• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her ilişki sonrası nevresim değiştiriyor musunuz?

ama tutku da benim gibi yapıyomuş o burda yazamıyo utanmışş diğer tarafta yazmışş:rolleyes:
Ahahah:KK70:Ben mi ilgincim kız :KK53:Sürekli ilk gece şeyi gibi çarşaf mı seriyorsunuz ya sermem mi gerek her sefer nasıl olcak diğer odalara da taşırım artık çarşafı:KK64::rolleyes:

insanların ilk geceden başlayarak vajinismus doğum ve hamilellikleri ile ilgili ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar paylaştığı sitede benim soruma olan tepkiniz biraz komik olmuş :)
istediğiniz şüpheyi duymakta serbestsiniz isbat etme girişiminde bulunacak değilim !
Aynen ben aykiri birsey goremedim

hanımlar, hani annelerin bebeklerinin bezini değiştirirken kullandıkları sızdırmaz bez değiştirme örtüsü olur zemine serdikleri,

yatak odasında o bezlerden bulundurup ilişkiden önce altınıza serin. malum şey onun üzerinde olup bittikten sonra kirli sepetine atıp keyfinize bakın ;)

2 hafta da bir normal canım yani bende öyleyim annem şaşırdı biraz sanırım daha uzun serilebilir de nevresim yazın gerekli oluyor ama çok terleniyor:KK70:O sırada üşenmiyor musun canım ya nasıl dur çarşafı sereyim diyorsun ya yatakta olmazsa illa:rolleyes:

sorma o kötü dur dur ben çarşaf seriyim demek saçma oluyo biraz:KK70: ama napıym temiz kullandımız halde rahat edemiyorum sonraa:KK34:

valla kızlar bende öyleyim dur bişey sereyim diyorum çarşafı geçtim yatağa geçmemesi için herşeyi yaparım :D

Back
X