HER İŞ YERİ BÖYLEMİ:(((

Çok sıkıldım artıkkk. yeter be işinde batsın sende bat demek geliyor içimden. ama malesef ki bu işe ihtiyacım var. ya bütün patronlar aynı mı ? iş yaptığın zaman teşekkür etmezler. senin görevin olmayan işleri yaptığın zaman bile. ama bi eksik olsun hömkürürler. hem bütün işi bana yıkıyor hemde isyan ediyor. verme abicim o zaman iş otur kendi işini kendin yap yada gel bi bak nasıl yapıyorum diye. aradan ay geçiyor gelip bakıyor o iş noldu diye. nasıl hatırlayım ben en ince ayrıntısına kadar o işi !!!!!!! çok siniriliyim eve gitmek istiyorum bian önce :KK43:

ben en son turkiye ziyaretimde artik turk insaninin genetik kodunda sistematik bir hata oldugu kanisina vardim en azindan buyuk bir cogunlugunda, zihniyetler carpik ve hasta. Deveye sirtin egri demisler oda nerem dogru ki demis kisaca bizim toplumunki o hesap, sizin sikayet ettiginiz is hayatinin muhtemelen %95 inde olan bir olay, kultursuz vasifsiz insanliktan is ahlakindan haberi olmayan kisiler kolay zenginlikle kisa yoldan kazandigi parayla yada baska sepeblerle o noktalara gelip insan yonetiminden sirkent yonetiminden bir haber yaninda birini calistirirsa, onceligin de surekli para olursa olacagi budur.

ben en son turkiye ziyaretimde artik turk insaninin genetik kodunda sistematik bir hata oldugu kanisina vardim en azindan buyuk bir cogunlugunda, zihniyetler carpik ve hasta. Deveye sirtin egri demisler oda nerem dogru ki demis kisaca bizim toplumunki o hesap, sizin sikayet ettiginiz is hayatinin muhtemelen %95 inde olan bir olay, kultursuz vasifsiz insanliktan is ahlakindan haberi olmayan kisiler kolay zenginlikle kisa yoldan kazandigi parayla yada baska sepeblerle o noktalara gelip insan yonetiminden sirkent yonetiminden bir haber yaninda birini calistirirsa, onceligin de surekli para olursa olacagi budur.
Aynen öyle canım ne yazık ki. İnsanlar cebindeki parasına bakıp kendisini insan zannediyor. Sevgi olmak zorunda değil işyerlerinde. Ama saygı olmazsa olmaz bi kural olmalı. Cebinde parası olan insanda saygı kavramını önemini unutuyor ne yazık ki.

Back
X