HER İŞ YERİ BÖYLEMİ:(((

pembedunya35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
72
36
3
30
Çok sıkıldım artıkkk. yeter be işinde batsın sende bat demek geliyor içimden. ama malesef ki bu işe ihtiyacım var. ya bütün patronlar aynı mı ? iş yaptığın zaman teşekkür etmezler. senin görevin olmayan işleri yaptığın zaman bile. ama bi eksik olsun hömkürürler. hem bütün işi bana yıkıyor hemde isyan ediyor. verme abicim o zaman iş otur kendi işini kendin yap yada gel bi bak nasıl yapıyorum diye. aradan ay geçiyor gelip bakıyor o iş noldu diye. nasıl hatırlayım ben en ince ayrıntısına kadar o işi !!!!!!! çok siniriliyim eve gitmek istiyorum bian önce :(

Canim hepsi aynı bir kez işlerini görme kötü olursun hep bana istiyorlar Ben de aynı durumdayım işimden Ayrılacağım

Sakin ol arkadaşım kurumsal olmayan hemen hemen her is yeri ayni ki ulkemizde kurumsal sirket yok denecek kadar az zaten. Karsindaki adamin umrunda degilsin yaptigin is onun icin onemli. Gunluk kapasitenin ustunde calismani isterler bir kere hata yap keserler biletini insan hayati bu kadar degersiz iste. Allah insanligin ne demek oldugunu bilen, merhametli, iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.

Eşimden biliyorum çalîşani şimartmak istememe psikolojisi bu.

Kurumsal olanlar da aynı,aynısından ayrıldım bir ay önce.
İdare de edemedim,yılmışım ,bezmişim.
Allah kolaylık versin .

Bence çoğu is böyle. İş hayatı da gayet zor.
Ben artık zerre üzülmyorum takmiyorum. He He haklısınız deyip geçiyorum.
Galiba bağışıklık yaptı bende alıştım :/

Sakin ol arkadaşım kurumsal olmayan hemen hemen her is yeri ayni ki ulkemizde kurumsal sirket yok denecek kadar az zaten. Karsindaki adamin umrunda degilsin yaptigin is onun icin onemli. Gunluk kapasitenin ustunde calismani isterler bir kere hata yap keserler biletini insan hayati bu kadar degersiz iste. Allah insanligin ne demek oldugunu bilen, merhametli, iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.
Aynen öyle. Ya kurumsal firmayız diyolar havalarından geçilmiyor. Ama kurumsal şirketin patronu gelip sana ağız dolusu küfür edip salaksın sen aptalsın sen diyip bardaklar kırmaz. Bide bunu yapan bi bayan yani

İş bulayım çıkıcam direk. Aslında iş hazır gibi bişey ama ben insanları yarı yolda bırakıcakmışım gibi hissettiğimden çıkamıyorum sanırım

önceden çıkacağını haber verirsin, yerine birini bakarlar. bu işler böyledir.

onlar senin yaptığın işi daha az maaşa yapacak birini bulsalar seni düşünürler mi acaba?

Benim eski işyerim öyleydi.. Nasıl olsa bunun durumu kötü ne kadar maaş verirsek verelim.. ne kadar iş verirsek verelim bize katlanır diyorlrdı..
Saflık benimkide..
Ama sonra dedim bu böyle olmaz.. Kendi haklarımı savunmaya başladım..
Çıktım gittim.. bir dahada gitmedim oraya...

İlk başta bir işyerine girerken.. Kendini o işe mecburmusun gibi hissettirmezsen.. Çokta güzel davranıyorlar.. Şimdiki işyerim çok ama çok iyi.. İnsana adam gibi davranıyorlar..

Valla kurumsallarin da bi farki yok her yer ayni.
Ruhsal ve fiziksel yönden seni sömürebildikleri kadar sömürüp birer zombiye çeviriyolar resmen.
Ben de sürekli depresif takilmaya artik dayanamayip, yakin zamanda ayrilmiştim.

Benim eski işyerim öyleydi.. Nasıl olsa bunun durumu kötü ne kadar maaş verirsek verelim.. ne kadar iş verirsek verelim bize katlanır diyorlrdı..
Saflık benimkide..
Ama sonra dedim bu böyle olmaz.. Kendi haklarımı savunmaya başladım..
Çıktım gittim.. bir dahada gitmedim oraya...

İlk başta bir işyerine girerken.. Kendini o işe mecburmusun gibi hissettirmezsen.. Çokta güzel davranıyorlar.. Şimdiki işyerim çok ama çok iyi.. İnsana adam gibi davranıyorlar..
Ben çıkarsam uğramam bidaha buraya. İnşallah bundan sonra ki iş yerimde senin kadar şanslı olurum

Back
X