Her hareketine anlam yükleme ve umut etmekten kurtulamama hastalığına yakalandim!

Ailem de basta guldu dediginiz gıbı. Ancak biz cok seviyorduk saygı duydular neticede. Yani ben oyle sanıyordum en azından. Yaşadığımız seyin buyuk bir ask olduguna inanmıstım. O da karakterli ve kaliteli bir insandi. Ama benim öyle yuzustu bıraktı ki yasattıgı travmayı aylardır asamıyorum.

Canım bir kız hayat boyu 10 erkek tanıyosa bu 10undan 9u senin büyük suçundan ayrıldıkların da dahil döner. Yani döner dediğim yazar. Bu bir gerçektir. Ama bir yıl sonra ama on gün sonra. Bu olacak. Ama genelde o zaman sen tamamen unutmuş aklından çıkarmış olursun. Tamamen uzak durdun iletişimi kesip engelleyip yokoldun mu bu olur. Kimse sürekli ulaştığı gördüğü sürekli yazan insanı hiç ortada görmediği haber alamadığı insan kadar merak etmez. Okuluna odaklan senin egonu toplayacağın gün de gelecek. Ama o gün zaten sen onu hiç istemiyor olacaksın belki dostça konuşup olmaz diyeceksin. Yani kin tutarak bekleme bu günü zaten gerçekleşecek hayatın doğal işleyişinde var. Bu hesaplaşmalar kendiliğinden gerçekleşiyor içini sıkma.

Düşünüyorum bazen öyle cok acıttı ki canımı. Terkederken herseyı mahvettiğin için bir gün pişman olacaksın dedim. Bana hayatımdan cıkardıgım hiç kimse için pişman olmadım dedi ve eski sevgilisini terkettiğini asla düşünmediğini örnek gösterdi. Yani öyle kendinden emin ve gururlu bir tip. Bütün dengem sastı. Kendimi cok değersiz hissediyorum. Özellikle onu özlediğim zamanlarda.

Ben sevemedim, guvenemedim... Hepsi onun gibi karakter yoksunuydu cunku. Allah hayirli olani versin de hayirsiziyla vakit kaybedip zaman harcamalayalim
Amin, inşallah tamamen silinir aklımdan. Öyle çok istiyorum ki herşeyin değişmesini. Bir insanı bu kadar uzup haksız yere aylarca aglatip mutlu mesut yoluna bakabilmesi çok agrima gidiyor.

S
İnan bana umrunda olmadığı zaman pişman olup gelecek. Ben bu olaya çok inanıyorum bizzat da yaşadım. İnşallah en kısa zamanda unutur kendi hayatına bakarsın çokta mutlu olursun.
Siz nasıl yaşadınız? Bu kadar acı çekmiş miydiniz? Dönmesi imkansız geliyor muydu?

Ben çok fazla acı çekmemiştim cünkü uzun süreli bi ilişki değildi. Sadece çok fazla takmıştım. Deli gibi yazmasını, pişman olmasını istiyordum. Sonraaa aradan 8 9 ay geçmişti ben tabi unutmuş hayatıma devam ediyordum hooop damladı benimki ben de verdim yolu gitti.
Sadece bu değil ki kendi flörtlerimde de arkadaşlarımda da gördüğüm kadarıyla hep biz vazgeçince geliyorlar.
Cünkü kadınlar ayrılır ayrılmaz aşk acısına başlıyor zamanla unutuyor. Ama erkekler ilk zamanlar bir şeylerin farkında olmuyor, zaman geçtikçe dank ediyor ayrılık acısı. Buna unutamama mı dersin veya daha iyisini bulamadı mı dersin bilemem. Tek bildiğim okunan kitap bi daha okunduğunda aynı tadı vermez, unutma.

Yine engellemiş bugün beni. Allahım ne tür bir dengesiz. Yazık bana gerçekten.

Engelli durmadan acip kapamasi tuhaf degil mi? Bisey oluyor ki aciyor engeli. Belki sayfana bakmak icin.. ama bnim bildigim emin olsa, engeller uzun süre acmaz.. Senin en güzel cevabin su olur, hic bi sekilde üzgün oldugunu görmesin. Icine at herseyi, ona en güzel intikam cevabi mutlulugun olacaktir :)

2 yıl sürmüştü bizim ilişkimiz. Bir de nişanlı olunca haliyle çok zor oldu bu süreç. Hala da sürüyor. Çünkü tüm hayallerim onunlaydi.

Benim ozsaygimi çok zedeledi. Çok keskin ve netti. Haliyle ben ardından kendimi çok değersiz hissettim. Bu kadar kolay vazgecince. Umarım öyle olur. Tamamen unuturum bir gün.

Evet tuhaf. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu ne dengesizlik.

Tabi ki de unutacaksın. Hiç kimse unutulmaz değildir. İnsanlar, annelerini babalarını kaybediyor da hayatına devam ediyor. Ben babamı kaybettikten sonra kimse için üzülmeme kararı almıştım ve uyguluyorum da. Sen de uygulamalısın.
Kolay olmadığını biliyorum tabi ki acı çekeceksin, üzüleceksin ama hiçbir zaman unutamam, bir daha mutlu olamam gibi şeyler düşünme. geçeceğine inan sadece.

Evet tuhaf. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu ne dengesizlik.
Dikkatini çekmeye çalışıyor.
Belki de ona neden engelleyip kaldırdığını sormanı bekliyordur. Yazmayı kendisine yediremediği için bunu sana yaptırmak istiyordur.
Ama sen ASLA böyle bi şey yapma. İstediğini ona verme lütfen, iradeli ol.

Cok haklısınız onun için yaptığım hiçbir seye degmedi ki. O kadar üzdü ki beni.

Dikkatimi çekmekten ziyade kafası mi karışık acaba diye düşünüyorum. Dengesiz işte. Bir an merak ediyor belki sonra sinirlenip kapatıyor. Hiç paylaşım yapmıyorum zaten.

Bence paylaşım yapmaya başlamalısın. Mutlu olduğunu gösterecek paylaşımlar tabi ki. Gez toz arkadaşlarınla bunları da paylaş görsün.
Ben yokken hayatından vazgeçti, hiçbir şey yapmıyor, çok mutsuz diye düşünmesin.
Ben sevgilimden ayrıldıktan sonra bi hafta kadar hiçbir şekilde paylaşım yapmamıştım. Sonra bir gün bi fotoğraf ve video attım aynı günün akşamı mesaj atmıştı

Sanki bu onda ters teper gibi. Yani benim mutlu mesut görünmem onu sinirlendirebilir. Diyorum ya herşeye anlam yükleme hastalığı resmen. Saçma sapan ince hesaplar yapıyorum böyle yapsam şöyle yapsam ne olur. Keşke hiç onu takmadan tamamen ondan bağımsız yasasam hayatımın bu evresini de. Ah çok yoruldum sahiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…