- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Benzer ama aslinda çok farklı bir durum. Siz ayrilmissiniz. O gurur yapıp hiç konusmasa bile normal gelirdi bana. Ama bizde beni o terketti ve diyorum ya kaçarak gitti. Sanki hiç bir hissi yoktu bana karşı giderken. Yani aslında dönmesi gibi bir ihtimali göremiyorum. O yüzden umut bana acı veriyor çünkü umut yok.Sana umut vermek istemem ama basimdan buna benzer bisey gecti. Nisan olmadan ayrildik, beni hic umursamazdi. Görünce kafasini cevirirdi filan. Bende kendi kendimi yiyordum. Hic mi sevmedi diye. Sonra 6-7 ay sonra bi yerde geldi konustu benimle. Havadan sudan. Konustugunda o yüzündeki mutlulugu belli oluyordu. Gerci sonra yine barisamadik ama bana beni faceden izledigini, laf arasinda agzindan kacirmisti. Tabi bizde aile sorunu vardi birlesemedik, o ailesinin sözünden cikamadi, böyle bitmisti
Benzer ama aslinda çok farklı bir durum. Siz ayrilmissiniz. O gurur yapıp hiç konusmasa bile normal gelirdi bana. Ama bizde beni o terketti ve diyorum ya kaçarak gitti. Sanki hiç bir hissi yoktu bana karşı giderken. Yani aslında dönmesi gibi bir ihtimali göremiyorum. O yüzden umut bana acı veriyor çünkü umut yok.
Benim için de en doğrusu o şu an. Ama 5 ay oldu hala içimde sanki. Anlattığım hisler yakamı bırakmıyor. Huzunleniyorum arada.Evt ama bende ozamanlar diyodum hayata gelmez diye. Gerci hic iletisime gecmedim bende. Bana diyolardi hic belli olmaz diye. Sonra umut etmeyi biraktim, hayatima baktim, bir gün karsima dikildi..
Benim için de en doğrusu o şu an. Ama 5 ay oldu hala içimde sanki. Anlattığım hisler yakamı bırakmıyor. Huzunleniyorum arada.
Teşekkür ederim şu an tatildeyim ailemin yanında. Yani pek bir şey yapamıyorum. Mevsim de kış olunca.
Simdi oyle geliyor. Dunyanin sonu gibi geliyor inan ama hepsi geciyorInşallah o ilerisi çok uzak değildir. Çok yoruldum bu durumdan artık.
Şu an bir başkasından mi ayrıldınız?Bende yasadim suan yine yasiyorum. Ama bi zaman sonra gecicek emin ol.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.Duolingo diye bir program var, ücretsiz dil öğrenebiliyorsunuz. Telefona uygulamasını indirip ya da webden yeni bir dil öğrenebilirsiniz.
Şu an bir başkasından mi ayrıldınız?
Inşallah. Geçecek inanıyorum. Ama çok yoruldum artık. Aylardır aklım dolu.Simdi oyle geliyor. Dunyanin sonu gibi geliyor inan ama hepsi geciyor
Evet sanırım hala kabullenemedim. Aylar gecti hala acı cekiyorum. Onun dengesiz hareketleri de buna sebebiyet veriyor.Hala kafanizda senaryolar kurdugunuza gore ayriligi kabul edememissiniz demektir. Kendinize yapabilecegini en hayirli yardim "biz ayrildik artik. 3-5 sene sonra bu kisi umrumda bile olmayacak. Oyleyse simdi neden dusunup vakit kaybediyorum ki?" Gibi seyler dusunup ayriligi kabul etmek ve bir an once normal hayatiniza geri donmektir. Ilk ayriliklarin ustesinden gelmek zor oluyor ama zaman herseyin ilaci. Surekli aglayarak sizlanarak olmaz. Kabul edip, hayatiniza devam edeceksiniz
Cok yıprandım. Baska birini bu kadar sevemeyecek bu kadar benimseyemeyecekmişim gibi hissediyorum bazen.O hepimize oluyordur bence ya egodan ya sevgiden ikisinin karisimi gibi donmesini isteyip donse neler diyecegimizi dusunuyoruz. Her iste bir hayir vardir biten iliskilerden tecrube aliyoruz ve bir sonraki iliskilerimizde ayni tavizleri vermiyoruz
Haklısınız belki de. Normal yasantıma gücüme kavuşmak istiyorum artık. Aylardır kâbusun içindeyim beynim hep doluPsikolog tan destek almalısın cnm. Terapi gerekiyor gibi geldi. Allah yardımcın olsun...
Sevgiler ..
O kadar benimsemişim ki. Gelecege dair kurduğum hayallerde hep o vardı. Sımdı sudan cikmis balıga dondum .Daha öğrencisiniz, eğitiminiz bitmemiş, işinizi elinize almamışsınız. Zaten erken bir nişan olmuş. Gereksizmiş böyle düşünüp rahatlayın.
O kadar benimsemişim ki. Gelecege dair kurduğum hayallerde hep o vardı. Sımdı sudan cikmis balıga dondum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?