Evet ayni sekilde diyicem az sonra ..bakalim ne diyecek ... Boyle kendime sora sora devam edemem edersemde uzun surmez. Bir gun patlarim ve yine kavga cikar.. En iyisi bastan herseyi bilmek. Olmuyorsa olmaz ama cok seviyorumzor unuturum bn bunu
Çok tanıdık geldi :)
Bende böyleydim her kavga da ayrılık diyordum.
Çünkü o bensiz yapamazdı artık şımarıklığa vurmuştum.
Sonra işer sende ki gibi değişti artık terk ederimler eskide kaldı dedi ve ben korku yaşamaya başladım .
Aklım başıma gelmişti ama geç kalmıştım.
Beni deli gibi sevse de bana düşman gibi katıydı .
Trip atmaya şaka yollu olsa bile korkar olmuştum.
Ne yaptım ne dedimse düzltemedim arayı. Artık o benden o kadar çok emindi ki o zamanların acısını çıkardı benden canım sevgilim.
Sonra ben isyan ettim 4.5 ay ayrı kaldık.
Sonra mıSevgilim eski haliyle geri geldi. 4.5 ayın 1 ayını geçelim 3.5 ay ben değiştim yine beraber olalıma döndü.
Şuan barıştık ne ben eski benim ne o eski o .
Önce sen kraliçe oldun şimdi o kral ...
Üzülme bir süre sonra ikinizde imparator olacaksınız.
Gerçekten sevgi varsa bırakmaz seni.
Bizim 2.yılımız bitmek üzere.
4,5 ay mi ? Baya bir ayri kalmisiniz .. Sonra ilk adimi kim atti? Evet seven birakmaz ne olursa olsun.. Ayrilik lafi getirerek kaybetme korku birakmiyoruz bence tek tarafli dglde karsilikli ve anlayisli oluyormus bu isler bunu cok iyi anladim. Herkezin duygulari var onlarin kalpleride tastan yapilmis dgl.. Ama yinede hayirlisi herseyin ve adiniza cok sevindim hala o olaylardan sonra suruyor iliskiniz bence onu kaybetmemeye bak ve ayni hatayi tekrarlama.. Bence benim erkek arkadasimin para sorunlari var ben sozlenelim diye bir kere ustelemistim oda dedi islerim duzelsin ilk isim seni istemeye gelcem demisti.. Bence ben uzerine cok gittim..
SİZİN her defasında ayrılalım deme hatanız ona bu yüzü vermiş.siz ilişkinizin başında biraz baskın ve umursamaz taraf idiyseniz ileriki yıllarda erkekler bunun acısını fazlasıyla çıkarıyor.ko ayrılırım demelerde blöf korkmaullanmadığı egosunu tam anlamyla uyguluyor.hakkınızda hayırlısı ... o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?