- 17 Mayıs 2023
- 85
- 129
- 13
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
E siz bu adamı daha sevgili iken durumu normalleştirip affettiniz.
Hamile kaldığınızda ne olacak ? Tekrar kavga ettiğinizde ? Bi süre farklı şehir/ülkelerde bulunmanız gerektiğinde ?
Sizi bir şekilde manipüle etmiş ve aranızda hiç bir bağlayıcı şey olmamasına rağmen affetmişsiniz, evlenince değişecek mi ?
Eskort olmayan bir kadına durup dururken cinsel içerikli mesaj atamaz
Daha önceden sohbet muhabbet edilmiş olay cinsellik konuşacak noktaya gelmiştir
Yani uzun süredir aldatılıyorsun bence
Haklısınız ama ne biliyim bir anlık arkadaşlarımın da affet gazıyla hareket ettim. İlk defa başıma böyle bir şey geldi hala şoktayım. Çevremde annem ananem teyzem en yakın 2 arkadaşım hepsi aldatılınca onlar normalleştirdi galiba gözümde bilmiyorum bir psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorumArkadaşım sen aldatılıp affettin diye ben niye aldatılayım mantıklı mı sence bu?
Evli değilsin, çoluk çocuk yok, yani ne bileyim gereksiz olmamış mı sence de affetmen?
Bir kere yapan hep yapar ve mesajlaşmak da aldatmadır ayrıca. Güvenli bir liman bulup sağda solda teknelerle geziyorlar işte..Herkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
yine aldatır çünkü o potansiyele sahip bir adamHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
bu tarz konularda hep aynı şeyleri yazıcam,34 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tanıdığım tüm erkekler ailemden,arkadaşlarımdan,kuzen,amca vs.ben daha aldatmayanını görmedim,eski eşimde dahil,ama eşlerinin dünyadan haberi yok,nedenini söylim hepside aynı muhabbet,karısı gelince aşkım,balım,canım,bitanem vs. güzel bir kadın görüncede benim aşkımın tırnağı etmezler benim karım bir tane fln. diyorlar,ben hizlarına yetişemiyorum ve çok üzülüyorum,bi konuşacak olsam ülkedeki evlilik sayısı yarıya inecek,hangi birine söylimHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
ya bide nasıl dürüst gibi görünüyorlar özellikle eşlerini aldatan erkekler ben hayret ediyorum,böyle karısını aldatan adam fln görünce çıldırıyor,namus timsali mubarekler,adamlara ne hakaretler ne küfürler,diyosunki bu adam nasıl bişe böyle baksana ne kadar dürüst fln,bi bakıyosun üni. kızlarla geziyor.bir akrabamız karısını aldattığını cümle alem bilirken çocuğunun üstûne yemin etmisti karisina aldaadigina dair, erkekler için sözler yeminler vermek çok kolay.
bir kes canı sıkıldıginda aldatan hep aldatır potansiyel var demek ki adamda.
Hata mı yaptım değil evet hata yaptinizHerkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
Keşke kabul etmeseydin. Çalıştığım şirkette sevgili olayını geç evli olup da aldatan insanlar o kadar çok var ki. Örnek olarak biri var daha önce karısını aldatmış sonunda yakalanmış. Yeminler etmiş bir daha olmayacak diye ama geçen gün başkasıyla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ve daha nice kadınlarla karısını aldattığı ortaya çıktı. Aldatan insan hep aldatır.Herkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
O zaman nerden bileceksiniz sadece bir kez aldattığını? Ya 2 senedir aldatıyor ve ruhunuz bile duymuyorsa?Gerçekten yahu hiç telefonunu kurcalamamıştım o güne kadar
bir erkek en çok neyi savunuyorsa emin olun kendisinde o yokturya bide nasıl dürüst gibi görünüyorlar özellikle eşlerini aldatan erkekler ben hayret ediyorum,böyle karısını aldatan adam fln görünce çıldırıyor,namus timsali mubarekler,adamlara ne hakaretler ne küfürler,diyosunki bu adam nasıl bişe böyle baksana ne kadar dürüst fln,bi bakıyosun üni. kızlarla geziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?