- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahahama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş![]()
Yapma canım ya bak pislenirse o zaman kaldırır yıkarsın zaten pislenmez öyle her seferinde de alışıyoruz artık herşeye![]()
gel sen de diğer topiceAhahahBen mi ilgincim kız
Sürekli ilk gece şeyi gibi çarşaf mı seriyorsunuz ya sermem mi gerek her sefer nasıl olcak diğer odalara da taşırım artık çarşafı
![]()
işte yeniyiz ya bi düzen oturtcaz artıkın![]()
gel sen de diğer topice![]()
Aynen ben aykiri birsey goremediminsanların ilk geceden başlayarak vajinismus doğum ve hamilellikleri ile ilgili ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar paylaştığı sitede benim soruma olan tepkiniz biraz komik olmuş :)
istediğiniz şüpheyi duymakta serbestsiniz isbat etme girişiminde bulunacak değilim !
2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyorO sırada üşenmiyor musun canım ya nasıl dur çarşafı sereyim diyorsun ya yatakta olmazsa illa
![]()
sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo birazama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa
![]()
Ben tuhafım o vakitvalla kızlar bende öyleyim dur bişey sereyim diyorum çarşafı geçtim yatağa geçmemesi için herşeyi yaparım![]()
çok mu dönüyorsun sen yatakta kuzum napıyonBen tuhafım o vakitKendimi tuhaf hissederim ayrıca bir parça altımda olursa hareketim kısıtlaşır ben özgür genç
![]()
Rahat takılırım deli yatarımçok mu dönüyorsun sen yatakta kuzum napıyon![]()
![]()
hahahaaRahat takılırım deli yatarım![]()
Bazen eşimin bölgesine bile geçerim benhahahaa![]()
deli seni yaa
ben öyle bişey yapsam iter aşağıya beniBazen eşimin bölgesine bile geçerim ben![]()
Yok hiç çaktırmıyorum da ben sıkıştırıyorum kenaraben öyle bişey yapsam iter aşağıya beni![]()
![]()
ay o ortada buluşma bizim 30 saniye sürüyor sonra dönüyoruz arkamızı yatıyoruz ikimizde daralıyoruzYok hiç çaktırmıyorum da ben sıkıştırıyorum kenaraOrtada buluşuyoruz
![]()
Biz genelde yapışık ikiz gibi yatıyoruz ama bazen değişiyor dediğin gibi çok bunaldığımızda falanay o ortada buluşma bizim 30 saniye sürüyor sonra dönüyoruz arkamızı yatıyoruz ikimizde daralıyoruz![]()
![]()
aaa nasıl yapıosunuz onu ya daralıyoruz hemen nefes alamam ki benBiz genelde yapışık ikiz gibi yatıyoruz ama bazen değişiyor dediğin gibi çok bunaldığımızda falan![]()
Arkadan sarılınca güzel oluyoraaa nasıl yapıosunuz onu ya daralıyoruz hemen nefes alamam ki ben![]()
![]()
her türlüsünü denedim canım yok biz ikimizde yapamıyoruzArkadan sarılınca güzel oluyorYa da ben yarım sarılıyorum öyle rahat uyunuyor öneririm
![]()
Yapı meselesi canım olsun sonuçta aynı yataktayızher türlüsünü denedim canım yok biz ikimizde yapamıyoruz![]()