediğini de söyle... ona kararından vazgeçmeyeceğini hissettirirsen ve onu suçlamaktan uzak cümleler seçersen biraz daha kolay olur...
hakkında hayırlısı olsun...
kızlar nerdeyse 4 yıllık bi ilişkim var ve nerdeyse herseye kavga ediyoruz.bastada biliyorduk aynı dili konuşmadığımızı ama brbirimizi degiştirebileceğimizi düsündük sanırım.ama olmadı.fakındayım kimizde bıktık ama alışkanlıkmıdır blmiyorum ayrılamıyoruzda.yardım edin kızlar sizce boşamı çabalyorum?üstelik o kadarda nankör ki yaptığım iyi şeyler gözüne gelmez ama en ufak hatamı burnumdan getiren biri.çok kararsızım değmiyor gibi geliyor artık....
Kelimesi kelimesine aynı durumdayım.hergün kavga ayrılık..hep haklı onlar..yapmamız gereken bırakmak..sonra çok arıyacaklar ama olmuyor olmuyor bunu çok iyi biliyorum..
o zamanda aklımız kalıyor..beni kötü hatırlayacak diye son bir kez denemk için gene yalvaran biz oluyoruz..oy sa ki herşeye sahibiz mutlu bir aileye istedğimiz imkanlara..değilmi...? mutlu olmalıyız ki o da bunu görmeli..ona veremediğimiz şeylerede sahip olduğumuzu görmeli..tüm bunu yaşayan kızlar
o zamanda aklımız kalıyor..beni kötü hatırlayacak diye son bir kez denemk için gene yalvaran biz oluyoruz..oy sa ki herşeye sahibiz mutlu bir aileye istedğimiz imkanlara..değilmi...? mutlu olmalıyız ki o da bunu görmeli..ona veremediğimiz şeylerede sahip olduğumuzu görmeli..tüm bunu yaşayan kızlar
valla bir de üstüne o beni kötü hatırlayacaksa buyursun hatırlasın bence insan biraz kendine değer vermeli ama biz değilmyiz kendimizi o hale getiren zaten.ben şimdi sadece nasıl onu ikna edeceğimi düşünüyorum açıkçası
Kimse kimseyi değiştiremiyor maalesef. Israr etmenin anlamı da yok.
Sigara gibi alışkanlık yapmış sadece hem bırakmak istiyorsun hem de kopamıyorsun.
Zaman gerekli unutmak için.
İşte böyle...
Ama ben karar verdim kopacağım..Kendim için.Ve 3 senedir ilk defa onun ne düşüneceğini takmıyorum kii o da bu forum sayesinde..a.s
nasıl davranmalıyım peki ayrılırken larisacım?öfkesinide çekmek istemiyorum üstüme.üstelik bütün çevremiz ortak insanların içinde beni üzecek kıracak bişey yapmasındanda korkuyorum neticede çok etkilenecek çünkü ne olursa olsun ondan ayrılmycağmı düşünüyor şoka girecektir.
kimselerin olmadıgı bi ortamda konuş
dile getir tüm şikayetlerini
düzelir dedim ama olmuyor. vs.vs.
sakın üzülüp kahrolmasına kanma canım
kedi gibi aglarlar işte alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ama ilişki ilerleyince kaplan oluyor kedi:umursamaz::umursamaz:
önce can sonra cananolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?