Her gun yeni biri ile tanistiriliyorum ama??

Kendi fikrim evliliğin bir amaç olmaması.
Yani iki insan birbirini sever sonra evlenmek isterlerse evlenirler.Bana göre evlilik böyle bir şey.
Evlenmek için evlenmek...Bilemiyorum garip.Bu amaçla yola çıkmak garip geliyor bana,karşıdaki kişiyi çok sevsen bile.

Taniştirildiğin insanlari gerçekten tanimaya çalış. Zaten duşunmuyorum diye bi kafayla gidersen buluşmaya olmaz o iş. O dort senelik ilişkinde aşiktinda ne oldu. Aşk bir insanin yureğini gormeye başlayinca başlar. Kisacasi karşindaki insana da kendine de şans ver. Geçmişini birak bir tarafa..

iyi de her gün birileri ile tanıştırılmak garip değil mi

yani biz de arkadaşlarımızı birileri ile tanıştırmak istedik

ama ömrüm boyunca sadece iki kişi için birini bulduk, onları da sadece uzaktan gösterme asşamasında kaldık

yani her gün her gün aceleleri ne daha çok gençsiniz

Konu sahibi ben de bu tanıştırılarak direk sevgili olma ya da evlenme amaçlı birliktelikleri değişik bulurum. Yani tabi ki böyle tanışıp mutlu olanlarda vardır da bana çok uygun gelmiyor.Arkadaş olma maksatlı tanışıp zamanla ilerleyen hislerle yoğurulmuş bir ilişki daha samimi daha sıcak geliyor bana. Arkadaşların direk sevgili olmak maksatlı birileri ile tanıştıracağına seni yeni insanlarla bir arada bulunabileceğin ortamı yaratsınlar sana mesela belki sende böyle bir etkinlikte hayatının aşkıyla tanışırsın :)

Benim bekar arkadaşım dolu bir kere de birini birine beğendiremedim ya hepsi birbirinden farklı :D Millet nasıl sürekli birilerini birileri ile tanıştırıyor anlamıyorum.

Neden surekli sizi birileriyle tanistirmaya ugrasiyorlar ki zaten. Once bunu bir engelleyin. Zaten yasiniz daha kucuk, calisiyorsaniz is ortamindan,, arkadas ortamindan illa ki uygun biriyle tanisirsiniz.

Cnm gorucu usulu tanismaktan bahsetmissiniz tip olarak begendiginiz insani taniyin bence belkide anlasabileceginiz bir insandr bunu tanimadan bilemezsiniz ben florte karsiydim bi konsumuz vardi bana takmisti hergun bi akraba bulur getirirdi cok istiyordum gorucu usulu hemen evlenmek ama yok hic birine isinamadim olmadi
Dedim komsuya yeter ben evlenmicem getirme kimseyi sikilmistm derken ise basladim esimle tanistim hic istemedim flort etmek hep kactim ama nasipmis gonlumu caldi
Uani nasip bu isler illa asik olacagim diye bakmayın hosunuza gideni seviyeli olarak taniyin belkide kaderiniz olur
Hersey gonlunuzce olsnnn

Ben de bekarken bu tip şeylere karşıydım,
Ve, sevip görüştüğüm sevgilimle evlendim..
Şimdiyse düşüncem şu yönde; nasip bu işler ..
Tanıştırılarak o kişiyi bulursun belki,
önemli olan doğru adam olup olmadığı..
Kendini şartlandırma sadece,
eğer olacaksa hiçbir sebep tanımıyor
ve o kaçınılmaz son gerçekleşiyor...

Back
X