Suan ayri degiliz konusuyoruz. Ayrilma diyiside aslinda ben cok karar degistiriyorum. Ilerde onun yasadigi ulkede oturcagimizdan anlasmistik. Bende kafam karisiyor sozumden vaz geciyorum. En son tartismamizin konusu buydu
Ve sen cok degisiyorsun 'ayrilalim' dedi
güvenmiyor sana demek ki.
belki de evlendikten sonra onu yarı yolda bırakacağını düşünüyor.
Herseyden emin olabilmek istiyorum.. Altan alarakta bir yere gelemicegimide biliyorum.
Son zamanlar neden 'ayrilik' konusunu ortaya cikartiyorsun diye sorsam yanlis yaparmiyim?
Evet oyle dusunuyor bencede.. Mantigini kulaniyor biraz. Mutlu olmak istiyorum artik demisti bir sikinti yasamak istemiyorum fln demisti.
Isine gelmedi belki ..
vereceği cevap '' senden öğrendim'' olacak.
sen başlatmışsın sonuçta.
aslında ona birşey söyleyip ardından vaz geçmesen
belki böyle karmaşık durumda olmayacaksın.
bazı sorularına düşünmeden cevap verme.
ne garip değil mi?
ona yaptığın şeyleri ,şuan sen yaşıyorsun.
demek ki her kavgada ''ayrılalım'' demeyeceksin.
Her kavgada ayrılalım en nefret ettiğim şeydir
Ayrılıcakları falanda yoktur ha amaç göz korkutmak ama bi tamam hadi ayrılalım dese paçaları tutuşur korkudan.
Ne kadar çocukca şeyler adam hata yapıyo sen ayrılalım deyince noluyo? düzeliyomu bari varmı bi gelişme?
Bak eski nişanlımda bana devamlı ayrılalım derdi her kavgada sonra aynı taktiği ben uyguladım peşimden ayrılmıyodu aynı senin hesap gibi.
Birazda senin paçalar tutuşsun bakalım.
Evet ayrilik konusu gecerse zorlasiyor hele erkek tarafindan duymak cok kotu bir duygu. Sen nasil idare edebildin ve eski nisanlim dedin .. Olmadimi iliskiniz?
Başlangıçta benim hep ayrılıktan söz etmem doğru değildi ama şu an yaptığın da doğru olmuyor ve sürekli ayrılıktan bahsetmek ilişkimizi gerilimli hale getiriyor gibi bir şey deyip sonuna da bir sevgi sözcüğü eklersen hoş olur bence
İlişkilerde kavgalar ne kadar büyürse büyüsün ilk anda "ayrılık" düşünülmemeli. O anlık öfkeyle mantıklı geliyor olabilir ama ardından gelecek pişmanlığı da hesaba katarak düşünün ve hareket edin bence.
Zamana mi biraksam herseyi? Yoksa gidip konusup ? Icimde kaldi hersey ayrilik lafini samimiyetlenmi dedi . Yol yakinsa ayrilik daha iyi eger ayriligi kafasina koyduysa.. Dogru yapmami? Ama nasil sorucam hangi sekilde sorabilirim konusupta hal etmek istiyorum ve herseyden eminlesmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?