- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Bunu yazacaktım.Eskort olmayan bir kadına durup dururken cinsel içerikli mesaj atamaz
Daha önceden sohbet muhabbet edilmiş olay cinsellik konuşacak noktaya gelmiştir
Yani uzun süredir aldatılıyorsun bence
Konya gibi bir şehirde mi yaşıyorsunuz? Ben bu tür sözde muhafazakar erkeklerin kadınları 2. Sınıf gordugu için daha kolay aldattığını düşünüyorum.ya bide nasıl dürüst gibi görünüyorlar özellikle eşlerini aldatan erkekler ben hayret ediyorum,böyle karısını aldatan adam fln görünce çıldırıyor,namus timsali mubarekler,adamlara ne hakaretler ne küfürler,diyosunki bu adam nasıl bişe böyle baksana ne kadar dürüst fln,bi bakıyosun üni. kızlarla geziyor.
Evet nedeni ne olabilir? Urfalilards böyle malesf.....Konya gibi bir şehirde mi yaşıyorsunuz? Ben bu tür sözde muhafazakar erkeklerin kadınları 2. Sınıf gordugu için daha kolay aldattığını düşünüyorum.
Bence bütün kadınlar aldatılmıyor ama affetmeniz iyi olmuş. Herkes hata yapar. Dedikleri doğru olabilir. Ağlarken ilk defa görüyorsanız bence gerçekten pişman. MutluluklarHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
Bu benBana defalarca ağlayarak söz veren yalvaran kapımda saatlerce soğukta aç bekleyen adam beni o kadın için terk etti al sana hikayenin devamı akıllı ol. Manipüle ettirme kendini ne demek bu
baktjm şimdi evet...... Gerçekten benziyorBu ben
Ama yine de her erkek aldatmaz. Bize gelenler kansız çıkmış. Gerçi şimdi evli olduğu kadını aldatmıyor asla demek ki beni sevmemiş bunu anlamak yas tutmam 41,42 ayımi aldı. ama şükür geçti gittibaktjm şimdi evet...... Gerçekten benziyor
Benimde geçer inşallahAma yine de her erkek aldatmaz. Bize gelenler kansız çıkmış. Gerçi şimdi evli olduğu kadını aldatıyor asla demek ki beni sevmemiş bunu anlamak yas tutmam 41,42 ayımi aldı. ama şükür geçti gitti
İnan bana hatırlamıyorsun bile hatta gelmesin bir daha exler döner o dönmesin diyorsun.. ben neler çektim anlatsam gross rekorlar kitabına girerim bu salaklikla. Ama geçiyor, gidiyor hatırlamıyorBenimde geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?