- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Okuyorum evet. Depresyondaydim aylardır ilaç da kullandım. Şu an genel manada daha iyiyim ancak sürekli beynimde senaryolar var dönecek ve ben kabul etmeyeceğim anlayacak bana yaptığı bütün haksızlıkları. Diye düşünüp durmaktan alamıyorum kendimi. Yoruldum bu durumdan. Çok acı çekiyorum bazen.Çok gördüm konularını yazmamıştım. Fazla takıyorsun depresyona ya girdin ya da gireceksin. Engeli kaldırmasından ümitlenmemek gerek adam hakaret ederek terk etmiş dönse de ego tatminine döner sen okul okuyordun galiba derslerine bak kaç yaşındasın ki nişanlılık evlilik düşünüyorsun. Yani nişanlanmışsın filan okul bitsin iş bul bunları düşünmeden ev düzmeyi düşünmek
Kız ne dicem bak bu gerçek. Bu adamı sen unutacaksın o an bu adam sana dönecek sen reddeteceksin ama önce tamamen unutman gerek :)Okuyorum evet. Depresyondaydim aylardır ilaç da kullandım. Şu an genel manada daha iyiyim ancak sürekli beynimde senaryolar var dönecek ve ben kabul etmeyeceğim anlayacak bana yaptığı bütün haksızlıkları. Diye düşünüp durmaktan alamıyorum kendimi. Yoruldum bu durumdan. Çok acı çekiyorum bazen.
Evlilik nişanlılık falan hiç önemli değil. Erkendi zaten. Ama sevmiştik ışte. Yani ben sevmiştim o da guya sevmiş.
Inanıyorum. Ama elimde olmuyor bu. Aklımdan atmak istiyorum onunla ilgili herşeyi.Enerjisel şeylere inanır mısın bilmem ama surekli " dönsün pisman olsun onu mahvedicem, pişmanlığını goreyim istiyorum döndüğünde onunda ben kalbini kiricam " gibi seyler karşı ki tarafın bilincini etkilermis. Döneceği var ise bu düşüncelerden dolayı donemezmis. Sen bu olayı araştır istersen bu heriften enerjini kes. Sonra her şey nasip.
Bi sevgilim vardı 3 sene boyunca beni engelleyip engelimi kaldirdi bende hep takip ederdim aha yine engelimi kaldirmis engellemis diye. Bir gün arkadaşça normal konuştuk. O 3 sene boyunca aklimdaydin neler yaptigini takip ediyodum. Sinirlenip engelliyordum sonra merak edip tekrar kaldiriyodum demisti. Bunlar dengesiz tipler aslında pek bi anlam yuklememeye calismak gerek.
Belki de egom istiyor gerçekten. Ama oyle keskin ve netti ki şimdi engeli kaldırmasına anlam veremiyorum. Keşke umursamasam. Basarabilsem.Sen takıntı yapmışsın terk edildiğin için istiyorsun ki geri dönsün ben onu terk edeyim. Ego diyoruz biz buna :)) gerek yok geri dönse mutlu olmayacaksın. Sen terk etsen ondan daha üstün olmayacaksın. Kırılmışsın ama kırıklarını böyle onaramazsın. Rahat bırak içindeki hırsı. Bak böyle insanlara verilecek en büyük ceza onları umursamamaktir. Yarin bir gün bir sey yazar iletişime geçerse hiç cevap vermeyeceksin hatta sende kimsin diyeceksin. İşte bundan güzel intikam olamaz. Sabır az bekle bak sanada sıra gelecek...
Nasıl unutacagim tamamen. Başlarda özlem vardı sadece. Acı vardı. Şimdi ise arada özlem ama büyük çoğunlukta intikam isteği.Kız ne dicem bak bu gerçek. Bu adamı sen unutacaksın o an bu adam sana dönecek sen reddeteceksin ama önce tamamen unutman gerek :)
Çok doğru tespitler. Ama beni umutsuzluğa sürükleyen şu. Iyi hissediyorum bir ara. Tamam geçti diyorum. Sonra farkediyorum ki içten içe beklentim var.pişman olmasını içten içe çok istiyorum. Sonra aklıma gururu ve giderken dediği hayatımdan cikardiklarim için hiç pişman olmadım lafı geliyor. Diyorum ki sen salak salak bekle o hayatına devam ediyor pişman da olmuyor. Bu kez de acı çekiyorum. Acayip bir döngü anlayacağınız.realist olalım arkadaşım, klay kolay geçmeyecek. her anı hatıra sevgililer vs sana onu hatırlatacak, burnunun direğini sızlatacak, kalbini incitecek şeyler hatırlayıp duracaksın. fakaat, onu takip etmekten vazgeçmek bir 'tık'a bakar. facebook arama kısmına beyefendinin adını yazmayacaksın. engeli kldırmış mı kaldırmamış mı güncel bir fotosu var mı yok mu, bakalım bana mesaj atmış mı atmamış mı gibi tavırlara girmeyeceksin. Efendi efendi acını yaşayacaksın -gününü gün et salla gitsin diyenleri asıl sen salla zira yası tutulmayan acı travma olarak dönüş yapıyor sana- acını yaşayacskın ama şu sosyal medya denen meret yüzünden acı eskimiyor, o güncel paylaşımlar yaptıkça; acın yeniden bir bıçak saplanıp bıçak, yara yerinde çevrilmek suretiyle deşilip yenileniyor. sosyal medya takibini bırakırsan daha kısa sürer matem süren. Yok ben merakıma yenilirim diyorsan zaten söylenecek söz yok
Aa intikam mı bak ben çok severim intikamıNasıl unutacagim tamamen. Başlarda özlem vardı sadece. Acı vardı. Şimdi ise arada özlem ama büyük çoğunlukta intikam isteği.
Öyle keskindi ki giderken. Beni gormeye bile tahammülü yoktu. Aylar sonra engelleyip tekrar kaldırmasına bu yüzden anlam veremedim. Bana kalsa beni hiç düşünmüyor.
Intikam derken pişman olmasını ve bunu görmeyi istiyorum içten içe sanırım. Ama o gururu geliyor aklıma olmaz diyorum.Aa intikam mı bak ben çok severim intikamı
Olum acisi bile geciyor hayatta neler gecmiyor ki. Bende esimden severken ayrildim 9 yil sonra senin gibi dusundum. Cok agladin uzuldum. Ilerde o agladiklarina uzulduklerine kahkahalarla guleceksin iyiki ayrilmisim diceksin. Zaman herseyin ilacidir.Merhaba hanımlar
Çok yoruldum bu durumdan artık. 5 ay oldu nisanlim terketti. Hem de hakaret ederek ve suçlayarak yaptı bunu. Dönüp geriye baktığımda bana çok haksızlık yaptığını daha net görebiliyorum. Ayrılığın da bir adabı olur ya. Bu kişi beni başından atmak ister gibi tabiri caizse vebaliymisim gibi kaçtı benden.
Başlarda olayın şokuyla ayrılmak istemedim. Çünkü ayrılmayı gerektirecek bişey yapmamistim ailesi sorunlar çıkardı o durmadan beni suçladı. Çok cabaladim şu an hepsi için pişmanım. Ama sevmiştim arkasında durdum. Belki de yüreği yetmeyen oydu.
Her neyse. Iletisimimiz kesildi. Aradan bir kaç ay geçti facede engelledi beni. 9 gün sonra engeli kaldırdı. Lanet olsun ki içimde bir umut doğdu. Ha dönsün barisalim diye değil. Pişmanlığını görmek istiyorum deli gibi. Aklımda senaryolar kuruyorum. Benden hersey icin ozur dilediginde neler soyleyecegime dair. Saçma. Sonra bir an geliyor. Hiç pişman olmayacağı hissine kapılıyorum ve o umut benim canımı öyle yakıyor ki. Tekrar bana yaşattığı hayal kırıklığını yaşıyorum sanki.
Umursamamak, beklenti içinde olmamak istiyorum. Silinsin aklımdan istiyorum. Canım çok yanıyor bazen. Çok yanıyor.
Geçsin istiyorum artık bu hal. Geçecek diyin. Bir akıl verin. Teselli bulayim.
Çok doğru tespitler. Ama beni umutsuzluğa sürükleyen şu. Iyi hissediyorum bir ara. Tamam geçti diyorum. Sonra farkediyorum ki içten içe beklentim var.pişman olmasını içten içe çok istiyorum. Sonra aklıma gururu ve giderken dediği hayatımdan cikardiklarim için hiç pişman olmadım lafı geliyor. Diyorum ki sen salak salak bekle o hayatına devam ediyor pişman da olmuyor. Bu kez de acı çekiyorum. Acayip bir döngü anlayacağınız.
Inşallah o ilerisi çok uzak değildir. Çok yoruldum bu durumdan artık.Olum acisi bile geciyor hayatta neler gecmiyor ki. Bende esimden severken ayrildim 9 yil sonra senin gibi dusundum. Cok agladin uzuldum. Ilerde o agladiklarina uzulduklerine kahkahalarla guleceksin iyiki ayrilmisim diceksin. Zaman herseyin ilacidir.
Teşekkür ederim şu an tatildeyim ailemin yanında. Yani pek bir şey yapamıyorum. Mevsim de kış olunca.Bence yeni bi uğraş edinin, ya da yeni bir şey öğrenin. Öğrenciymişsiniz, derslerinize odaklanmaya çalışın. Otokontrolünüz yoksa, sosyal medya hesaplarınızı dondurun, uygulamaları silin vs. Spor yapmak, ağaçlık alanlara gitmek depresyonunuza iyi gelebilir deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?