her hamilelik aynimidir

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaslar 1. Asilamayla digeri normal yolla 2gebeligim oldu 2 side erken dusuk oldu kimyasal
İlkinde asilamann 7. Gunu belirtilerm baslamisti kasik agrisi vs 15. Gun yogunlasnisti
2.de yunyrtlamnn 15. Gunune kadar belirtu yoktu sadece bir iki yiyecege karsi istegim artmisti 15. Gunu kasikda agrim baslamisti

Simdi buay 3. Asilamami oldum 8.,gunum bugun ama belirti yok ne istah acilmasi ne kasik agrisi ne baska bisey sadece ates basiyor surekli vucudumu birde sindirim porblemlerim var

Sorum su

her hamilelikte belirti aynimi olmak zorunda.
Yani birden fazla gebelik yasayip farkli belirtiler yasayan oldumu

yada birinde belirti olup digerinde olmayabilirmi

Lutfen yardimci olun kizlar
.
beklemek cok zor insallah tutmustur ya

Hayır canım, hiç bir hamilelik aynı olmaz.. Birinci çocuğuna hamileyken hiç sorun yaşamayan, ikincisin de çok sorunlu geçirebiliyor mesela.. Veya tam tersi..

Benim şu an 15 aylık bir oğlum var (çok şükür) ve çocuk isterken geçen sürede (2.5 yılda) 2 tane de "boş gebelik" sebebiyle düşüğüm oldu.. Sonra Allah nasip etti şükür ki.. Sabretmek lazım..

Üzücü,yorucu bazende yıpratıcı bir süreç senin ki de.. Benim görümcem geçti aynı yollardan çünkü,ordan biliyorum.. 1 kimyasal düşüğü,1 tutmayan aşılaması oldu ve tüm bunların yanısırada rahim filmi gibi bisürü işlem.. En son tüp bebek denedi ve tuttu şükür ki,şimdi 4 aylık olucak bir kızı var..

Sabret canım.. İnşallah olucak.. Hep "hayırlısıyla.,sağlıkla" diye dua et.. Benzer yollardan geçtim bende o yüzden iyi anlıyorum seni ve ne kadar istediğini.. Şu an inşallah hamilesindir,inşallah tutmuştur da müjdeyi verirsin..

Back
X