Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne geniş insan bunlar bu ne rahatlık en sevmediğim tiplerKızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın![]()
Şaka dimiKızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın![]()
La konu hortlak hortlaaaakNasıl çevreniz var sizin öyle ya?
Biliyorum.La konu hortlak hortlaaaak![]()
Ben muhafazakar değilim valla. Ama bazı konulara hani marjinal bizdik yazasım geliyorBiliyorum.Bazen düşünüyorum da ben mi çok muhafazakarım.
Ölmüş mü?Hayır şunu merak ediyorum bu ciddi ciddi yorum yazanlar hiç konunun tarihine bakmıyorlar mı![]()
Konu sahibi öldü gitti bin yıl geçmiş
Bi de yazık uzun uzun yazmışlar
![]()
![]()
Ay yok kız lafın gelişiÖlmüş mü?![]()
kadının kocasının mutfakta durması bana daha anormal geldi eşi içerde ikenBen mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Hayır , bakmıyorlar. Hatta uyarınca da azar yiyoruz genellikle.Hayır şunu merak ediyorum bu ciddi ciddi yorum yazanlar hiç konunun tarihine bakmıyorlar mı![]()
Konu sahibi öldü gitti bin yıl geçmiş
Bi de yazık uzun uzun yazmışlar
![]()
![]()