Her GÜn misafiriniz Gelse Napardınız...???

Aynı ben...

meraba canım mısafır bereketıyle gelır gercekten dıger arkadaşlarada katılıyorum. ama tabı soguk ta sureklı mısafır agırlamak bıraz kulfetlı olabılır hele bıde soguksa ev zor oluyo bazen. ama yazın herturlu agırlanıyor mısafırler ıkramıydı yatacak yerıydı sorun olmuyor.:)) mısal benım babam da cok sever mısafırı agırlamayı hepte yedırmışltır ıcırmıştır ınsaları demekkı bızde cok rahat etmişler yada bızı kullanmışlar bılmıyorum ki okadar yedırıp ıcırdıgımız halde hıcbrırı dugunume gelmedı saglık olsun... mısafırden mısafıre fark var yanı dıkkat etmek lazım

ben kendimi bildim bileli evimize misafir gelir üstelik yatılı misafir çok şükür evlendim kurtuldum şimdi istersem davet ediyorum zaten çalışıyorum çoğu zaman eşimle kendime zaman ayırıyorum :)

ben misafir severim ama haberli geleni.
çat kapı gelen misafiri pek sevmiyorum.
sonuçta insanın kendine göre düzeni oluyor evi her zaman toplu olmayabiliyor.
istediğin ikramlarda bulunamayabiliyorsun.
ama devamlı gelen misafirde bence insanı bunaltır artık.
insan ailesiyle başbaşa kalmakta ister.

misafir severim ama hergün gelinsin istemem.sonuçta evim müsait olmayabilir ben hasta halsiz yorgun olabilirim ailemle başbaşa vakit geçirmek isteyebilirim yada ben dışarıya gezmeye gitmek isteyebilirim.herşey tadında güzel bence

Valla Türkler çok misafirperverdir derler ama ben değilim... Pek sevmiyorum çünkü hizmet etmesini , bir de yalnızlık benim en sevdiğim şey ... :)

bende misafiri çok severim ağırlamaya da hiç üşenmem, ama çat kapı ne kimseye giderim, nede gelinmesini isterim,bizim blokta ilk taşındığımız zaman komşularım vakitli vakitsiz gelirdi,bende evim dağınık,yada mutfağım kirliyken hiç hoşlanmazdım,ben gitmeye gitmeye onlarda alıştı,gelmiyorlar,birde ben çok panikim misafiri ben davet ederim akşamdan,soüuk yenecek şeyleri böreğimi tatlımı yaparım,temizliğide yaptımmı sabaha günlük işler kalır,ama gidilince sanki, üstümden kamyon geçmiş gibi yorgun olurum.çok insana gerek yok ,emeğe değen insanları çağırmak en iyisi,bende kafa dengim olanları ayda 1 yada 2 kez alıyorum yetiyor.bizim burada artık herkes kendisi davet ediyor,öyle pek haberli misafir kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…