- Konu Sahibi BerryBlossom
-
hep konuştum ilk seferler sinirle ağzımdan çıkıyor diyordu şu son öpme muhabbetinden sonra neden söylediğiyle ilgili bir bahane bulamadı sanırım açıklaması olmadı.
hiç bir olay yaşanmadı ikimiz arasında herşey pürüzsüzdü evlenince birden herşeyin hakimiyetinin onda olacağını hissetmemi istedi yaş farkı da var aramızda 8 yaş kadar herşeyi ben bilirim benim istediğim gibi olacak mesajı aklı sıra.Anlattıklarınıza göre adamın balayından dönüşte birden bire böyle değişmesi normal değil. Birilerinden ya da bir olaydan falan mı etkilendi acaba. Kendi içinde size yansıtmadığı başka problemleride olabilir belki. Ailesiyle aranız nasıl ? Bu konu haricinde ne gibi problemleriniz var mesela anlatırsanız belki daha net yorum yapılabilir. Sinirle ağzımdan çıkıyor kabul edilebilecek bir bahane değil elbette. Eşiniz normalde de dengesiz sinirli biri mi
hiç bir olay yaşanmadı ikimiz arasında herşey pürüzsüzdü evlenince birden herşeyin hakimiyetinin onda olacağını hissetmemi istedi yaş farkı da var aramızda 8 yaş kadar herşeyi ben bilirim benim istediğim gibi olacak mesajı aklı sıra.
Artik onlari dusunme. Bir heves evlenmis ama evlilik zor gelmis. Beyimiz sorumluluk almak istemiyor belli ki.Benimle evlenmek için ne diller döktü neler yaptı bi bilseniz hepsi rol gibi geliyor artık
arkadaşlar merhaba her tartışmada sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git diyen bir koca düşünün , mesela onu öpmek istediğinizde öf püf yaptığı için çok nazlısın dediğiniz için bile beğenmiyorsan git diyen biri...
ve daha çok yeniyiz bu lafı 6-7 defadır duyuyorum artık gerçekten gidip boşanacağım bir çok problem de mevcut. ama bana kalırsa sadece bu lafı etmesi bile yeterli bir sebep siz ne düşünüyorsunuz ?
Yerler onun kaprisini.Belki üç seferdir o konuşmayı yapıyorum ona ama benim eşim tamamen kapristen oluşmuş gibi
Bu kadar kolay söyleyebilmesi kırıcı. Beni kaybetmekten korkmuyor demek ki diye düşünürdüm sanırım her kavgada böyle olsa.O gün ne güzel maaşımı almıştım hadi bugün yemekler benden dedim yemek ısmarladım yemeği bekliyorduk evde sonra sarıldım otururken karnım aç yaklaşma falan dedi bende öf sende ne nazlısın dedim gülerek ne var şimdi bunda sonrasında da o lafı etti işte artık yetti
Sizi sevmiyor net boşanınarkadaşlar merhaba her tartışmada sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git diyen bir koca düşünün , mesela onu öpmek istediğinizde öf püf yaptığı için çok nazlısın dediğiniz için bile beğenmiyorsan git diyen biri...
ve daha çok yeniyiz bu lafı 6-7 defadır duyuyorum artık gerçekten gidip boşanacağım bir çok problem de mevcut. ama bana kalırsa sadece bu lafı etmesi bile yeterli bir sebep siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?