Her kavgada ayrilik

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Selam arkadaslar,
Ben bir konu yazmistim ama fazla fikir alamadim birdaha yazmak istedim.
Bir yildir ciktigim ve sevdigim biri var..
Ben baslarda galiba cok hata yaptigimi dusunuyorum, her bir kavgada ayrilalim demem. Cok aniden karar veriyorum ve cabuk sinirleniyorum. Ve simdi erkek arkadasim benden korktu gibi, bir ufak hatamda bitirmeye calsiyor hic yapmadigi bir seydi. Beni cok sevdigini biliyorum. Birde aramizda mesafe var. Ona kendime nasil geri guvendirebilirim? Suan iyi gidiyor ama korkuyorum yine ufak bir hatamda ayrilalim demesi. Sogudumu sizce benden? Ama suan iliskimiz iyi gidiyor altan almaya calisiyorum.
Korku var iste icimden. Fazla tecrubem yok ama bir erkek ayrilalim derse umidini kesermi o iliskiden?

Siz alttan almaya devam ettikçe o da tehdit etmeye devam edecektir

Zayıf noktanızı bulmuş nasılsa..

Bir de sizi sürekli tehdit eden birinden neden vazgeçemiyorsunuz anlamadım, ilerisi olur mu bilmem ama olursa bile boşanacağım diye tehdit etmeye devam eder...

Zamanla ben yaptim simdide o ayriligi katiyor ortaya.. Sevdigim icin vazgecemiyorum. Bu iliskiyi nsl duzgun sekilde surdurebilirim sizce ?

Bir kere "ayrılık" kelimesi dile yerleşince o ilişkiden hayır gelmiyor benim gözümde.
Ya oturup adam gibi bunu konuşun ya da tamamen bitirin. Eğer birbiriniz olmadan yapamıyorsanız yeniden başladığınız zaman geçmişi unutup yepyeni adımlar atın derim ben.

madem su an araniz iyi siz ayrilalim kelimesini lugatinizdan cikarin ama bahsettiginiz gibi alttan almanizi tavsiye etmem bu defa roller degisebilir..
uzun mesafe iliskisi cok zor aslinda en buyuk sorununuz bu olsa gerek bu sureci mumkun oldugunca az kavgayla atlatirsiniz umarim

Ilk baslarda ben cocukca davrandim ama bundan farkindayim. Iste bilmek istedgim son kavgamizda ayrilalim diyisi vardi cok uzdu beni seni istemiyorum kendine baska yol ciz falan der gibisine sozler dedi bana. Sonra bir sekilde baristik. Suan ki durum bana guzel laflar soylemisti kismetimsin falan dedi. Son kavgadada beni istemedigini soyledi halbuki. Kizlar sanki onu zorluyormusum gibi durum mu var?? Moralim cok bozuluyor o kavgada soyledigi sozleri aklima geldikce

Ayriligi kafayi koymus gibime geliyor ama beni sevdiginden eminim cok karisik bir durum icerisindeyim inanin. Ask acisi cok bsy .. Herseyi goze almaya calisiyorum yavas yavas.

Ayriligi kafayi koymus gibime geliyor ama beni sevdiginden eminim cok karisik bir durum icerisindeyim inanin. Ask acisi cok bsy .. Herseyi goze almaya calisiyorum yavas yavas.

Onu zorluyormuş gibi hissediyorsan dönme bence bir daha.
Mesela bugün ayrıldıysanız yarın ya da 1 hafta sonra dönme.
Bir kaç ay ayrı kalın bakalım neler olacak?
Anladığım kadarıyla anlık barışıp anlık küsüyorsunuz. Tamam hemen barışmak süper ama çok geç olmadan yeniden ayrılıyorsanız bu iş sakat bence.

Evet ben hata yapmamaya calisicam altan alicam, yinede bir kavgada ayrilik olursa noktayi koyarim. Hem seviyor hem ayrilik diyor anlamiyorum ben bu erkek miletine!

Son kavgadan sonra konusmamiz olmustu onun sozunden cikmazsam beni yanliz birakmicagimdan bir soz vermisti. Bu soze inanimi sizce? Cok hayaler kurmustuk birlikte. Okadar cok umit ediyorum ki benim istedigim sadece mutluluk. Erkek arkadasimin basinda zamaninda bir nisan gecmisti.. Kiz onun her sozunun tersini yaparmis. Sizce korkuyormu benden? Biraz mantigini kulaniyor ben ona basta cocukca davrandim biraz ve ne istediginden fazla emin dgl gibime geliyor..

Evet ben hata yapmamaya calisicam altan alicam, yinede bir kavgada ayrilik olursa noktayi koyarim. Hem seviyor hem ayrilik diyor anlamiyorum ben bu erkek miletine!

siz hata yaptığınız için böyle davrandığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...
alttan almak hiç bir çözüm getirmez size...
sizin hatanız ayrılalım demek... bunun hata olduğunu anlamışsınız çok güzel...
bir ilişkide en son söylenecek sözdür ayrılalım, gerçekten sevgi bittiğinde...
ama karşınızdaki hata yapıyor diye onu yokluğumla terbiye ederim tehditi çok çirkin...
tekrar oturacağınız yerden kalkmamayı öğrendiniz güzel...
şimdi bu adam size böyle davranıyor ise ne yapacaksınız?
ayrılalım dediğinde tamam o zaman diyeceksiniz...
tamam o zaman...
adam size bir şey öğretmiş...
ayrılmadan ayrılalım demenin hoş olmadığını...
eğer aynı şeyi o yapıyorsa şimdi alttan alarak çözemezsiniz durumu...
bırakacaksınız ki düşsün...
acaba gelir mi, gelecek mi beklentisine girmeden...
seven adamın geleceğini bilin...
seven adam gitmez çünkü...

Son düzenleme:
bir ilişkide evlililik flört ne olursa olsun dilde ayrılık sakız olmuşsa ilişki laçkalaşıyor ciddiyetini kaybediyor ya bunu dile getirmeyin getiriyorsanız da gerçekleştirin ilişkinize bence bir saygınız olsun.

hayır ya neden korksun sizden...
sadece korkutarak sizi kontrol etmeye çalışıyor...
siz de benzerini ona yaptınız çünkü...
benim mutluluğum bu adama bağlı aman giderse ne yaparım dersen yandın...
giderse gitsin diyebil, biraz umursamaz ol...
kendinide suçlama o zaman öyle davrandın...

ilk yıl bende senin gibiydim
elimden bir şey gelmiyorsa ''ayrılalım'' kelimesini dilime doluyordum.

2 yıl böyle devam ettım D son 1 yıldır bir kere dedım ( yine sinirden) ama o pek takmadı beni . herkesin ilişkisi farklıdır.

ayrılalım dediğimde sinirden söylediğimi biliyor artık.

artık bende pek fazla kullanmıyorum bu kelimeyi.
bence sende kullanmazsan daha sağlıklı olur, güvenmiyorlar sonra.
ve o güveni sağlamak için çok uğraşıyor insan.

Evet hepiniz haklisiniz..
Gidipte konusiyimi sizce ? Hani ayrilma sebebini bilmek istiyorum cok sabirsizim. Kolay kolay ayrilalim kelimesini hic demezdi. Beni kaybediceginden korktugunu demisti bir zaman. O sozler noldu bilmiyorum. Bir gul dikensiz olmaz biliyorum seven adam katlanir herseyime. Ama onunda bir cok skintilari var. Yurt disinda kaliyor ve oturum kayitlari yok, kuzenin evinde yasiyor. annesi turkiyede 9 senedir ozlem cekiyor. oyle havali biride dgl. Elimde olsa simdiye kadar esimdin demisti. Beni onun sikintilarina suruklememek istemedigini soylemisti. Evlenince para skinti cekeriz demisti.
Umit ediyorum ve hayal kirikligina ugricam diye cok korkuyorum.

Evet gercekten guven cok onemli bsymis.. Ama her insan hata yapabilir.
Erkek arkadasiniz ayrilalim kelimesi hic kulandimi size karsi?
Ve nasil geri o guveni geri sagladiniz?

git konuş...
seni çok seviyorum benden ayrılırsan ölürüm de...
ne olur ayrılmayalım her dediğini yapcam seni hiç üzmeyeceğim de...
yalvar yakar...
nasıl olsa sana bir iki okkalı kelime etmiş sende o kelime uğruna git peşinden....
belki etkili olur ve barışırsın...

Evet gercekten guven cok onemli bsymis.. Ama her insan hata yapabilir.
Erkek arkadasiniz ayrilalim kelimesi hic kulandimi size karsi?
Ve nasil geri o guveni geri sagladiniz?

yok canım hiç kullanmadı.
her kavgamızda ''ayrılalım'' demiyorum artık.
ayrılık kelimesini kullanmak yerine trıp atıyorum veya konuşmuyorum 2-3 gün.

ayrılma sebebiniz belli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…