- Konu Sahibi pportakall
Odaya almıyorsunuz mutfağa almıyorsunuz nerede yaşıyor bu hayvancık? Bulduğunuz sevgililer bile hayvan sevmez. Adamlar anlıyor sizin köpeği gözden çıkarmaya hazır olduğunuzu çekinmeden söylüyor tabii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim köpeğim tembel koridorum büyük ve genis olmasina rağmen mama yemek haric yattigi yerden kalkmazAyrıca alanını kısıtlayıp koridorda bırakmanız dislamaniz anlamına geliyor ve stresten daha çok tüy döküyordur muhtemelen.. zaten bu mevsimde tüy dökülür bir de önceden sürekli sizinle olan hayvanı bu şekilde uzak tutmanız ekstra tüy dökücü etkili yapıyordur.
En baştan söyleyin kurallarınızı koyun madem.
Benim de 3 kedim var ve önceliğim herkesten önce onlar. Bunu bilerek sahiplendim, yanımda olanlarda bunu bilerek oluyor.
Ne alaka eğer cıkartacaksam ailemin istemedigi sevgililerimin istemediği dünyanin parasini harcadigim sorumlulugu cok olan canlıyı 5 yıldır neden besleyeyimOdaya almıyorsunuz mutfağa almıyorsunuz nerede yaşıyor bu hayvancık? Bulduğunuz sevgililer bile hayvan sevmez. Adamlar anlıyor sizin köpeği gözden çıkarmaya hazır olduğunuzu çekinmeden söylüyor tabii.
Öyle olmasa adam köpeğin tüyü dediği anda senin de saçın sakalın dökülüyor hadi canım biz birbirimize göre değiliz deyip kafanız rahat ederdiNe alaka eğer cıkartacaksam ailemin istemedigi sevgililerimin istemediği dünyanin parasini harcadigim sorumlulugu cok olan canlıyı 5 yıldır neden besleyeyim
Benim köpeğim oldukca uzun tüylü bir de topak topak değil de ince ince döküyor daha cok. Rüzgar esiyor havada ucuyor falan. Benim hic agzima yüzüme girmiyor alistigimdan mi bilmiyorum ama genelde erkek arkadaslarim bundan sikayet ediyor.Minicik evde kendimizle yaşıyoruz hemde amerikan mutfak. Haliyle tezgahın dolapların üstünde geziyor. Ama temizliyoruz yani sizin dediğiniz gibi ağzımıza yüzümüze girmiyor. Bu kadar kıl dökmesi normal değil gibi geldi.
Ayrıca köpekle yaşanmaz diyene basın tekmeyi. Evlenince istemeyecek çünkü belli yani
Ya hadi bak isine aciklama bile yapmayacağımÖyle olmasa adam köpeğin tüyü dediği anda senin de saçın sakalın dökülüyor hadi canım biz birbirimize göre değiliz deyip kafanız rahat ederdi
25 yıla yakındır kedi besliyorum, tüy dökerler onun tüyünden şikayetçi olacak adamın ağzını yırtarım. Evin her yeri onundur, zaten evde yaşıyor gidecek bir yeri yok o yüzden hiç bir yeri kısıtlamam istediği yerde gezebilir, yatabilir. Mutfakta sorun olmaması için günde iki kez süpürüyorum, tezgaha çıkmaz çok nadiren çıkmışsa hıııı derim kaçar çünkü tezgahım ufak ocakla çok yakın bir yerini yakmasından korkarım. Hayvanlı evde tüy olur yapacak bir şey yok. Öperim o bal tüyleri ağzını burnunu yeriiimmm totosunu sevdiklerimmmArkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
hayvanın dolaşma alanını kısıtlamayın canı nerde istiyorsa oralarda takılsın
bütün ev onun
buna laf eden insanıda ben bi saniye bile tutmam hayatımda
benim en sonuncu eximin köpeği vardı bi kere bile rahatsız olmadım
üçümüz beraber yatardık bazen koltukta aramıza girer otururdu veya yatardı
benimde kedim var ne kadar temizlesemde tüy oluyor bi şekilde napalım yani
gülü seven dikenine katlanır katlanmayana da güle güle
25 yıla yakındır kedi besliyorum, tüy dökerler onun tüyünden şikayetçi olacak adamın ağzını yırtarım. Evin her yeri onundur, zaten evde yaşıyor gidecek bir yeri yok o yüzden hiç bir yeri kısıtlamam istediği yerde gezebilir, yatabilir. Mutfakta sorun olmaması için günde iki kez süpürüyorum, tezgaha çıkmaz çok nadiren çıkmışsa hıııı derim kaçar çünkü tezgahım ufak ocakla çok yakın bir yerini yakmasından korkarım. Hayvanlı evde tüy olur yapacak bir şey yok. Öperim o bal tüyleri ağzını burnunu yeriiimmm totosunu sevdiklerimmmbeğenmeyen az ötede oynasın
![]()
KIz o nerden cikti taktirdimKaynak taktırdın mı
Merak ettimnKIz o nerden cikti taktirdimama disari pek cikmaz oldum
Bu atarı daha flört döneminde olmaza yatan sevgili adaylarına yapınYa hadi bak isine aciklama bile yapmayacağım
hayır sende hiçbir sorun yokYa benim köpeğim cok tembel normalde de yattigi yerden kalkmaz aslinda yasam alanini kisitlamis olmuyorum ama cok tüy döktüğü icin artik mevbur. Hatta 2 oda buyüklügünde devasa bir teras var. Kulübesi var icinde ozel minderleri isıtıcı jelleri var ama gidip koridorda takılıyor. Bütün erkek arkadaslarim söylenince acaba sorun bizde mi diye düsünmeye basladım
Tembel olmasıyla, onu kendinizden uzaklasitrmaniz çok farklı şeyler.Benim köpeğim tembel koridorum büyük ve genis olmasina rağmen mama yemek haric yattigi yerden kalkmaz![]()
Ay okul spir köpegin ihtiyaclari boyfriend derken pek zamanim kalmadi arada arkadaslarla cikarsak cikiyoruz isteMerak ettimnaaa niye
Maşallah hiç boş kalmıyon. Hocaları hep elden geçirdinAy okul spir köpegin ihtiyaclari boyfriend derken pek zamanim kalmadi arada arkadaslarla cikarsak cikiyoruz iste
Ya benim köpeğim cok tembel normalde de yattigi yerden kalkmaz aslinda yasam alanini kisitlamis olmuyorum ama cok tüy döktüğü icin artik mevbur. Hatta 2 oda buyüklügünde devasa bir teras var. Kulübesi var icinde ozel minderleri isıtıcı jelleri var ama gidip koridorda takılıyor. Bütün erkek arkadaslarim söylenince acaba sorun bizde mi diye düsünmeye basladım