- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Biz de 2 yıl olcak yazın evleneli.Ben öyleyim.Bi tartışıp küstüğümüzde sanki her şey bitti artık hiç düzelmeyecek beni sevmeyecek vb duygulara kapılıyorum. Bunu bi kaç kez eşime de yansıttım çok üzüldü.merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle karakter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
sevgiliyken kavga etmiyorduk.Aynı eve girmeden bilemiyorsunuz denecek konu değil bu, sevgiliyken de aynı tribe girer bu tipler, sevgiliyken kavga edince çok mu nazikti
çok kötü giden bi evlilik yok. sadece çok nadir kavgalarımız oluyo büyütüyor olayı biz anlaşamıyoruz kesin boşanırız ilerde diyo.Nasil baslarsa oyle devam eder kac yil olursa olsun cocuk icin erken davranmissin cocik herzaman olur allah nasip ederse.
sürekli küs değiliz arkadaşlar anlatamıyorum galiba. belki çoğu evli çiftlerden daha az kavga edip küsen insanlarızdır sadece eşim kavga zamanları biz kesin ilerde boşanırız falan diyo. yani sürekli küslük yok.Allah allah hem de karakter çatışması diyor. Yani insanların karakteri öyle kolay kolay değişmez. Çocuk sürekli anne babanın küs olduğu bir evde mi büyüyecek. Yazık değil mi? Hem tanımadan evlenmissin hem sonra tanimissin haydaaa bir de çocuk. Yapacak tek bir şey var o da artık herseyden kavga cikarmamak. O mu sinirli sen alttan alacaksın o zaman sen mi sinirlisin o zaman o alttan alacak. Küsmek yok bundan sonra oturup ne hissettiğinizi yetişkin gibi konusacaksınız. Aile terapisine de gidin bunun yanında belki düzelir. Allah kolaylik versin diyelim.
Ama eşin bu boşanma lafını her kavgada yalama etmiş.. Ayıptır, heleki hamile karısına.. Anne babasının yanında laf çarp yada alenen söyle. Bu böyle gitmez her kavgada bıktım psikolojim bozuldu, güvenimi sarsıyor de.. Yada ailesini katma, kendine bu şekil söyle.. Çünkü sen yıpranırsın..sürekli küs değiliz arkadaşlar anlatamıyorum galiba. belki çoğu evli çiftlerden daha az kavga edip küsen insanlarızdır sadece eşim kavga zamanları biz kesin ilerde boşanırız falan diyo. yani sürekli küslük yok.
Arkadaşlar kazara oldu derken ben hap kullandığım halde hamile kaldım. zamanında kullandığım halde hemde. dr çok küçük bi ihtimal ama olabiliyor dedi. yani "Anlayamıyorsunuz" evet. ben bebeğimi aldırmadım. hatta korunduğumuz halde öğrenince çokta mutlu olduk. sürekli kötüye giden bi evliliğim yok. iyi zamanlarımızda pamuklara sarar beni her şeye yardm eder düşüncelidir. şevkatlidir. sevgiye boğar. ama küs yanı olunca küçük bi çocuk gibi davranıyor. evliliğimizin ilk zamanalrında daha kötüydü. konuştukça çok yol kat ettik. lakin farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için soruyorum sizlere benim anlattığım kadarı ile biliyorsunuz olayı sizi de anlıyorum ama lütfen ağır eleştiri hak etmiyorum. bebeğimin varlığını sorgulatmam.6 aylık evlilik ve boşanma lafını ağzına alan bir koca...
Üstüne üstük birde 5 aylık hamilelik...
Madem anlaşamıyorsunuz keşke biraz bekleseydiniz. Gerçi yazmışsınız kazayla oldu diye, şu kaza nasıl oluyor bir türlü onuda anlayamıyorum ya neyse...
Daha evlilik oturmamış ki... Ya da eşiniz üzgünüm ama sizi sevmiyor. Seven kişi, küste olsa kırılsa da ayrılık lafını almaz ağzına. Eşiniz evli olduğunun ve karısının hamile olduğunun farkında mı acaba?
Size tavsiyem terapi yardımı alın eşinizle beraber.
beni ne yapsa mutlu edemediğini alıngan olduğumu vs söyledi. erkek gibi davranıyomuşum. üstünlük savaşı veriyomuşum...Cevap verdi mi mesaja?
üslubunuzdan belli olaya bakış açınız. ben çözüm önerisi rica ettim arkadaşlardan mahalle ağzı ile eleştiri değil. ha konu açıyosan arada parazit yapanları da kabul edeceksin mecburen diyosanız ona da eyvallah.Hep bu tanımadan evlilikler işte... Koca kaçıyor sanki.
Geri adim atti yanibeni ne yapsa mutlu edemediğini alıngan olduğumu vs söyledi. erkek gibi davranıyomuşum. üstünlük savaşı veriyomuşum...
Arkadaşlar kazara oldu derken ben hap kullandığım halde hamile kaldım. zamanında kullandığım halde hemde. dr çok küçük bi ihtimal ama olabiliyor dedi. yani "Anlayamıyorsunuz" evet. ben bebeğimi aldırmadım. hatta korunduğumuz halde öğrenince çokta mutlu olduk. sürekli kötüye giden bi evliliğim yok. iyi zamanlarımızda pamuklara sarar beni her şeye yardm eder düşüncelidir. şevkatlidir. sevgiye boğar. ama küs yanı olunca küçük bi çocuk gibi davranıyor. evliliğimizin ilk zamanalrında daha kötüydü. konuştukça çok yol kat ettik. lakin farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için soruyorum sizlere benim anlattığım kadarı ile biliyorsunuz olayı sizi de anlıyorum ama lütfen ağır eleştiri hak etmiyorum. bebeğimin varlığını sorgulatmam.
çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hap kullandığm halde oldu bebeğim. Ama yine de mutlu olduk. burada binlerce kadın benzer ya da neredeyse aynı sorunlarla karşı karşıya benm derdimle de benzer şeyleri yaşayanlar vardır dedim ve illa ki bir çözüm yolu sunulacaktı bana da. bebeğim yerine beni sorgulayarak belki benim farkında olmadğm bi hatam var ve bunu sorarak sorgulayarak ortaya çıkarmak yerine neden evlendin neden çocuk yaptın soruları olayı düğümleyip oh iyi ettim demekten farksız..Her konuyu niye " neden çocuk yaptın bu adama" lafına getiriyorsunuz ısrarla?? Niye çocuk yaptın, çocuk kaçıyomuş çünkü. Size bunun hesabını sormak düşmüyor ki. Kız ayrılık düşünmüyor. Bir bildiği var ki çocuk yapmış, ona da mı bizkarar vericez artık? Bakın fikir vermekle hesap sorup yermeyi birbirine karıştırıyoruz bazen. Kocası karamsar bir adam demekki. Yeni evlendiğimde ben de öyleydim ayrıldık mı? Hayır. Eşimi çok da seviyordum ama her kavgada yok biz yapamıcaz ayrılalım lafları çıkıyordu ağzımdan. Eşim sakin sakin uyardı hep. Geçti bunlar. Çok mutluyuz
yine beni suçlayıcı konuşuyor. tabi. ciddi ciddi alıp karşıma konuşmam lazım bu konuyu.Geri adim atti yani
Konusmus olmak icin konusuyor
Bence bir daha bosanalim dersen hemen giderim mahkemeye de.
isteyerek olmadı zaten. korunduğumuz halde oldu. ama biz hergün saç baş kavgalı olmadığımız için kesin boşanırız aldıralım demedik. aksine çok mutlu olduk. sadece küsken hırçınlaşıyo boşanalım lafını kullanıyo ya cidden ya da hırsını alıyo beni korkutarak bilemiyorum. fikir alıyorum bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?