- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 21.221
- Puanlar
- 268
- Konu Sahibi azimlibiri
Az kilodan zor gider ama 5 kiloyu 1 senede veremeyen oluyorSizin ne guzel 5 kilocuk. Hemen verilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kilodan zor gider ama 5 kiloyu 1 senede veremeyen oluyorSizin ne guzel 5 kilocuk. Hemen verilir.
BEnce düşük kalorili beslehmeyin ben de 176 72 gibi diyete başladım doğum ve emzirme kilosu bakıyorum arsştırmalara kalori azlığı önerilmiyor 78 kilo birinin kilo başına 1,5 gram protein alması lazım lif önemliSelamlar, boyum 1.73 kilom 78.2 kg. 2 gundur diyetteyim baya dusuk kalorili basladim bi anda 2 kilo gitti hatta baslangic 80.2 kg idi.![]()
Umarim hemen verirsiniz, haftada 1 kilo gider bence 1000 kalorilik bi diyetle karbonhidrati azaltip biraz yuruyusle destekleyip.Az kilodan zor gider ama 5 kiloyu 1 senede veremeyen oluyor
Evet biliyorum ama o kadar biktim ki su halimden. Biraz ilk gunler sok gibi hem moral oluyor artik biraz daha dengeli devam edicem.BEnce düşük kalorili beslehmeyin ben de 176 72 gibi diyete başladım doğum ve emzirme kilosu bakıyorum arsştırmalara kalori azlığı önerilmiyor 78 kilo birinin kilo başına 1,5 gram protein alması lazım lif önemli
1000 kaloriyi benim 9 aylık bebeğim alıyor ben zaten verdim 9 kilomu bu arada. 1000 kalori bence azUmarim hemen verirsiniz, haftada 1 kilo gider bence 1000 kalorilik bi diyetle karbonhidrati azaltip biraz yuruyusle destekleyip.
Bildiginiz gibi yapin o zaman1000 kaloriyi benim 9 aylık bebeğim alıyor ben zaten verdim 9 kilomu bu arada. 1000 kalori bence az
Yaptım ve verdim 9 kilomu hatta ben değil 70 yaşındaki babaannem 90 kşlodan 70e düştü senelerdir kpruyor çünkü benim bildiğim değil bilimin bildiği pcosuma rağmen senelerdir zayıftımBildiginiz gibi yapin o zaman![]()
Baya sinir bozucu bi uslubunuz var. Uyumsuz musunuz hep boyle? Biraz ozguvensizliktendir bu bilmis haller. Hic isim olmaz boyle bi ortamda.Yaptım ve verdim 9 kilomu hatta ben değil 70 yaşındaki babaannem 90 kşlodan 70e düştü senelerdir kpruyor çünkü benim bildiğim değil bilimin bildiği pcosuma rağmen senelerdir zayıftımbir de ömrü diyetle geçip 2 adım ilerleyip 3 kilo alanlar var bir de benim gibi yemekle arasını düzeltenler
Bence senin algın tamamen. 1000 kaloriye kötü demek özgüvensizlikse okey cahil olmaktan iyidirBaya sinir bozucu bi uslubunuz var. Uyumsuz musunuz hep boyle? Biraz ozguvensizliktendir bu bilmis haller. Hic isim olmaz boyle bi ortamda.
Gider diger stres yapmadan hedefe odaklanınca olurrrSelamlar, boyum 1.73 kilom 78.2 kg. 2 gundur diyetteyim baya dusuk kalorili basladim bi anda 2 kilo gitti hatta baslangic 80.2 kg idi.![]()
Ben de bıkmıştım artık ve kararlıyım bu sefer olacak inşallahEvet biliyorum ama o kadar biktim ki su halimden. Biraz ilk gunler sok gibi hem moral oluyor artik biraz daha dengeli devam edicem.
GünaydınnnBoyum 165, güncel kilom 73.20
Sürekli kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama verdiğim kiloları tekrar aldım. Sağlıklı beslenerek ve günlük 10 bin adım atarak kilo vereceğim. Her gün de buraya güncel kilomu yazacağım.
4 Mayıs Pazartesi : 73.20
1. Gün : 70.70 (-2.50)
2. Gün : 69.90 (-0.80)
3. Gün : 69.30 (-0.60)
4. Gün : 69.50 (+0.20)
5. Gün : 69.20 (-0.30)
6. Gün : 69.30 (+0.10)
7. Gün : 68.50 (-0.80)
11 Mayıs Pazartesi : 68.50 (-4.70)
8. Gün : 68.30 (-0.20)
9. Gün : 68.40 (+0.10)
Tamamdır, anlaştık. O zaman bekliyorum ben de her gün tartı sonucunuzuTesekkur ederim, o zaman her gun yazarim tarti sonucumu. Bu defa cok kararliyim. Olucak insallah![]()
İstesek, irade göstersek yaparız. yaz geliyor sıcakta kilo hiç çekilmez. güzel güzel kilo verip, güzel elbiseler giyeceğiz inşallah bunu düşünüp motive olalımBen de kendimi bildim bileli diyet yapıyorumama cidden iradeli olunca verebiliyorum mesela 57 kiloyu görmüştüm en son 2022 de sonra yemeye başlayınca aldım sonra 2024 te de doğum yaptım doğumdan sonra 83 kiloydum 2025 te 15 kilo verdim öyle kaldım gram gitmiyor 68 in altını bir türlü göremedim. Çünkü yanlış besleniyorum yani hafta içi aç bırakıyordum kendimi hafta sonu da yemeklere saldırıyordum hani yoruldum artık dedim böyle olmayacak artık kesin başlayıp sürdürmem gerekiyor ve burası aklıma geldi her gün paylaşım yaparsam hem sağlıklı beslenirüm hem de sporumu yaparım ki öyle de oldu çok şükür sonuçta 57 ye düşebilmiştim yine düşmemem için bir neden yok
bol yeşillik salata ve protein ye sadece kilo aldıran karbonhidrattan uzak duralımBende de fena halde var malesef eşim bile şaşırıyor bu kadar yiyebildiğime yani doyma noktam yok resmen![]()
Evet mounjaro canımİğne dediğiniz zayıflama iğnesi mi?
Ben diyetteyken her gün tartılmam genelde. Vücut stres oluyo ve kitliyo kendini kilo veremiyorum. Ama şimdi iğnenin etkilerini kontrol amaçlı her gün tartılıyorum birazdan tartılıp sonucumu yazacağımTamamdır, anlaştık. O zaman bekliyorum ben de her gün tartı sonucunuzu![]()
Az olunca vermek daha zor, diyetisyen de öyle dediSizin ne guzel 5 kilocuk. Hemen verilir.
Tabrik ederim, çok iyi gidiyorsunuzBaşlangıç: 67.15
1. Gün: 66.30
2. gün(bugün): 65.20
Aç kalmıyorum bu arada kesinlikle.
2 ana +1 ara öğün şeklinde besleniyorum
protein miktarına ve suya özellikle dikkat ediyorum.
spor yapıyorum (fitness + yürüyüş)
Buraya not olarak bırakayım tartıldıkça yazarım.
Super 2 kilo gitmis sizden de hemencecik, odemlerimizi attik glikojen depolarimiz bosaldi hep beraberBaşlangıç: 67.15
1. Gün: 66.30
2. gün(bugün): 65.20
Aç kalmıyorum bu arada kesinlikle.
2 ana +1 ara öğün şeklinde besleniyorum
protein miktarına ve suya özellikle dikkat ediyorum.
spor yapıyorum (fitness + yürüyüş)
Buraya not olarak bırakayım tartıldıkça yazarım.