Her kadın aldatılır mı? Yanlış mı karar verdim?

gloria pritchett

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
85
129
13
Herkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.

Bir kere yapan birdaha yapar bence.Keşke yol verseydin be güzelim ağlar onlar timsah gözyaşlarıdır.Yarın bir gün gene kavga ettiğini düşün hemen gidip başkasında mı teselli bulacak çok sinirlendim ayağına diye bence çok yanlış.

Etrafındaki kadınlar bu rezilliğe göz yumdu diyerek vıcdanını rahatlatmaya çalışma.
Sen onlar değilsin onlar sen değil.
Tek bildiğim kendine öz saygısı olan ihanetin hiçbir şeklini affetmez.
Boşanma avukatı olarak söylüyorum, birkere yapanların 90% yine yapar yine yapar.
Şuan bu evrede peşinden koşuyor evet ama evlenince böyle olmuyor. Nasıl olsa bir kere affetti evliyiz diye tekrarlamaktan çekinmiyorlar.
İhanetin affı olmaz!!

Ayrıca görüşüp görüşmediğini de bilemeyiz.Hep bir soru işareti olacak kafanda.Sen şimdi bunu affedince seni cepte de görmeye başlar zamanla.Sonuçta büyük nane yedirip kendini affettirdi.Erkeklerin yemini olmaz bu arada ana babasının ölüsünü öper yeminler eder ama yalanı ortaya çıkar

Vicdanımı rahatlatmaktan ziyade sonraki her ilişkimde de aldatılacağıma dair bir korkum oluştu ama haklısınız.

Aldatan hep aldatır.

Başlığa cevabım da “Hayır , her kadın aldatılmaz.”

Vicdanımı rahatlatmaktan ziyade sonraki her ilişkimde de aldatılacağıma dair bir korkum oluştu ama haklısınız.

Güveninin sarsılmasını anlıyorum ama herkes bir değil. İnan şuan sancılı gelebilir özlersin onu ama ilerde daha büyük hayal kırıkları olmasından iyidir

Normalde hiç telefon kurcalamam hı hı

Bayılıyorum bu deyime
Artık deyim statüsünde değerlendirilmeli bu cümle

Her kadın aldatılmaz bence
AFetmenin şekli bence böyledir
Aldatıldın diyelim yakaladın suçlu adamdır
Afettin 2. Kez suçlu ikinizsiniz
Afettin 3. Kez yakaladın suçlu sensin
bir defa yapan hep yapar

Gerçekten yahu hiç telefonunu kurcalamamıştım o güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…