• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ilişki monotonlaşır mı ?

bence sizin sorununuz bu işte
yoksa ilin küçük olması, 2,5 senedir beraber olmanız falan değil
her ilişki ister sevgililik olsun, ister dostluk olsun, ister anne-kız olsun
sadece ve sadece 2 kişilik olunca, belli bir süre sonra monotonluk olur, hatta sıkıcı olur
ilişkinizi değil çevrenizi sorgulayın derim
"eğlence", "neşe" çok önemli şeylerdir, hatta bence "romantizm"den fazla ayakta tutarlar ilişkiyi

ben bir kadınım mesela
beni eşimle aynı eve koy
tek faaliyetiniz yemek yapmak, kitap okumak, dizi seyretmek olacak de, istersen buna mum ışığında romantik yemek ekle, sıkılırım

bence ne yapıp edip çevrenizi geliştirmeye çalışmanız lazım

Haklısınız. Bir de ben bu sene Kpss hazırlanıyorum ister istemez bi asosyallik oluştu. En kısa zamanda ortak bikaç arkadaşımızla bişeyler yapmayı teklif edicem...:KK24:

Hanımlar 2,5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla. İlk zamanlar bir dediğimi iki etmez beni mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapardı.Moralim bozuk olsun çiçek alır, ufak şeyler alır gelirdi bu da beni mutlu etmeye yeterdi. Ancak son zamanlarda bu ilgiyi hissedemiyorum üstümde. O biraz ilişkiden sıkılmış gibi. Neden derseniz ben üniv okuyorum son sınıfım 2.sınıftan beri beraberiz. O evlenmek istiyor okuldan ve maddi sıkıntılardan dolayı okul bitmeden ve bittikten bir süre sonra ben istemiyorum.Durum böyle olunca da sürekli aynı şeyleri yapmak aynı yerlere gitmek ( küçük şehirdeyiz ) onu olduğu kadar benim için de sıkıcı hale geldi. Aramızdaki sevgi ve saygıda sıkıntı yok ilk günki gibiyiz. Merak ettiğim çoğu ilişki bi süre sonra böyle monoton mu olur? Ve bunu düzeltmek için neler yapabiliriz?
Son sınıfsanız madem iş bulmak için sınavlara falan çok çalışın iş bulunca evlenirsiniz, malesef ilişkiler evlilik yoluna girmeden bu tarz şeyler yaşanabiliyor, bari işiniz olsun da o zaman daha çabuk evlenirsiniz:KK49:

Maalesef bu gerçek canım.
Ben monotonluğun kitabını yazabilirim.

Hanımlar 2,5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla. İlk zamanlar bir dediğimi iki etmez beni mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapardı.Moralim bozuk olsun çiçek alır, ufak şeyler alır gelirdi bu da beni mutlu etmeye yeterdi. Ancak son zamanlarda bu ilgiyi hissedemiyorum üstümde. O biraz ilişkiden sıkılmış gibi. Neden derseniz ben üniv okuyorum son sınıfım 2.sınıftan beri beraberiz. O evlenmek istiyor okuldan ve maddi sıkıntılardan dolayı okul bitmeden ve bittikten bir süre sonra ben istemiyorum.Durum böyle olunca da sürekli aynı şeyleri yapmak aynı yerlere gitmek ( küçük şehirdeyiz ) onu olduğu kadar benim için de sıkıcı hale geldi. Aramızdaki sevgi ve saygıda sıkıntı yok ilk günki gibiyiz. Merak ettiğim çoğu ilişki bi süre sonra böyle monoton mu olur? Ve bunu düzeltmek için neler yapabiliriz?
Hayat ilişkileri monoton hale getiriyor
Bu yıl üniversiteye başladım. Erkek arkadaşım çalışmaya başladı. Sinemalara kafelere giderdik, saatlerce sohbet ederdik. Biz de monotonlaştık. Hayat sebebiyle. Geçen kendisi sinemaya gitmeyi özledim dedi. Bence eskiden yaptıklarınızı, tanıştığınızda eğlenerek yaptığınız şeyleri tekrar yapmaya başlayın. Onlar özleniyor bence...

İlişkiyi canlı tutmak çiftlerin elinde , herşeyi ondan bekleme heyecan katmak için sende adımlar at
Zor değil ufak süprizler , farklı aktiviteler, biraz zaman ayır ilişkine

Back
X