- 21 Aralık 2016
- 177
- 701
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ya canım benim onun sinirlenip sinirlenmemesi senin neden umrunda? Böyle düşündüğün, ince hesaplar yaptığın sürece kurtulamazsın bu adamdanSanki bu onda ters teper gibi. Yani benim mutlu mesut görünmem onu sinirlendirebilir. Diyorum ya herşeye anlam yükleme hastalığı resmen. Saçma sapan ince hesaplar yapıyorum böyle yapsam şöyle yapsam ne olur. Keşke hiç onu takmadan tamamen ondan bağımsız yasasam hayatımın bu evresini de. Ah çok yoruldum sahiden.
Sanki bu onda ters teper gibi. Yani benim mutlu mesut görünmem onu sinirlendirebilir. Diyorum ya herşeye anlam yükleme hastalığı resmen. Saçma sapan ince hesaplar yapıyorum böyle yapsam şöyle yapsam ne olur. Keşke hiç onu takmadan tamamen ondan bağımsız yasasam hayatımın bu evresini de. Ah çok yoruldum sahiden.
Sorun da o veya bu şekilde umrumda olmasi ya zatenYa canım benim onun sinirlenip sinirlenmemesi senin neden umrunda? Böyle düşündüğün, inçe hesaplar yaptığın sürece kurtulamazsın bu adamdan
Kendine kızmakta haklısın. Siz ayrılalı ne kadar oldu?Sorun da o veya bu şekilde umrumda olmasi ya zateno benim canımı öyle yaktı ki. Ben aman sinirlenir mi şöyle mi olur böyle mi olur diyorum hala. En çok kendime kızgınım.
5 ay oldu. Cok şükür ilk zamanlar ölü gibiydim şimdi gulebiliyorum en azından. Farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum vs. Ama ışte engellemesi kaldırması tekrar engellemesi dengesizlikleri hala kafamı karıştırıyor. Hala acı çekiyorum bazen.Kendine kızmakta haklısın. Siz ayrılalı ne kadar oldu?
Aslında baya bi zaman geçmiş. Engelleyip kaldırması kafanı karıştırıyorsa bence sen onu engelle ve takip edip bakmayı bırak. Başka şeyle şeylere yogunlaşmaya çalış, hobi falan edin aklına gelmemesi için.5 ay oldu. Cok şükür ilk zamanlar ölü gibiydim şimdi gulebiliyorum en azından. Farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum vs. Ama ışte engellemesi kaldırması tekrar engellemesi dengesizlikleri hala kafamı karıştırıyor. Hala acı çekiyorum bazen.
Şu an tekrar engelledi zaten. Normalde böyle çocukça hareketler yapan biri değildir hatta şaşırdım engelleyip kaldırmasına. Aklımda birşeyler var inşallah daha iyi olacak. Burası da çok iyi geliyor bana. Çok sağolun :)Aslında baya bi zaman geçmiş. Engelleyip kaldırması kafanı karıştırıyorsa bence sen onu engelle ve takip edip bakmayı bırak. Başka şeyle şeylere yogunlaşmaya çalış, hobi falan edin aklına gelmemesi için.
İnşallah çok daha iyi olacaksın sadece gerçekten iste :)Şu an tekrar engelledi zaten. Normalde böyle çocukça hareketler yapan biri değildir hatta şaşırdım engelleyip kaldırmasına. Aklımda birşeyler var inşallah daha iyi olacak. Burası da çok iyi geliyor bana. Çok sağolun :)
Çok sağolun gerçekten istiyorum :)İnşallah çok daha iyi olacaksın sadece gerçekten iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?