Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Her hafta saç rengini değiştiren hatunlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
Kafayı yiyeceğim yahu.. şu sıralar inanılmaz depresif bir dönemdeyim kızlar, saç rengimi değiştirmeye karar verdim, hangi renge boyatsam diye düşünüp duruyorum, bir kere boyatsam ikinci boyayı uzun bi süre içinde kattiyen kaldırmayan bi saçım var, nette kızların profillerini geziyorum, saçını sarıdan pembeye turuncuya boyayıp beğenmeyince bir haffa olmadan eski haline getirebilenler var. Ne bakımı yapmalı da böyle olmalı nolur yardımmm

Her hafta boyatilan bi sac saglikli değilde zaten bi bakim da o saci kurtaramaz rengin güzelliği ve fonle o renk canli durur

canım öyle bisey yok malesef ben sarıydı kumral yaptım sonra bidaha sarı yaptım ama göz kumrala alısınca tekrar kumral yaptım bi ayda 3kere boyadım ve saclarım mısır püskülü gibi

sac acıcı yıyınce mutlaka zarar goruyor saglıklı bır sacı cok guzel bır renge değisirim sahsen saglıklı sacta renkler kendını gosterıyor cunku sokaklar supurge telegı gbı sarı saclarla dolu hıc yapmasınlar daha ıyı bende cabuk sıkılıyorum ama en fazla ıkı ton acıyorum oda yavas yavas sen ne renk kullanıyorsun ten rengın goz rengın ne yakısanı soylıyım :)

başlığı okuyunca benden bahsediyosun sandım :) daha 3 saat önce saçlarımı boyadım. saçlarım 1 yıldır sarı. ve en az ayda bir tonunu değiştiriyorum açıyorum koyultuyorum. bunun üstüne seramik düzleştirici kullanıyorum her gün saçlarımı yıkıyorum. henüz elimde kalmadılar. ama yapmadığım bakımda kalmadı. turplu sudan pirinç suyuna kadar herşeyi denedim. bana iyi gelen dax supergro oldu. onun dışında şu an karışık bakım yağı sarımsak yağı çam terebentin argan yağı badem yağı bemix bepanten evigen ampul kullanıyorum. saçlarımın uçları yanık düzleştiriciden dolayı. ona bi faydası yok ama bakım olarak çok iyiler gürleştiler sağlamlaştılar ve kafamdan bir sürü saç çıktı :) annem her gün bakım yapıyosun saçların elinde kalcak desede bakım yapmasam şimdi kel geziyo olurdum herhalde

Bende bi dönem öyleydim sonra upuzun saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım düğüm düğüm oluyordu kendi kendine lastik gibi olmasıda cabasi ve saridan kumral a boyadıgimda yesermisti şimdi 3 aydır boyamiyorum ve baya uzadı dipteki kendi sacim parlak ama alt kısımlar çok kuru ve mat bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…