Her Gün Temizlik Yapmak

Teşekkür ederim herkese dalga geçtiğimi düşünenler olmuş tabiki de dalga geçmiyorum.Allahtan ev arkadaşlarım her gün eve gelmiyor.Ve benim durumumda olan da yokmuş.Doktora saçma sapan düşünceler,kaygılar ve bir davranışı birkaç kez tekrarlamaktan gittim.O da bana obsesif kompulsif tanısı koydu.Bana normal geliyor hatta bir gün temizlik yapmamayı sadece bulaşıkları yıkamayı denedim rahat edemedim elim yine gitti süpürgeye viledaya.

Ellerine sağlık arkadaşım şu havadaki toz zerreleri olmasaydi zaten insanlar cok sağlıklı olurlardı bence.
Toz hastalik yaaa
Hergun yerleri süpürüp silmek abartı degil de,cam silmek biraz abartı hani yagmur falan yagiyor ya emegine yazık anlaminda soyledim
Biz yürüdükçe toz oluyor zaten yerler
Bende bu gece giysi dolabimi indirdim sildim rahat uyicam :)
Gunde 1 saatini ayirman da cok degil ev küçük demek ki hem sana terapi de oluyordur. Yine de kendini cok yorma ama sen.

Tanı konulduysa neden anormal mi diyosunuz ki? Herkes sizin gibi değilse demekki anormal olan sizsiniz zaten. Fazla beklentiye girmek yerine kendinizi düzeltmeye calısın. Zorlansanızda 2-3 gün temizlemeyin bakalım yaşamınızda ne değişecek

Ellerine sağlık arkadaşım şu havadaki toz zerreleri olmasaydi zaten insanlar cok sağlıklı olurlardı bence.
Toz hastalik yaaa
Hergun yerleri süpürüp silmek abartı degil de,cam silmek biraz abartı hani yagmur falan yagiyor ya emegine yazık anlaminda soyledim
Biz yürüdükçe toz oluyor zaten yerler
Bende bu gece giysi dolabimi indirdim sildim rahat uyicam :)
Gunde 1 saatini ayirman da cok degil ev küçük demek ki hem sana terapi de oluyordur. Yine de kendini cok yorma ama sen.
Evet ev küçük allahtan.Memleketteki evin temizliği bir türlü bitmiyor.

Yeniden tedavinize başlayın ve bu kez mutlaka terapi alarak devam edin. Sadece ilaçla yenemezsiniz bu durumu, terapi büyük farklılık yaratacaktır. Geçmiş olsun.
Ben bu durumun normal olduğunu düşünüyorum sanırım iş kendimde bitiyor.Geçenlerde nezleydim yine elim boş durmadı.

Evet ev küçük allahtan.Memleketteki evin temizliği bir türlü bitmiyor.
Benim evinde oyle
Büyük evim. Simdi havalarda ısındı hergun balkon yikama teranesi . Insanin evi temiz olunca ici rahat ediyor ve psikolojisi düzgün oluyor. Banada obsesif dediler ilacta kullandım. Yuzde 80 gecti o takintilar

Her ev sahibinin istedigi kiracı tipi :temizlik:
Vallahi suan oturdugum eve tasindigimda hayatimin şokunu yaşamıştım bir insan bu kadar mi pis kullanir mutfak dolaplari yag içindeydi ama benden kurtulur mu asla :) dolap iclerinde boya gibi lekeler vardi icerisine kağıt yapıştırdım renkli herkes benim gibi olsaaaa ama nerdeee

Tabiki anormal. 2 gunde bir yap. Camlari hergun silmek nedemek. Seb takintilisin diye,arkadaslarinin da hergun temizlik yapmasini bekleyemessin.

Kızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.

Evimin camlarını her mevsim 1 defa silerim diyeyim sen anla artık

Benim evinde oyle
Büyük evim. Simdi havalarda ısındı hergun balkon yikama teranesi . Insanin evi temiz olunca ici rahat ediyor ve psikolojisi düzgün oluyor. Banada obsesif dediler ilacta kullandım. Yuzde 80 gecti o takintilar
Ben balkonu her gün yıkıyorum küçücük balkon ama çok çabuk kirleniyor bir de öğrenci milleti yaşı kaç olursa olsun temizlik yapmıyor eski kiracılar o kadar pis bırakmış ki evi geçmeyen lekeler var her gördüğümde rahatsız oluyorum.

Vallahi suan oturdugum eve tasindigimda hayatimin şokunu yaşamıştım bir insan bu kadar mi pis kullanir mutfak dolaplari yag içindeydi ama benden kurtulur mu asla :) dolap iclerinde boya gibi lekeler vardi icerisine kağıt yapıştırdım renkli herkes benim gibi olsaaaa ama nerdeee
Bu evi de eski kiracılar çok pis bırakmış :( geçmeyen lekeler var hala evde.

Ben balkonu her gün yıkıyorum küçücük balkon ama çok çabuk kirleniyor bir de öğrenci milleti yaşı kaç olursa olsun temizlik yapmıyor eski kiracılar o kadar pis bırakmış ki evi geçmeyen lekeler var her gördüğümde rahatsız oluyorum.
Ayy aynennnn benim evde de var gecmeyen lekeler napsak ki zarar da vermek.istemiyorum baskasinin evi sonucta. Canim balkonu yikarkende üşütme yumurtaliklarini falan . Gerci hangi sehirdesin bilmiyorum ısındı havalar. Masallah beceriklisin hosuma gitti

Ayy aynennnn benim evde de var gecmeyen lekeler napsak ki zarar da vermek.istemiyorum baskasinin evi sonucta. Canim balkonu yikarkende üşütme yumurtaliklarini falan . Gerci hangi sehirdesin bilmiyorum ısındı havalar. Masallah beceriklisin hosuma gitti
Muğla canım şimdi de adet oldum sancılarımı da hafifletiyor temizlik yapmak sonuçta bir nevi spor.Keşke ev arkadaşlarım da benim gibi olsa.Tartışmak da istemiyorum ama o banyodan sonraki saç kılları en rahatsız olduğum şey bir şey demeden ben temizliyorum artık.

Back
X