Her insan bir gün pismanlik duygusunu tadar mi?

Dogrudur dogru olmasinada , ama Seven icten olan insan
Zaten gitmez , Gidende pisman olmaz bence...

ki o pismanlik benim icin sayilmaz ..

Giden tarafın pişmanlığı nekadar olabilir ki.. Bence aklından çıkar böyle şeyleri pişman olsa ne pişman olmasa ne.. Hayatına bak kimsenin pişman olmasını düşünme!

Allah pişman etmesin kimseyi ama buyuk cogunlugu tadar.Ama onemli olan ondanda bir hayir cikarmaktir.Ondada vardir bir hayir demektir. ben kensimi hep ole teselli ettim de :)

Pisman olsa ne faydasi varkii..giden gitmeyi aklina koymussa zaten donusu yoktur bu isin..naparsan donmez..pisman bile olsa..cunku bu kezde kendine yediremez donmeyi..

sizce her insan bir gün pismanlik duygusunu tadar mi???? yani mesela derler ya sevenin degeri kaybedildiginde anlasilir diye, dogru mudur?

doğru emin ol duyuyor ama ne var iş işten geçiyor 4 yıllık beraberliğim vardı evlilik arefesinde bitti kaçtı gitti aradan 3 yıl gecti gelmiş konusalım diyo hemde beni suçlayarak hayatımı mahvettin sen mi benmi mahvettim...iş işten geçtikten sonra dön gel neye yarar bu kadar acıdan sonra ama hellal etmiyorum varsa hakkım gitsin vicdan azabıyla yaşasın...

herkes için geçerli değildir her ilişki içinde .ama ortada gerçekten emek veren bir taraf varsa ve çekip giden de olmuşsa, giden her zaman pişmanlık duyar.

Sadece ilişkiler ıcın gecerlıyse dogru insanı bulduysanız ve onun icınde sız dogru ınsansanız zaten gitmez yada siz gıtmezsınız dolayısıyla herhangi bir pişmanlık yaşanmaz dıye dusunuyorum. Ama genelleme olarak pişmanlık dersek ilişki dışında ınsan hayatta bir coknseyle karşılaşıyor muhakkak pişmanlık yaşar

Sanmıyorum.
İkili ilişkiler için konuşacağım.
Zaten sevse gitmez,ben seven insanın gideceğine kesinlikle inanmıyorum.
Ee zaten gitmişse sevmiyordur,sevmeyen biri neden pişman olsun ki?
Pişman olsa kaç yazar bu da önemli bir nokta.
Zamanında canımdan can koparmış acısını her gece yaşatmış ağlatmış birinin pişmanlığından ne beklenir?
Ne geri dönsün ne pişman olsun ne de arayıp sorsun.
Zaten terk ederken bin defa acı çektiriyorlar kıt beyinli erkekler.
Böyle pişmanlıktı derken geri dönüpte tekrar öldürmesinler bari:ssz::ssz:

Back
X