- 17 Mayıs 2023
- 85
- 129
- 13
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Daha sevgiliyken bir tartışmaya gidip kızlara yazıyor ve sizde bunu affediyorsunuz.. Neden kendinize hiç değer vermiyorsunuz? Resmen aldatılmayı kendinize hak görüyorsunuz, kılıfını bile uydurmuşsunuz herkes aldatılıyor diye.. Şokdayım resmen..
Nasılsa aldatılırım diye boyun mu eğeceksiniz?Herkes aldatıldığını diye kılıf uydurmuyorum aslında çevremde de hep gördüğüm için tekrar aldatılma korkusu yaşıyorum.
Öncelikle asla dalga geçtiğimi düşünmeyin sadece meraktan soruyorum, sevgilinizin cinsel içerikli konuşmalarını görmek sizi irrite etmedi mi ? Yani şu an eşimin başka bir kadınla "şöyle yaparım böyle ederim"li konuşmalarını görsem adamdan ekstra bir soğurum gibi geliyor. Böyle bi utanç verici geliyor düşününce. Bu benim cinsliğim de olabilir.
Bir diğer söyleyeceğim de, hayır herkes aldatmaz ama bir kere aldatanın tekrar yapma ihtimali %100'e yakındır. Üstelik daha da profesyonel (!) davranır ve yakalayamazsınız. Bir de şu an farkında değilsiniz ama ilerde ciddi bir güven problemi yaşayacaksınız ve kuşku çok zehirli bir duygu. Canınıza yazık, mutlu olunabilecek zamanlarınıza yazık.
Sadakatsizlik çok var gerçekten lakin dediğin gibi ahlaki değerleri oturmuş çokta insan varYani böyle bir matematik yok 2 milyar yetiskin veya genç erkek olsun hepsi aldatiyorsa karşılarına aldatacak kadın lazım demi. Şerefli ve ahlaklı erkek yok yani tamam erkek ırkına hakaret ettik diyelim o zaman herkesin eli herkesin cebinde olmalı her çocuğa DNA testi yapılmalı.
Gerçekten daha evlenmeden size saygısı sevgisi yok bence..Şöyle yaparımlı ederimli mesajlar değildi kız sevgilime selam naber vs den sonra iç çamaşırlı foto atmış.
İşinize gelen tarafı görmüş, işinize gelen tarafı anlamışsınız. Ayrıca aynı şeyi siz yapsanız kapının önüne almazdı sizi. Ne şerefiniz kaldırdı ne namusunuz. Evlenince de nasıl olsa affetti diye yine yapacak. İçiniz nasıl rahat edecekHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
Çevrem dediğiniz; anneniz, kızkardeşleriniz, kuzenleriniz, teyzeniz halanız, iş-okul arkadaşlarınız. Bunların hepsi de aldatıldı mı? Ya da sülalenizdeki tüm erkekler, arkadaşlarınız vs hepsi aldattı mı?Herkes aldatıldığını diye kılıf uydurmuyorum aslında çevremde de hep gördüğüm için tekrar aldatılma korkusu yaşıyorum.
Tekrar aldatılacaksın zaten hiçbir şekilde istisnası olmayacakHerkes aldatıldığını diye kılıf uydurmuyorum aslında çevremde de hep gördüğüm için tekrar aldatılma korkusu yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?