Her kadın aldatılır mı? Yanlış mı karar verdim?

Normalleştirmedim hala çok üzgünüm. Bir daha en ufak hatasını görürsem bu sefer kesin olarak ayrılacağımı söyledim ve o o kadar ikna edici konuştu ki son bir şans daha vermek istedim ama şu an da içim rahat değil

Eskort olmayan bir kadına durup dururken cinsel içerikli mesaj atamaz
Daha önceden sohbet muhabbet edilmiş olay cinsellik konuşacak noktaya gelmiştir
Yani uzun süredir aldatılıyorsun bence

Yok mesajlarda da o an tanışmışlar ama ne zaman tanışırsa tanışsın uzun süreli olmasa da aldatma sonuç olarak

Arkadaşım sen aldatılıp affettin diye ben niye aldatılayım mantıklı mı sence bu?

Evli değilsin, çoluk çocuk yok, yani ne bileyim gereksiz olmamış mı sence de affetmen?
Haklısınız ama ne biliyim bir anlık arkadaşlarımın da affet gazıyla hareket ettim. İlk defa başıma böyle bir şey geldi hala şoktayım. Çevremde annem ananem teyzem en yakın 2 arkadaşım hepsi aldatılınca onlar normalleştirdi galiba gözümde bilmiyorum bir psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum

şu sorunun cevabı peki? bu ilişkide huzurlu hissedebilecek misin yoksa hep bir kuşkun olacak mı? evlenmeden önce aldatılan bir arkadaşım affetti evlendi 2. hamilelik sürecinde bu adam biri ile resmen metres hayatı yaşadı biliyorum duyuyorum ama söyleyemiyorum. belki eşi de biliyor ama kadın şu kafada artık bana onu al bunu al.. öyle kendini boşaltmaya çalışıyor çocukları da hiç sağlıklı değil

Bir kere yapan hep yapar ve mesajlaşmak da aldatmadır ayrıca. Güvenli bir liman bulup sağda solda teknelerle geziyorlar işte..

Birde nedense hep aldatan erkekler affedilir aldatan kadınlar asla.

yine aldatır çünkü o potansiyele sahip bir adam

bu tarz konularda hep aynı şeyleri yazıcam,34 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tanıdığım tüm erkekler ailemden,arkadaşlarımdan,kuzen,amca vs.ben daha aldatmayanını görmedim,eski eşimde dahil,ama eşlerinin dünyadan haberi yok,nedenini söylim hepside aynı muhabbet,karısı gelince aşkım,balım,canım,bitanem vs. güzel bir kadın görüncede benim aşkımın tırnağı etmezler benim karım bir tane fln. diyorlar,ben hizlarına yetişemiyorum ve çok üzülüyorum,bi konuşacak olsam ülkedeki evlilik sayısı yarıya inecek,hangi birine söylimannem sen karışma fln diyor susuyorum,ama cidden ben bidaha kime nasıl güveneyim,geçen markette adamla karısı el ele tutuşmuş muck muck geziyorlar,arkadaşım dediki bu adam aylardır kuzenimin peşinde evliymiş baksana,o da şaşırdı adamda kızardı,bozardı,şimdi gelde bidaha erkeklere güven.

bir akrabamız karısını aldattığını cümle alem bilirken çocuğunun üstûne yemin etmisti karisina aldaadigina dair, erkekler için sözler yeminler vermek çok kolay.
bir kes canı sıkıldıginda aldatan hep aldatır potansiyel var demek ki adamda.

ya bide nasıl dürüst gibi görünüyorlar özellikle eşlerini aldatan erkekler ben hayret ediyorum,böyle karısını aldatan adam fln görünce çıldırıyor,namus timsali mubarekler,adamlara ne hakaretler ne küfürler,diyosunki bu adam nasıl bişe böyle baksana ne kadar dürüst fln,bi bakıyosun üni. kızlarla geziyor.

Siz yapsanız affedilmeyeceğiniz hangi konu olursa olsun başınıza geldiğinde sizde affetmeyin.
Onların ki gurur da sizin ki değil mi ?
Bitirin arkanıza bakmayın. Bugün ağladığınıza yarın iyi ki yapmış beni kendinden kurtarmış diyerek gülersiniz. Affetmeyin.

Heee hepimiz aldatıldık aldatıldığımızı öğrenerek ilişkilerimize devam ettik. Erkeklerin şeyi altından çünkü bizim şeyimiz betondan. Ayrılmayın maazallah erkek bulamazsınız.

Aldatilmayi gectim bakin bakis acisi su; aramiz kotuydu o yuzden yaptim. Bir omur partnerinizle kotu zamanlariniz da olacak, araniz kotuyken ne olacak peki?

Hayır her kadın aldatılmaz.
Çünkü her erkek aldatmaz.
Hatta kadını erkeği yok bunun, aldatmak insanın kendi karakteri (karaktersizliği) ile ilgili bir durum.

Ben "bir kere yapan bir daha yapar" düsturunu benimsemem açıkcası. Her konu için geçerli bu. İnsanlar hata yapabilir ve bundan gerçekten pişman olabilir.
Fakat aldatmak "hata" değildir. Bile bile yapılan "yanlıştır".
Dolayısıyla affetmek bana göre değil.
Sizin kendi kararınız.

Hata mı yaptım değil evet hata yaptiniz

Keşke kabul etmeseydin. Çalıştığım şirkette sevgili olayını geç evli olup da aldatan insanlar o kadar çok var ki. Örnek olarak biri var daha önce karısını aldatmış sonunda yakalanmış. Yeminler etmiş bir daha olmayacak diye ama geçen gün başkasıyla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ve daha nice kadınlarla karısını aldattığı ortaya çıktı. Aldatan insan hep aldatır.

bir erkek en çok neyi savunuyorsa emin olun kendisinde o yoktur
mesela benim eşim en çok yalan söylenilmesinden hoşlanmam demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…