Ilk baslarda ben cocukca davrandim ama bundan farkindayim. Iste bilmek istedgim son kavgamizda ayrilalim diyisi vardi cok uzdu beni seni istemiyorum kendine baska yol ciz falan der gibisine sozler dedi bana. Sonra bir sekilde baristik. Suan ki durum bana guzel laflar soylemisti kismetimsin falan dedi. Son kavgadada beni istemedigini soyledi halbuki. Kizlar sanki onu zorluyormusum gibi durum mu var?? Moralim cok bozuluyor o kavgada soyledigi sozleri aklima geldikce
Ayriligi kafayi koymus gibime geliyor ama beni sevdiginden eminim cok karisik bir durum icerisindeyim inanin. Ask acisi cok bsy .. Herseyi goze almaya calisiyorum yavas yavas.
Evet ben hata yapmamaya calisicam altan alicam, yinede bir kavgada ayrilik olursa noktayi koyarim. Hem seviyor hem ayrilik diyor anlamiyorum ben bu erkek miletine!
Son kavgadan sonra konusmamiz olmustu onun sozunden cikmazsam beni yanliz birakmicagimdan bir soz vermisti. Bu soze inanimi sizce? Cok hayaler kurmustuk birlikte. Okadar cok umit ediyorum ki benim istedigim sadece mutluluk. Erkek arkadasimin basinda zamaninda bir nisan gecmisti.. Kiz onun her sozunun tersini yaparmis. Sizce korkuyormu benden? Biraz mantigini kulaniyor ben ona basta cocukca davrandim biraz ve ne istediginden fazla emin dgl gibime geliyor..
ilk yıl bende senin gibiydim
elimden bir şey gelmiyorsa ''ayrılalım'' kelimesini dilime doluyordum.
2 yıl böyle devam ettımD son 1 yıldır bir kere dedım ( yine sinirden) ama o pek takmadı beni . herkesin ilişkisi farklıdır.
ayrılalım dediğimde sinirden söylediğimi biliyor artık.
artık bende pek fazla kullanmıyorum bu kelimeyi.
bence sende kullanmazsan daha sağlıklı olur, güvenmiyorlar sonra.
ve o güveni sağlamak için çok uğraşıyor insan.
Evet gercekten guven cok onemli bsymis.. Ama her insan hata yapabilir.
Erkek arkadasiniz ayrilalim kelimesi hic kulandimi size karsi?
Ve nasil geri o guveni geri sagladiniz?
Evet hepiniz haklisiniz..
Gidipte konusiyimi sizce ? Hani ayrilma sebebini bilmek istiyorum cok sabirsizim. Kolay kolay ayrilalim kelimesini hic demezdi. Beni kaybediceginden korktugunu demisti bir zaman. O sozler noldu bilmiyorum. Bir gul dikensiz olmaz biliyorum seven adam katlanir herseyime. Ama onunda bir cok skintilari var. Yurt disinda kaliyor ve oturum kayitlari yok, kuzenin evinde yasiyor. annesi turkiyede 9 senedir ozlem cekiyor. oyle havali biride dgl. Elimde olsa simdiye kadar esimdin demisti. Beni onun sikintilarina suruklememek istemedigini soylemisti. Evlenince para skinti cekeriz demisti.
Umit ediyorum ve hayal kirikligina ugricam diye cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?