Her GÜn misafiriniz Gelse Napardınız...???

gkc_ibo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
114
0
46
Bartın
Annemle Babam COk sever Misafiri Bİzde kardeşimlee severiz ama kafa dengimiz olan insanlara bi süre sonra gerçekden cok sıkıldımm hergun mutfakda makıne boşalt doldur hızmet et bende artık hızmet görsem olmazmı.... sizede hergun mısafır gelıyormu..?

misafir guzeldir ya bereketlidir.Misafir gelirken 9 kismet getirirmis birini alip gidermis oyle biseydi galiba.Benimde hep misafirlerim vardir.Arkadaslarim , vs.yatili kalirlar giderler.ben seviyorum yani:S

Misafirlerinizin kıymetini bilin.
Bir de şöyle düşünün ya kimse kapınızı çalmasa.
İnsanlar sevdiklerine giderler. Allah eksik etmesin.

Çok şükür Gelen gidenimiz Boll Allah eksik etmeisn ama hergundee insan sıkılıo ne biliyimmm yada bu ara bana gelioolar ondan sanırımm..

misafir bereketiyle gelir
ne mutlu sizeki seviliyorsunuz ve ziyaret ediliyosunuz
demek ki insanlar sizin evinizde çok rahat oluyorlar

maesef bekarken bende öyleydim...odama geçmem dahi yasakdı...çünkü çaylara bakmak zorundaydım...kız kardeşimde yardımcı olmuyordu...gelen kişiler genellikle annemle babamın yaşlarında olduğu için bana işkenceydi.....bulaşıkları dahi misafir gittikten sonra yıkanırdı...neymiş misafir varken ayıp oluyor muş?şimdi de misafir pek sevmiyorum...helede çat kapı....

bende seviyorum misafiri ama yüzsüzleri değil.bir arkadaşımız var 2 gün ara verir bazan onuda vermez her akşam gelir.saatide belli değil,akşam beşte gelir,yedide sekizde gelir hatta gece onda bile geldiği oldu.Özel hayatımız kalmadı eşimle acaba gelirlermi diye sere serpe oturamıyoruz evimizde.birşeyde diyemiyoruz napcaz bilmiyorum

SEviyorum mısafr sevmıyorum degıl fakat at kapı gelene gıcık oluyorumm tum hafta mısafır vardı geçen hafta nışanlımda sadece cumartsi pazar grşs bilioruz msn ile yok çay demle yok mısafr yanında otur olmazmış gelin olcakmışım falan filenn canım senın işşinde zor valla evlisin kocanla oturcaksın gece tvv karşında çat mısafir morel 0

gelsinlerde hergün ve zamansız canımı sıkıyor açıkçası.biz çayımızı içmişis bitirmişiz pat onlar geliyor.veya dizi izleyeceğim ortasında geliyorlar bir değil iki değil valla sıkıldım.nasıl söyleyeceğim yada belli edeceğim bilmiyorum

Gelene Gelme Diyemezsinkii canımm sonra gönlü büyük şu bu derler arkandan ben gitmiyorum gitmiyorum degil gidemiyorum gelen gidenden ..:):)
milllet fırsat bırakmıoo vlla..

çok sık olmamak kaydıyla bende misafiri çok severim hele çok sevdiğim insanlarsa gelenler çok güzel vakit geçiririz.ama maalesef bize kimse gelmez ,geleceğini zamanda hepsi arka arkaya aynı hafta peş peşe gelir öyle yorucu oluyor tabii

ayyy allah yardım etsin sana. aynı problem bizdede var hiç misafirimiz bitmez bizim ben bildim bileli misafir var bizde . birde dediğiniz gibi ben olsam öyle hergün gidemem açıkçası ama bazı insanlar var her gün geliolar. ya ben olsan utanırım 3. ye gitmeye. tam bir aydır. kuzenim hergün bizde. hiç çıkmıyo. bazen diyorum bizim evde bişey mi var ya hiç geleni gideni bitmiyo. :) bide bizde misafirler geç gider . hepside çoluklu çocuklu e düşünümn artık. bir gün iki gün neysede her gün gelen misafirden nefret ediorum. demişsiniz siz bi gün ara verio diye bizde oda olmuo ara felan yok her gün geliyolar her gün yemek yiyip çay içiyoruz tv izlioruz gidiolar bu derecede yani. insan eniştenin yanındada rahat edemioki. nişanlımı eve çağıramıorum valla misafir bitmiyoki. yani beterin beteri vardır arkadaşlar. :)

Habersız çat kapı gelen mısafırden pek hoşlanmıyorum açıkcası ..
Ama nıye gelıyorlar da demem , Mısafır berekettır Allah onlara kapımızı çaldırıyorsa vardır bır sebebi..

Ben mısafırlıge gıtmeyıde severım , gelınmesınıde tabı haberlı

bize de misafir çok gelir ama yaşıtlarım olmazsa bi süre sonra sıkılıyorum bende. kendi evime pek gelmez ama çünkü ben gitmeyi pek sevmiyorum.gitmeyince de gelmiyolar

misafir berekettir,ama herşeyin bir ölçüsü vardır..hergün gelmesi sizi yorabilir..

bize çok gelmez mesela..önceden eksik olmazdı,zavallı annem çok yorulurdu 4 dönmekten..çocuktuk biz de tabi..

şimdi arada gelirler..en iyisi...

biz daha çok küçükken memleketten gelen bir misafirin üzerinde pire varmış,bir de gel sen bizde banyo yap,annem de kirlikteki çamaşırlarında görmüş pireyi..yatılı misafir bir de..

yani misafir var,misafir var..herşey az olsun,öz olsun....

Ayy misafir olsun da ister çat kapı gelsin, isterse gece yarısı gelsin. Ben o kadar alışıktım ki aktif bi hayata, günde 13 saat çalışırdım. Evlendim, hamile kaldım. Şimdi iş de yok bebekten dolayı kimse iş vermiyo. Yabancı şehirde bi Allahın kulunu tanımam, pek de girişken değilim. Eşimde çok çalışıyo gece gelip yatıyo. İki insan yüzüne hasret kaldım şimdi. Misafirlerinizin kıymetini bilin.

çocuklarım doğmadan önce neredeyse hergün ya birileri bize gelirdi ya biz arkadaşlarımıza giderdik.son 1 yıldır pek kimseyle görüşemedim ama şimdi ikizlerim 2 yaşına girmek üzereler ve yine misafir yoğunluğum başladı.hergün olmasada haftanın 3-4 günü gelen-giden oluyor.misafiri severim,eve bereket getirir derler.ama açıkcası iki çocukla hazırlanması,toparlanması zor oluyor.birde çalışan bir bayansanız daha da zor.yinede ben bu durumdan şikayetçi değilim,Şükür ki bizleri seven,değer veren, kapımızı çalan insanlar var..ya yapayalnız olsaydık,tek kelime konuşacak birlerini bulamasaydık inanın çok daha zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…