Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Sen benim kocam olcaktin diye cümleye giren o kadin nasil bu kadar rahatmis okuyunca şok oldum haklısın eşinin davranislari nasil konuskan mi

Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum

Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle

Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok :KK57:

Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturduo_O kadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şok:eek: kırk yıllık tanıdığı gibi

Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla

Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo o_O

Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye

Ne oluyo biri bana anlatsın :KK53:
Ne geniş insan bunlar bu ne rahatlık en sevmediğim tipler

Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum

Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle

Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok :KK57:

Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturduo_O kadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şok:eek: kırk yıllık tanıdığı gibi

Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla

Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo o_O

Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye

Ne oluyo biri bana anlatsın :KK53:
Şaka dimi
Hani kameralar nerde
Peyniiiiiiir
Sonrada şaka kısmı geçilir her ihtimale karşı hem koca hemde o kadınlar teeek tek yolu nur...kocanın suçu yoktur demeden testi kırılmadan konu halledilir...

İnsanlara bu yüzü veren eşiniz.Karşıdaki insanlarda sınırsız rahat insanlar ama ilk önce eşinizi uyarın.Bu rahatlığı o insanlara veren eşiniz.

Konuyu okuyunca insan önce bi "plajda kaynının dizine yatmak mi yuh!" diye düşünüyor ama bence bu bahsettiğiniz kişiler eşinizden yaşça oldukça büyük kişiler. Hem aradaki yaş farkı hem de eşinizin yaşından çok küçük gösterdiğini yazmışsiniz, kadınlar muhtemelen küçük kardeşleri gibi gördükleri için öyle davranıyorlar. Sempatik küçük kardeş samimiyeti olabilir. Eşleri de bu yüzden rahatsız olmuyordur. Yine de mesafeli durmaları gerekiyor tabi ama bu dediğim gibiyse pek yuh! Denecek bir durum yok. Çok yakın yaştalar derseniz evet tabii ki de yuh derim.

Eşinizden o yüzü bulmazlarsa yapamazlar. Bırakın sahilde eşimin dizlerine başka kadınların yatmasını, ben bile yatacaksam iki defa düşünürüm. Öylesine keskin bir duruşu vardır.
Eşinize durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Toparlasın kendini.
Örneğin, kadın dizine uzandığında kalksın yanınızı gelsin, ne diye oturmaya devam ediyor?

Eşiniz yüz veriyor mesafeli olsun
Terbiyesiz hadsiz sınır çizemeyen kadın çok
Hiçbir arkadaşımın eşine sen benim kocam olsaydın gibi basit saçma sapan cümleler kurmadım
Kadınlarda da var gevşeklik kocalarının da rahatsız olmaması ne kadar değişik
Herseyin bir sınırı var
Bende aşırı kıskanç fesat kadınları sevmem kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıp herkesten kıskananı ama senin durum farklı
Sen haklısın .
Sana bakmıyor eşin zayıfsın dendiğinde ben olsam canım sen mi bakmak isterdin Yoksa derdim alınırsa alınsın

kadının kocasının mutfakta durması bana daha anormal geldi eşi içerde iken

Back
X