Merhaba, 5 aylık evliyim.Malum evlilikten sonra aile gezmeleri başlar normaldir, ama bizim düğün kışa denk geldiği için kimseye gidemedik.Maşallah denizde kum eşimde de akraba..Şimdi havalar düzeldi hafta sonları gezmelere ayırdık.Ama okadar seri olmaya başladı ki bu durum, hem yorucu, hem sıkıcı hem de eşime ayırabildiğim zamanı kısıtlılaştırdı.Hafta içi çalışıyorum eşimin çalışma saatleri dolayısı ile fazla da görüşemiyoruz.Hadi onu geçtim, bu planları kayınpederim de yapmaya başladı,yani bi hafta sonu gelmeden diğerini planlıyo, oraya gidin, buraya gidin, bak filanca kişi niye gelmediler diye sitem ediyolar oraya da gidin, falanca kişi hasta oraya da gidin ... vs. Eşim de kıramıyo haliyle, hepsi düğüne geldiler, akrabaları birde ..Ben de fazla bişey diyemıyorum,zıt gitmek istemiyorum sonucta gelip geçici kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.Ama bunaldım yahu
Bu kadar seri olmasa sorun değil de bu şekilde evime mi vakit ayırıcam, eşime mi kendime mi ,gezmelere mi yoksa dinlenicek miyim?? Biraz morale ihtiyacım var doğrusu