Küçük yaşta kolay bir hayatı olmamış mücadeleci olmuş aslında hep. Babasını kaybedince çocuk yaşta çalışmaya başlamış. Yani çocukluğunda buna ne sebep oldu çok bir fikrim yok açıkçası. Ama katılıyorum. Problem çözme tavrı olduğunun ben de farkındayım ama işte nasıl aşacağız bilmiyorum.Bu aslında kucuk yaşta ailesi tarafından problemlerle yuzlesip onları cozumleyebilmek kabiliyeti aşılanmamiş her bireyde oluyor... Sorunlarla yüzleşemeyip çözüme kavusturamayinca çare kaçmakta aranıyor.. Aslında sana yapılan şey blöf değil. Problem çözme şekli... Zorluk görünce kaçmak. Çok zor bir davranış biçimi ama törpulemeside hiç kolay değil. Bunu bastırabilmenin tek çaresi o hoscakal deyince eyvallah deyip kenara çekilmek... Bak nasıl pişman oluyor...
Gururlu ama egoistliği yok. Geri adım atmayı sevmiyor çok fazla. Ben de öyleyim maalesef.Egoist, gururlu biri galiba.
Bazen öyle bir hal oluyor ki ayan beyan suçlu yani ama tartışma içinde, manipüle ediyor beni suçlu hissettiriyor. Söylüyorum ben mi suçluyum şimdi burda diye. Birkaç kere dedim geri adım atmıyor alttan almıyorsun aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar diyorum.Berbat rezalet bir huy...benim de başımda. Evlenince hatalı olduğu gün gibi ortada olsa dahi özür dilemez çeker gider evi terkeder. Akıllı olun yol verin şimdiden başınızı yakmayın.
Ben ayrı yaşıyorum hicbir şekilde düzelmez.
Senelerce uğraştım.. bu işin psikolojisine indim her yolu denedim. çözüm yok. Bu bir karakter daha doğrusu karaktersizlik özelliği. Mesela ciddi bir yalan söylüyor, belgeli kanıtlı bir hata yapıyor...yalan hata ortaya çıkınca soruyorsun neden diye...üste çıkıyor baş edemeyince basip gidiyor. Evlenince halin bu olacak.Bazen öyle bir hal oluyor ki ayan beyan suçlu yani ama tartışma içinde, manipüle ediyor beni suçlu hissettiriyor. Söylüyorum ben mi suçluyum şimdi burda diye. Birkaç kere dedim geri adım atmıyor alttan almıyorsun aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar diyorum.
Bu durum beni ciddi manada korkuttu. Dediklerinizi ciddeye alacağım kesinlikle.Senelerce uğraştım.. bu işin psikolojisine indim her yolu denedim. çözüm yok. Bu bir karakter daha doğrusu karaktersizlik özelliği. Mesela ciddi bir yalan söylüyor, belgeli kanıtlı bir hata yapıyor...yalan hata ortaya çıkınca soruyorsun neden diye...üste çıkıyor baş edemeyince basip gidiyor. Evlenince halin bu olacak.
Ben yorumlarda genelde kendimden bahsetmem...sizin konuyu görünce direkt yazmak istedim. Sizin evli versiyonunuzum gibi düşündüm. Bir ipucu vereyim size...dedim ya psikolojisini çözdüm...mesela sorun yaşadığı herhangi bir kişi telefonla ariyorsa o tel.i açmaz. Böyle birşey yapıyor mu bunu takip edin.Bu durum beni ciddi manada korkuttu. Dediklerinizi ciddeye alacağım kesinlikle.
Sorun yaşadığı değil de mesela bazen beraberiz diye uğraşmak istemediği arkadaşlarının telefonu açmadığı oluyor. Genel olarak konuşarak sorunlarını çözümlediğine de şahit oldum aslında. Bilmiyorum gerçekten daha dikkatli olacağım artık. Sağ olun.Ben yorumlarda genelde kendimden bahsetmem...sizin konuyu görünce direkt yazmak istedim. Sizin evli versiyonunuzum gibi düşündüm. Bir ipucu vereyim size...dedim ya psikolojisini çözdüm...mesela sorun yaşadığı herhangi bir kişi telefonla ariyorsa o tel.i açmaz. Böyle birşey yapıyor mu bunu takip edin.
Kavga her ilişkide olabilir ama sınırını bilmek çok önemli. Benim sizin iliskiniz gibi ayrılığı dilime pelesenk ettiğim bir ilişkim vardı. Çünkü duygularımdan emin degildim ve güvenmiyordum. Muhtemelen o kişide de size dair eksik bir şeyler varmış.Merhaba hanımlar,
Bilmem kaç sene sonradan bildiriyorum biz bu adamla ayrıldıkkaçınılmaz son. Şimdi yazdıklarıma bakmak için girdim de bildiğiniz manipüle etmiş adam beni. Gerçekten mutlu musunuz bu ilişkide diye sorulunca evet demişim ahahahaha. Mutsuzdum ve bunun farkında bile değildim. Deccal ile birlikteymişim meğerse.
Şimdi çok daha güzel bir ilişkim var, özür dilemeyi bilenilk başta kavga bile edilmiyor seninle diye aşırı ayar oluyordum ama sonra dedim ki olması gereken bu zaten. Kavga etmemek.
Valla asıl eksik olan kendisiydi. Benim ona kıyasla pekçok artım vardı, yaş olarak gençtim hiç evlenmemiştim. Hala beni eksik görüyorsa alnından öperim onunKavga her ilişkide olabilir ama sınırını bilmek çok önemli. Benim sizin iliskiniz gibi ayrılığı dilime pelesenk ettiğim bir ilişkim vardı. Çünkü duygularımdan emin degildim ve güvenmiyordum. Muhtemelen o kişide de size dair eksik bir şeyler varmış.
Sevgiliniz evlenip boşanmış mı? Keşke bunu da yazsaydınız KAÇIN diyorum ben. Bekar kadın evlenmiş adam ilişkisinin ne kadar mutsuz yürüdüğü tüm forumun malumu hem de canlı örnekleriyle.Valla asıl eksik olan kendisiydi. Benim ona kıyasla pekçok artım vardı, yaş olarak gençtim hiç evlenmemiştim. Hala beni eksik görüyorsa alnından öperim onun
Önceki ilişkisiymiş relaxSevgiliniz evlenip boşanmış mı? Keşke bunu da yazsaydınız KAÇIN diyorum ben. Bekar kadın evlenmiş adam ilişkisinin ne kadar mutsuz yürüdüğü tüm forumun malumu hem de canlı örnekleriyle.
Bir de ona göre gençmişsiniz yazık ediyosunuz kendinize.
Ayy konu eskiymiş şu an fark ettim hshdhdhÖnceki ilişkisiymiş relax
Bitti gittiSevgiliniz evlenip boşanmış mı? Keşke bunu da yazsaydınız KAÇIN diyorum ben. Bekar kadın evlenmiş adam ilişkisinin ne kadar mutsuz yürüdüğü tüm forumun malumu hem de canlı örnekleriyle.
Bir de ona göre gençmişsiniz yazık ediyosunuz kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?