Her hareketine anlam yükleme ve umut etmekten kurtulamama hastalığına yakalandim!

Benzer ama aslinda çok farklı bir durum. Siz ayrilmissiniz. O gurur yapıp hiç konusmasa bile normal gelirdi bana. Ama bizde beni o terketti ve diyorum ya kaçarak gitti. Sanki hiç bir hissi yoktu bana karşı giderken. Yani aslında dönmesi gibi bir ihtimali göremiyorum. O yüzden umut bana acı veriyor çünkü umut yok.

Evt ama bende ozamanlar diyodum hayata gelmez diye. Gerci hic iletisime gecmedim bende. Bana diyolardi hic belli olmaz diye. Sonra umut etmeyi biraktim, hayatima baktim, bir gün karsima dikildi..

Evt ama bende ozamanlar diyodum hayata gelmez diye. Gerci hic iletisime gecmedim bende. Bana diyolardi hic belli olmaz diye. Sonra umut etmeyi biraktim, hayatima baktim, bir gün karsima dikildi..
Benim için de en doğrusu o şu an. Ama 5 ay oldu hala içimde sanki. Anlattığım hisler yakamı bırakmıyor. Huzunleniyorum arada.

Hala kafanizda senaryolar kurdugunuza gore ayriligi kabul edememissiniz demektir. Kendinize yapabilecegini en hayirli yardim "biz ayrildik artik. 3-5 sene sonra bu kisi umrumda bile olmayacak. Oyleyse simdi neden dusunup vakit kaybediyorum ki?" Gibi seyler dusunup ayriligi kabul etmek ve bir an once normal hayatiniza geri donmektir. Ilk ayriliklarin ustesinden gelmek zor oluyor ama zaman herseyin ilaci. Surekli aglayarak sizlanarak olmaz. Kabul edip, hayatiniza devam edeceksiniz

Daha öğrencisiniz, eğitiminiz bitmemiş, işinizi elinize almamışsınız. Zaten erken bir nişan olmuş. Gereksizmiş böyle düşünüp rahatlayın.

O hepimize oluyordur bence ya egodan ya sevgiden ikisinin karisimi gibi donmesini isteyip donse neler diyecegimizi dusunuyoruz. Her iste bir hayir vardir biten iliskilerden tecrube aliyoruz ve bir sonraki iliskilerimizde ayni tavizleri vermiyoruz

Evet sanırım hala kabullenemedim. Aylar gecti hala acı cekiyorum. Onun dengesiz hareketleri de buna sebebiyet veriyor.

O hepimize oluyordur bence ya egodan ya sevgiden ikisinin karisimi gibi donmesini isteyip donse neler diyecegimizi dusunuyoruz. Her iste bir hayir vardir biten iliskilerden tecrube aliyoruz ve bir sonraki iliskilerimizde ayni tavizleri vermiyoruz
Cok yıprandım. Baska birini bu kadar sevemeyecek bu kadar benimseyemeyecekmişim gibi hissediyorum bazen.

O kadar benimsemişim ki. Gelecege dair kurduğum hayallerde hep o vardı. Sımdı sudan cikmis balıga dondum .

Valla acık diyim Benin ailem asla buna iZin vermezdi. İşim gücüm olmadan nişan olayına anca gülerlerdi. Erken olmuş zaten. Eğitiminizi tamamlayın. Mesleğinizi edinin. Daha sonra bu kriterleri edinince hayatınıza aldığınız adamın kalitesi de artar emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…