Her kavgada rest çekmek

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.737
7.083
158
27
Merhaba hanımlar,

Benim derdim sevgilim. Tartışmalarımızda ben haklı olsam dahi gönlümü almaz, soğuk yapsam soğukla karşılık verir. Çok sık kavga eden bir çift değiliz, gayet iyi anlaşırız. Ama kavga ettiğimiz zaman asla geri adım atma, alttan alma gibi mevzular olmuyor. Bu durum fena canımı sıkıyor. Özellikle sevgilimin tartışma sırasında ayrılık blöfü yapma huyu var. Pek çok tartışmamızda ayrılmanın eşiğinden döndük. "İyi madem ayrılalım anlaşamıyorsak" gibi cümleler sarf ediyor ben de geri adım atmayıp kabul ediyorum. Hoşçakal'lar havada uçuşuyor sonra yumurta kapıya dayanınca "seni seviyorum"la beni yumuşatmaya çalışıyor.

Bu durum beni sıkmaya başladı. Blöf yapmasın istiyorum. Şimdiye kadar üç kez hoşçakal dediği kavgamız oldu. Ona sorsanız bu mevzu blöf değil, blöf yapacak kadar çiğ ruhlu değil. Ne yapsam bilmiyorum. Kendisini seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama ne yapsam bu huyunu törpüleyemedim. Dik durdum olmadı, bir daha böyle yapma dedim olmadı. Sırf bunun için ayrılmak istemiyorum ama gönül almama huyu ile blöf huyu birleşince acaba mı diyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunu nasıl çözerim?

*Ekleme* Önceki tartışmalarımızın birinde bu huyundan dem vurmuşum. O da aynen şunu demiş:

"iplerin gerilmesine bu noktaya gelinmesine sebep olan değil de hoşçakal diyenin suçlu görülmesini doğru bulmuyorum. "

Son düzenleme:
Ciddi olmadığınızi bildiği için ayrılalım lafını sakız yapmış. Hem çok rahat kullanıyor, hem de sizin gerçekten ayrilmanizdan korkmuyor. Evlenince de bosanalim diyecek.
Şimdiden deneyin. Ciddi ciddi düşünün, ayrılalım lafı kullandığı an gerçekten ayrılacak misin? Geri dönmeden?

Bunu dediği an bi ayrılırım ki ondan dediğine pişman olur. Bi daha da kullanmaz.

Böyle tipler sevgiliyken blöf yapıyor, evlenince ev terk etmeler, kavga edince salak salak çıkıp gitmeler falan yapıyor.

Babam böyleydi, annem en son gittiğinde eve almayıp boşadı ahshha

Böyle insanlarla ilişki falan olmaz.

Gönlümü almayacak adamın hayatımda işi ne Allah aşkına?

Son seferinde ciddi olduğumu belirttim ileriki süreci göreceğim. Ama doğrudur ayrılmayacağımızdan emin. Ben de öyleyim çünkü. Şimdi bitse bile mutlaka geri döneceğini biliyorum ama ben blöf yapmıyorum

Gönül almama mevzusu da şöyle oluyor adam akıllı özür dilemiyor asla, ama hiçbir şey olmamış gibi yakın davranmaya çalışıyor.

Siz bu ilişkide gerçekten mutlu musunuz?

Evet gerçekten mutluyum. Dediğim gibi nadir kavga ediyoruz, gayet uyumluyuz. Ama işte pire için yorgan yakılır mı?
Mutluysaniz ciddi şekilde tepki göstereceksiniz. Şimdi sevgilisiniz. Belki o kadar acıtmaz. İlerde işler ciddiye biner evlenirsiniz, o zaman bosanalim diye tutturur. Bir sus iki sus nereye kadar? Sorunları görmezden gelmeyin. Sevmek herşeyi çözmez.

Olacağı bu zaten. Gelip konu açacaklar buraya. Keşke dinleyen olsa.

Tavsiyelerinizi dinleyeceğim çok sağ olun. En son bu gece oldu tartışmamız onda soruna odaklanmaktan blöf mevzusuna net olarak değinemedim. Sadece işler çığırından çıktıktan sonra geri adım attığımızı ve bunun yanlış olduğunu söyledim. Net bir şekilde ilişkinin çocuk oyuncağı olmadığını, ha gittim ha gidicem şeklinde yaşanamayacağını söyleyeceğim bir şekilde konuyu açıp.

Karsisindaki kadinin gonlunu almayan,ozur dilemeyi kendine yediremeyen, ayriligi dile pelesenk eden adamlar benim gözümde eksik adamdir sert duruslu biri olduklarini sanan eksik adamlar. Hicde cekilmezler. Iliskide kadinin bir durusu olmali yani o adam ilk rest cektiginde bu oyun degil tamam ayrildik desen 2. Defa bunu yapmaya totosu yemez. ayrilmazsan hoduk biriyle devam edersen daha cok rest yersin ne demisler ya bu deveyi gut ya bu diyardan git djdjxkkd

Umrunda değilsin nasıl çözmeyi dusunuyorsun

Tamam ayrıldık demiyorum ama sen bilirsin, tamam o zaman sana iyi geceler türü şeyler söylüyorum. Ondan sonra ciddi olduğumu fark edip konuyu uzatmaya konuşmayı devam ettirmeye çalışıyor.

Blöf yapacak bi de üstüne bunu inkar edecek kadar çiğ ruhlu. Kabullenseniz iyi olur

Evliyken her tartışmada hemen boşanalım diyen tipler var ve gerçekten çekilecek gibi değil.
Değişmesi zor gibi.

bariz blöf yapıyor.
hiç doğru ve hoş değil.
ben sevmem bu tip şeyleri, hani bir kere denir barışılır. ama 2-3 oldu mu asfalyalarım atar.
iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…