Her Kavgada!!

bende çok boşanalım derim eşim benim istediğim gibi hareketleri değil nasıl diyim tuhaf birisi
ben hayatında nerde olduğumu kestiremiyorum bazen o yüzden eşinin bu konuşmasında sorun var
sende eksik bulduğu ve bir türlü yerine oturtamadığı huy bence bu konuda eşinle konuşmalısın
nelerini sevmediğini ve herkes gibi senin de tahammül sınırını olduğunu tatlı bir dille konuşmalısın

Çocuk peşine düşmüş herkes,oysaki sadece iletişim problemleri var aralarında.
ki'nin klasikleşen mesajları. Kk hafızi olacağım hep aynısını okuya okuya.

Hamile bir kadına devamlı.olarak çocuk çocuk denmez ki ,ne yapsın bu saatten sonra.
...

Konuşmaktan başka çareniz yok. Ha bir de kendinizi asla ezdirmeyin.
Mesela size öyle bir mesaj attığında " bana bu tip konuşmaya devam edersen bu iş biter ve asla geri dönmem. Bu yaptığın vicdan dışı ve çok ayıp" tarzında yarı sert bir mesaj atabilirsiniz.

Sen daha dur bak bebek dogsun ne kavgalar olacak. Alĺah korusun.

Bebek dunyaya gelince cogu erkek yalniz birakio esini sorumluluk almak istemiolar. Caninistedikce seni bebekle birakip arkadaslariyla gezmelere cikarsa hic sasirma. Sonrada kalkip sana baba olmak anne olmaktan zor laflari edebilir. Uste cikmak icin bu tur sozler soyleyebilir.

Sende bizimle fazla ilgilenmiosun diyince hicmi ilgilenmiyorum fln dicek

Biz de 2 yıl olcak yazın evleneli.Ben öyleyim.Bi tartışıp küstüğümüzde sanki her şey bitti artık hiç düzelmeyecek beni sevmeyecek vb duygulara kapılıyorum. Bunu bi kaç kez eşime de yansıttım çok üzüldü.
Bazen o da çok çokk sinirlendiğinde Allah sonumuzu hayretsin böyle nolcak falan diyor.
Ama sonra düzeliyorz unutup gidiyoruz o söylenenleri.
Yani demem o ki arada söyleniyorsa hiç takma duymazlıktan gel. O öyle diince tabi haklısın de geç.Çünkü daha çok erken evliliğiniz henüz oturmamış.
Eşini bırakıp gitme.kapıyı çarpar gidersin ama dönmek istediğinde ya o kapı açılmazsa sana.fevri olmayın

Zamanla Düzelecek emin ol.
Hangi evlilik dört dörtlük ki.
Ha çok çok birinin gitmesi gerekiyorsa da o gitsin
Sen gitme

Nasil baslarsa oyle devam eder kac yil olursa olsun cocuk icin erken davranmissin cocik herzaman olur allah nasip ederse.
çok kötü giden bi evlilik yok. sadece çok nadir kavgalarımız oluyo büyütüyor olayı biz anlaşamıyoruz kesin boşanırız ilerde diyo.

sürekli küs değiliz arkadaşlar anlatamıyorum galiba. belki çoğu evli çiftlerden daha az kavga edip küsen insanlarızdır sadece eşim kavga zamanları biz kesin ilerde boşanırız falan diyo. yani sürekli küslük yok.

Ama eşin bu boşanma lafını her kavgada yalama etmiş.. Ayıptır, heleki hamile karısına.. Anne babasının yanında laf çarp yada alenen söyle. Bu böyle gitmez her kavgada bıktım psikolojim bozuldu, güvenimi sarsıyor de.. Yada ailesini katma, kendine bu şekil söyle.. Çünkü sen yıpranırsın..

Arkadaşlar kazara oldu derken ben hap kullandığım halde hamile kaldım. zamanında kullandığım halde hemde. dr çok küçük bi ihtimal ama olabiliyor dedi. yani "Anlayamıyorsunuz" evet. ben bebeğimi aldırmadım. hatta korunduğumuz halde öğrenince çokta mutlu olduk. sürekli kötüye giden bi evliliğim yok. iyi zamanlarımızda pamuklara sarar beni her şeye yardm eder düşüncelidir. şevkatlidir. sevgiye boğar. ama küs yanı olunca küçük bi çocuk gibi davranıyor. evliliğimizin ilk zamanalrında daha kötüydü. konuştukça çok yol kat ettik. lakin farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için soruyorum sizlere benim anlattığım kadarı ile biliyorsunuz olayı sizi de anlıyorum ama lütfen ağır eleştiri hak etmiyorum. bebeğimin varlığını sorgulatmam.

Hep bu tanımadan evlilikler işte... Koca kaçıyor sanki.
üslubunuzdan belli olaya bakış açınız. ben çözüm önerisi rica ettim arkadaşlardan mahalle ağzı ile eleştiri değil. ha konu açıyosan arada parazit yapanları da kabul edeceksin mecburen diyosanız ona da eyvallah.

Canim ama sen bu şekilde anlatmadın. Ok o zaman son bilgiyi de alarak ona göre yorum yapayım.

Şimdi senin kocanla yeni evlenmeniz sebebiyle biraz inişli çıkışlı bir iliskiniz var. Ve eşin bu inişler sırasında çok karamsar oluyor.

O zaman kocanla otur konuş iki kişiyi sunun surasinda allah gostermesin bir sağlık problemimiz yok, cozulemeyecek hiç bir problemimiz yok. Seviyoruz birbirimizi bebisimiz de yola çıktı yakın da o da aramıza katılacak. Hiç bir problemimiz konusarak cozulmeyen cinsten değil. Allaha bin şükür, seni çok seviyorum sen de beni seviyorsun. Daha ne olsun. hersey çok güzel olacak. Ben geleceğe umutla bakıyorum. Bebeği sabırsızlıkla bekliyorum yarısı senden yarısı benden. Lütfen sen de benim bu sevkimë heyecanına katil. Gel beraber umut edelim.

Son kavga da ben hakliydim/haksizdim. Ama ben özür dilerim. Senim desteğine ve sevgine ihtiyacımiz (ben ve bebek) var. Lütfen bizi mahrum etme. Seni seviyorum falan filan.

Her konuyu niye " neden çocuk yaptın bu adama" lafına getiriyorsunuz ısrarla?? Niye çocuk yaptın, çocuk kaçıyomuş çünkü. Size bunun hesabını sormak düşmüyor ki. Kız ayrılık düşünmüyor. Bir bildiği var ki çocuk yapmış, ona da mı bizkarar vericez artık? Bakın fikir vermekle hesap sorup yermeyi birbirine karıştırıyoruz bazen. Kocası karamsar bir adam demekki. Yeni evlendiğimde ben de öyleydim ayrıldık mı? Hayır. Eşimi çok da seviyordum ama her kavgada yok biz yapamıcaz ayrılalım lafları çıkıyordu ağzımdan. Eşim sakin sakin uyardı hep. Geçti bunlar. Çok mutluyuz

çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hap kullandığm halde oldu bebeğim. Ama yine de mutlu olduk. burada binlerce kadın benzer ya da neredeyse aynı sorunlarla karşı karşıya benm derdimle de benzer şeyleri yaşayanlar vardır dedim ve illa ki bir çözüm yolu sunulacaktı bana da. bebeğim yerine beni sorgulayarak belki benim farkında olmadğm bi hatam var ve bunu sorarak sorgulayarak ortaya çıkarmak yerine neden evlendin neden çocuk yaptın soruları olayı düğümleyip oh iyi ettim demekten farksız..

Geri adim atti yani
Konusmus olmak icin konusuyor
Bence bir daha bosanalim dersen hemen giderim mahkemeye de.
yine beni suçlayıcı konuşuyor. tabi. ciddi ciddi alıp karşıma konuşmam lazım bu konuyu.

Evlenmeden önce de böyle miydi?
Çünkü bazı kadınlar "evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir" mantığıyla hareket ettikleri için böyle durumlar yaşanabiliyor.
Malesef eşinizi alıştırmışsınız o küser o boşanmak ister siz pışpışlarsınız durumuna o yüzden şu saatten sonra değişmez gibi geliyor.

Evet bosanalim her ay gereksiz yere uzulecegime bikere uzun uzun uzulur kurtulurum diye blöf yap. Surekli bosanalim diyen adamin bosanmaya niyeti yoktur maksat seni uzup, pisman etmek, kendisinide ulasilmaz sanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…