Her kavgada rest çekmek

Küçük yaşta kolay bir hayatı olmamış mücadeleci olmuş aslında hep. Babasını kaybedince çocuk yaşta çalışmaya başlamış. Yani çocukluğunda buna ne sebep oldu çok bir fikrim yok açıkçası. Ama katılıyorum. Problem çözme tavrı olduğunun ben de farkındayım ama işte nasıl aşacağız bilmiyorum.

Bazen öyle bir hal oluyor ki ayan beyan suçlu yani ama tartışma içinde, manipüle ediyor beni suçlu hissettiriyor. Söylüyorum ben mi suçluyum şimdi burda diye. Birkaç kere dedim geri adım atmıyor alttan almıyorsun aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar diyorum.

Senelerce uğraştım.. bu işin psikolojisine indim her yolu denedim. çözüm yok. Bu bir karakter daha doğrusu karaktersizlik özelliği. Mesela ciddi bir yalan söylüyor, belgeli kanıtlı bir hata yapıyor...yalan hata ortaya çıkınca soruyorsun neden diye...üste çıkıyor baş edemeyince basip gidiyor. Evlenince halin bu olacak.

Bu durum beni ciddi manada korkuttu. Dediklerinizi ciddeye alacağım kesinlikle.

Bu durum beni ciddi manada korkuttu. Dediklerinizi ciddeye alacağım kesinlikle.
Ben yorumlarda genelde kendimden bahsetmem...sizin konuyu görünce direkt yazmak istedim. Sizin evli versiyonunuzum gibi düşündüm. Bir ipucu vereyim size...dedim ya psikolojisini çözdüm...mesela sorun yaşadığı herhangi bir kişi telefonla ariyorsa o tel.i açmaz. Böyle birşey yapıyor mu bunu takip edin.

Sorun yaşadığı değil de mesela bazen beraberiz diye uğraşmak istemediği arkadaşlarının telefonu açmadığı oluyor. Genel olarak konuşarak sorunlarını çözümlediğine de şahit oldum aslında. Bilmiyorum gerçekten daha dikkatli olacağım artık. Sağ olun.

Merhaba hanımlar,
Bilmem kaç sene sonradan bildiriyorum biz bu adamla ayrıldık kaçınılmaz son. Şimdi yazdıklarıma bakmak için girdim de bildiğiniz manipüle etmiş adam beni. Gerçekten mutlu musunuz bu ilişkide diye sorulunca evet demişim ahahahaha. Mutsuzdum ve bunun farkında bile değildim. Deccal ile birlikteymişim meğerse.

Şimdi çok daha güzel bir ilişkim var, özür dilemeyi bilen ilk başta kavga bile edilmiyor seninle diye aşırı ayar oluyordum ama sonra dedim ki olması gereken bu zaten. Kavga etmemek.

Kavga her ilişkide olabilir ama sınırını bilmek çok önemli. Benim sizin iliskiniz gibi ayrılığı dilime pelesenk ettiğim bir ilişkim vardı. Çünkü duygularımdan emin degildim ve güvenmiyordum. Muhtemelen o kişide de size dair eksik bir şeyler varmış.

Valla asıl eksik olan kendisiydi. Benim ona kıyasla pekçok artım vardı, yaş olarak gençtim hiç evlenmemiştim. Hala beni eksik görüyorsa alnından öperim onun

Normalde soğuk bir yapısı mı var? Kafamda hiç espri yapmayan, gülüp eğlenmeyi bilmeyip alınganlık eden, ciddi olmaya çabalayan, hayatını benmerkezli yaşayan biri canlandı.

Ayrılalım lafını ağzına dolayan insanı yorucu buluyorum açıkçası. Daha da önemlisi bir erkek kadınını daima hoş tutmalı, gönül almalıdır. Eskiden hiç gönül almayan bir sevgilim olmuştu illallah ettirip soğutmuştu kendinden. Kız gibi trip atardı kavgada çooook itici.

Bence huylu huyundan vazgeçmez, evlenince daha da uç noktalara gider bu tavır. Ben ailemi böyle bir adam üzerine kurmazdım, yine de tabii ki sizin bileceğiniz iş. Kimse mükemmel değil ama bence geçimsiz erkek en kaçınılması gereken tiplerden biri.

Valla asıl eksik olan kendisiydi. Benim ona kıyasla pekçok artım vardı, yaş olarak gençtim hiç evlenmemiştim. Hala beni eksik görüyorsa alnından öperim onun
Sevgiliniz evlenip boşanmış mı? Keşke bunu da yazsaydınız KAÇIN diyorum ben. Bekar kadın evlenmiş adam ilişkisinin ne kadar mutsuz yürüdüğü tüm forumun malumu hem de canlı örnekleriyle.

Bir de ona göre gençmişsiniz yazık ediyosunuz kendinize.

Önceki ilişkisiymiş relax

Bitti gitti bir dönem yazık oldu ama atlattık şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…