Her kadın aldatılır mı? Yanlış mı karar verdim?

Size ne desem bilemedim. Güya aldatılma korkunuz var ama daha sevgili olduğunuz dönemde bile sizi aldatan adamı sevgilim diye kolunuza takıyorsunuz. Sizi aldatan adama kapıyı gösterememenin acizliğini bir tarafa koysak bile, bu acizliği tüm kadınlara mal etmek ayrı acınası, daha önce hiç konuşmadığı kadınla birden cinsellik konuştuğuna inanmaya calışmak ayrı acizlik. Hadi aldatıldınız gurursuz davranıp affettiniz ama ilk defa konuştuğu kadınla cinsellik konuştuğu gibi aklınızla dalga geçen bir savunmayı kabul edip kendi aklınız ile neden alay ettiriyorsunuz.

her aranız bozulduğunda aldatacak yani
bunu kabul ediyor musunuz

Gerçekten yahu hiç telefonunu kurcalamamıştım o güne kadar

yaptığına pişman olan insan yakalanmayı beklemez.
her insanın aldatılma ihtimali vardır. bu her insan aldatıyor demek değildir.
beni bir erkek bir defa aldatabilir.
siz aynı erkek tarafından ikinciye aldatılacaksınız.

Sizinde aklınıza yatmadığı için barıştıktan sonra konu açma gereği duymuşsunuz
Seviyor olabilirsiniz ama aldatma affedilemez
Affedersiniz tekrar aldatılmaya hazır olmalısınız
Ayrıca artık nasıl güveneceksiniz
Kuşku insanı yer bitirir
Bence yol yakın iken kurtulun karaktersiz sevgilinizden

ben aldatıldım, affetmem için söylediği şeyler kendimce mantıklı geldi o zamanlar
ne salakmışım diyorum
değişik bi psikoloji bu eğer sahiden seviyorsan ikna olmak için nedenler arıyor gibi oluyorsun bende öyle oldu en azından
ilişkimiz başladığında sevgilisi varmış ve benden saklamış , güya benimle ilişkisi sürerken o kızla hiç bir araya gelmemiş ama yazışıp konuşmuşlar
onunla yoğun bi ilişkisi yokmuş
onu zaten sevmiyormuş
onu kırmadan kendinden uzaklaştırmak istemişmiş de bilmem ne kız görüşmek istediğinde hep bahane bulmuş güya görüşmemek için
duy da inanma yani ama o zamanlar inanmak için kırıntılar arıyordum resmen
bana mesajları göstermişti ekran görüntülerini, yani evet benimki buluşma tekliflerini reddediyor işi gücü bahane ederek ya da önce tamam deyip plan yapıyor sonra ekiyor falan
hani kız da gurursuz bi tip seni defalarca eken bi "sevgili" ile neden buluşmak için ısrar edersin
güya aylarca buluşmamış
neyse
boşluğuma geldi çok kısa süreliğine barıştım ama asla hazmedemedim
bu yüzden tamamen ayrıldık zaten
bence affı olmamalı bi kere yapan hep yapıyor
ben yakalamadım benimki kendisi itiraf etti çok vicdan yapmışmış da bilmem ne
her insan aldatılır diyebilmek için her insan aldatır demek de lazım ama ben kimseyi aldatmadım mesela şimdiye kadar
ben aldatan grupta değilim o halde herkes aldatır diyemem
bu bağlamda herkes aldatılırda diyemem
yani herkes nasıl olsa aldatılıyor diyerek aldatmayı normalleştirmekmi lazım ki çok tehlikelidir bu

Ayrıl ayrılma sen bilirsin ama bir ömür içinde şüpheyle yasacaksin bunu bil.Ayrica gerçekten bağışlarsan yüzüne vurup durma ki ilişkin iğrenç bir hal almasin

Şimdi şöyle her kadın aldatılcak diye bir durum yok çünkü kadınlar da aldatıyor kişilik meselesi sadakatli olan da çok çevrende herkes aldatılmıs diye durum normallestirilemez.
Valla bende ayrıldıgim da birdaha bir araya gelmeyecegiz düşüncesi ile tabi başka biri ile konuşmuştum mesela. Anlık sinir ve yara bandı arayabiliyo insan boşluğuna gelmis olabilir. Ayrılık olmuşsa kimse kimseye karışamaz o esnada ama ilişki devam ediyorsa sakat.
Affetsen bile güven hissi zedelendigi için şüpheci olabilirsin sürekli sadece. Zor bu işler.

Seven insan sevgilisiyle kus oldugu zaman agzindan lokma gecmez. O sirada kus muydunuz? Bir de her kadin aldatilir mi degil her erkek aldatir mi olmali soru. Hayir her erkek aldatmaz. Cevrenizde gordugunuz orneklerde tahminim erkekler ya sevgisiz bir evlilik yapmislardir ya da zaten cinsel iliski falan bitmistir on yirmi kusur yildir evlilerdir. Yani sizin gibi daha sevgiliyken aldatilmamislardir.

Aldatmak kisilikle alakali bisey,benim cevremde de aldatan var, herkes kendinden sorumlu, siz affetmiş siniz oda aldatmaya devam edecekdir.

Ben mesajlasmanin eğer ileri gitmediyse, işin içinde sexting nude falan yoksa aldatma olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki yapılmaması gerek ogrenildiginde kıyametler koparilabilir o ayrı. Ama sizin aldatildiginizi düşünüp "nasılsa çevremdeki bütün kadınlar aldatiliyo" diye affetmeniz çok sorunlu. Çevrenizdeki çoğu kadın dayak yese şiddete de mi susacaksiniz?

Hayır bütün kadınlar aldatılmıyor tabi ki.
Her kavga ettiğinizde gidip birileriyle yazışmadığından nasıl emin olacaksınız şimdi?

Çoğu kadın maalesef günümüzde aldatılıyor
Aldatma geniş kapsamlı bir konu.
Erkek ilişkisi olsa bile flörtlesebiliyor ve bunu aldatma olarak görmüyor.
O telleri bir karıştirsak ooo neler çıkar.
Seni suçlar yok ilgisizdin yok kavga etmiştik yok o bana yazdi yok bilmem ne

Affedeceksen de süründür derim ben ama affetmemek daha doğru bir karar.
Çünkü hep şüpheyle yaklaşıcaksin ona aranızda bir gölge olucak.

Baslığa cevabım

Aldatıldığını bile bile devam edilmez.

Cinsel içerik varsa bir geçmişi var kadınla bence de
Ama şu konuda katılmıyorum duygusallık olmadadan da kadın artık cinsellik yaşıyor bana da tuhaf geliyor ama oluyor benim çevremde var öyle kadınlar

Siz de bir kez sinirlenip aldatıverin anında bırakır peşinizi.

E siz bu adamı daha sevgili iken durumu normalleştirip affettiniz.
Hamile kaldığınızda ne olacak ? Tekrar kavga ettiğinizde ? Bi süre farklı şehir/ülkelerde bulunmanız gerektiğinde ?
Sizi bir şekilde manipüle etmiş ve aranızda hiç bir bağlayıcı şey olmamasına rağmen affetmişsiniz, evlenince değişecek mi ?

Eskort olmayan bir kadına durup dururken cinsel içerikli mesaj atamaz
Daha önceden sohbet muhabbet edilmiş olay cinsellik konuşacak noktaya gelmiştir
Yani uzun süredir aldatılıyorsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…