Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız zaten az uyku ve sürekli hava değişimi bu hale sokuyor.
Okulda çalışırken yorulmuyorum sürekli yolculuk, yanımda valiz, eşya,laptop indir bindir durakta bekle aktarmada bekle bu uzun süreler yıpratıyor.
Bence daha minimal eşya taşımalısınız
Mümkünse laptop vs küçülsün bir sırt çantanız ile gidip gelebilmelisiniz
İn bin zaten yorucu bir süreç o nedenle az olmalı yükünüz
Gidip nerede kalıyorsunuz bilmiyorum ama eşyaların bir kısmını okulda bırakma şansı yok mu arada bile olsa eşiniz boş olunca rahat edersiniz
Valiz, esya tasimasaniz? Bir de laptop asiri agirlik yapiyor elde gezdir gezdir ama sanirim onu cikarmak mumkun degil:) Bence cok esya tasimayin, pantolon goturmeyin mesela kot pantalon birkac gun idare ediyor. Agirlik yapan bazi seyleri doktora ofisinizde birakmaniz mumkun olur mu?
Eşyayı gerçekten yapabildiğim kadar az götürüyorum ama laptop çantası bile aşırı ağır ya da bana öyle geliyor o haldeyken :) Onu da götürmemem mümkün değil maalesef :) Akşam da orda çalışıyorum çünkü yetişemiyorum başka türlü. Bazılarını da okulda bırakıyorum, kaldığım yerde.
Uykusızluk depresyon en başta tüm psikolojik hastalıkların en önemli nedeni.tabi psikolojik hastalıklar da fizyolojik hastalıkların.o nedenle önce uyku sorununu çözmek gerekiyor.fiziksel olarak sizden daha zor işler yapanlar dinamik,enerjik ve sağlıklıyken sizin olmamanız bana bunun yaşadığınız şartlardan bilinçaltınızda memnuniyet duymamanızdan kaynaklandığını düşündürdü.Doğru, ama benim durumumdaki insanlar için düzenli uyku lüks gibi bir şey![]()
Uykusızluk depresyon en başta tüm psikolojik hastalıkların en önemli nedeni.tabi psikolojik hastalıklar da fizyolojik hastalıkların.o nedenle önce uyku sorununu çözmek gerekiyor.fiziksel olarak sizden daha zor işler yapanlar dinamik,enerjik ve sağlıklıyken sizin olmamanız bana bunun yaşadığınız şartlardan bilinçaltınızda memnuniyet duymamanızdan kaynaklandığını düşündürdü.
Strath alin , bizim ailenin bir numarali destegidir , kullandigimizda hic hastalanmiyoruz , hastayken alirsak bir gunde toparliyoruz
Tamamen bitkisel bir destek
Gerçekten çok zor insanın kimsenin yüzüne bakacak hali bile kalmıyor. Çok yıpratıcı bir süreç..
Siz de aynı şekilde mi yaptınız?