merhaba,
ne kadar zamandır çalışıyorsunuz, bu alıntıladığım yerler tecrübe ile aşılabilecek problemler.
- öncelikle teşekkür eden yönetici maalesef az bulunur ama bulunuyor, o sizinkilerin kabalığı diyelim.
- eksik iş yapıldığında hömkürmekten kastınız ne bilemicem ama eksik iş yapıldığında elbette ki eleştirilirsin, bu tarz eleştirileri kişisel algılamayıp kendi kariyer yolunda kendini geliştirmek için noktalar olarak kabul etmelisin. demek ki ben bu konularda tam yeterli değilim, kendimi bu konularda geliştireyim demelisin, ki herkes hata yapar hangi pozisyonda olursa olsun.
-eski işlerin hatırlanmaması elbette ki doğaldır ama sorulması da doğaldır, o yüzden ben alt personelime muhakkak hatırlatırım, belgesiz iş yapmayın, fazladan iş yapıyorsanız muhakkak iş kayıt sistemine girin, öyle bir sistem yoksa siz günlüğünüze kaydedin. bugün ben varım, yarın başkası gelir, şu gün ne yaptın diye sorar, veya bu işi neden böyle yaptın diye.
telefonla iş yapmayın, muhakkak yazıya dökün derim.
tecrübe ile bunları öğrenirsin, ama her olumsuzlukta karşındakini suçlamak sana bir şey kazandırmaz. sonuçta genel patron profili de belli yani, bu iş yerinde böyle değil ki sadece,
iş arıyorsun, yeni işinde de böyle olursa oradan da mı istifa edeceksin. bu olumsuzlukları kendin için basamak olarak görürsen daha iyi olacaktır.
yine de umarım mutlu olacağın güzel bir iş bulursun.