Her Kavgada!!

:) güzel bi örnek. Bende dedim bi keresinde tamam ver dilekçeyi vs. O zaman sustu. Ama bir sonraki kavgada yine.. bu sefer de adam akıllı konuşacağım.

çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Sana oyle geliyor canim. Bak garantisini veriyorum cek git essek gibi surunur kapinda. Korkak olma. Nefret edilesi erkek tipi zaten.
Cidden bak avukata git dose kagidi eline ulastiginda olanlari buraya tekrar yaz.

ha ha hele çocuktan sonra, amaaan diyor insan, kavga edip 2 dakika yalnız kaldığımız vaktin içine etmeyelim. zaman değerli
Aynen aynennnn oyle
Birde bir suru ugrasimiz var kavgaya vakit yok
Kavga ettigimizde sonra konusuruz diyoruz o vakit geldimi de ohooo yapcak bir suru sey var:)
Kari koca arasinda olur oyle valla ben cok ciddi seyler olmadigi surece hic ciddiye almiyorum

Şimdi biraz düzeldi gibi aramız. Yani en azından sakince oturup konuşacak kadar. Bugün evde yok. İş yerinde nöbetçi. Yarın oturup enine boyuna konuşacağım.
Güzel uğraşlar bunlar. Umarım bebeğimizde bazı şeylerin ciddiyetini ve sorumluluklarımızın farkındalığını artırır.

"Erkek gibi davranıyorsun"diyorsa demek ki sizden biraz daha sakinlik istiyor. Aklınca da küs kalarak ceza vermeye çalışıyor.

Evliliği oturtmadan acele varmış gibi çocuk yapmanız çok iyi olmuş. Artık hem hamile hem mutsuz bir kadınsınız. Tebrikler çocuğunuz da mutsuz ve babanın sürekli boşanma lafı ettiği bir aileye doğacak.

Bey efendi burnundan kıl aldırmayacak kadar kendini beğenmiş ise, boşanmaktan bahsettiğğnde çekip giden hamile karısını almaya gitmeyecek, barışmayı kendince yenilgi görüp egoistliğine devam edecek ise sende bunu bu kadar iyi biliyor isen ne demeye duruyorsun yanında. Bir kez daha ayrışmayı gundemengetirirse al başınıbgit annenin evine gelirse evliliğiniz yürür, size değer verdiğini görürsünüz ama gelemzse ilerde birgun zaten sizi bırakacak kolayca vazgeçebilecek bir adam için gençliğimizi harcamış olacaksınız.
çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm

He he de gc. Elin oglu kadinin ustune konusup duruyor. Kadin icine atiyor bir suru hastalik cikiyor. Erkek de cin gibi kaliyor. Cunku gamsjz. O boyle demek ki huyu bu degismeyecek sende kafaya takma. Tamamm tamam de keyfine bak.

Benim mutsuz bi evliliğim yok arkadaşım. İdrak edemediğin konularda atıp tutma. Zaten milletin konusuna yaptığın yorumlara bakınca cevap yazmak bile gereksizdi ama neyse... diğer sayfaları okursan konuyu daha iyi idrak edersin. Bebeğimin varlığını sen sorgulayamazsın. Haddin değil. Ve müneccim gibi davranma komik oluyosun.

He he de gc. Elin oglu kadinin ustune konusup duruyor. Kadin icine atiyor bir suru hastalik cikiyor. Erkek de cin gibi kaliyor. Cunku gamsjz. O boyle demek ki huyu bu degismeyecek sende kafaya takma. Tamamm tamam de keyfine bak.
Dün akşam barıştık tlfnda. Nöbetçiydi evde değildi. Şimdi aradı kontrolümüz vardı bi telaş bi ilgi aşkım hayatım dr ye gitmicez mi. Yani dediğin gibi sanırım kavga anında hırsını böyle diyerek alıyor. Ama benim ciddiye almadığımı görürse ve konuşmamla açık açık bu huyundan vazgeçerse çok iyi.. :) her şey olacağına varır. Sağol yorumun için canım.

Siz daha komiksiniz. Neden mi ? Önce evliliğiniz ve kocalarınız hakkında olumsuz, mutsuzluğunuzu vurgulayan konular açıp akıl istiyorsunuz sonra yorumlar geldikçe kocalar, evlilikler kıymetli olmaya başlıyor. Ben kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam dilerim çok mutlu olursunuz bebeğinizle ve umarım yeni mutsuz konularınızı okumayız ilerde.

Bebeğini sorgulayan yok ki burada. Sen burada derdini yazmışsın, bende dış göz olarak anlattığın kadarıyla yorum yaptım. Sen içinde bulunduğun için sana normal geliyor ama dışarıdan duyduğunu düşünsene "6 aylık evliyim, 5 aylık hamileyim eşim her kavgada boşanalım diyor" insan ister istemez ne bu acele diyor içinden.
Eşin her küstüğünüzde boşanma lafını açıyor, hatta işe vardın mı diye soruyor sizde vardım diyorsunuz, sonra yine iyiye gitmiyoruz diyor. Bence sizin görmek istemediğiniz şeyler var. Madem adam bu kadar iyi, pamuklara sarıyor, şefkatli davranıyor herşeye yardım ediyor ancak, neden küsünce boşanalım diyor. Kendiniz demişsiniz, çocuk gibi küsüyor, daha evliliği oturmamış, evliliğin ne olduğunu kavrayamamış ki çocuk gibi davranıyor. Evlilikte küslükler olur dargınlıklar kırgınlıklar olur ama boşanmak insanın aklına gelecek son şey olur.

Ben salt bir mutsuzluktan bahsetmiuorum. Zaten. Gelecek hakkında atıp tutmak hoş değil. Kavga esnasında demişim en başında da..

Her kavgada degıl bır kavgada dahı soylenmez ki.. Gelecek gormuyorsan nıye cocuk yaptın arkadasım.(Not: Size değil eşinize soruyorum) Duzen oturtana kadar bırbırınızı tanıyana kadar olur herhalde boyle seyler.. Ama saglam uyarmanız gereklı kı bır daha boyle bı cumle kurmasın.

Son düzenleme:
Olayları detayıyla anlatsam sayfalar sürer. Konu açıldıkça soruldukça anlaşılır her şey. Ama insanlar üslup olarak hoş konuşmuyor. Ben olsam bebeğiniz planlı mıydı? Diye sorarım ilk başta... acelen neydii çocuk kaçıyo muyduu. Koca kaçıyo muyduu hemen de çocuk yapmışlar.. vs vs bu söylemler hoş değil. Yargılamak değil amacımız burada. Varsa bir önerimiz birbirimize sunmak. Saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapmak. Bende sürekli konu açan ve buranın adabını bilen birisi değilim. Binlerce mesajım yok mesela... bende soruldukça cevap vererek konuyu daha derin irdeleyetek hem kendimi hem eşimi sorgulayarak çözüm aramaya çalışıyorum. Yorumunuz içn tşkler.

Kesinlikle... bu akşam inşallah oturup konuşacağım enine boyuna. Anlamasını sağlayacağım.

Bebeğin planlı olmadığını kazayla olduğunu yazmışsın zaten.

Misal evliliğimde 3 yıl olucak hala çocuk düşünmüyoruz, bir kazaya da kurban gitmedik. Korunma yöntemine ek olarak yumurtlama günlerine de dikkat ediyorum. Bizimde sorunlarımız vardı, çok şükür zamanla aştık. Benim için evliliğin oturması herşeyden önemliydi, hala da öyle. Hatta bunun için yardım da aldık. İnsanlara bu yüzden tuhaf geliyor yazdıklarınız ve ona göre yorum yapıyorlar. Burası açık bir platform, ne yazık ki acımasız yorum yapan da var, taktik verende.

Rica ederim.

Evliliğinin ilk ayları hatta ilk yılları bu kadar zorlanan bir siz, bir de ben varım sanırım. Demek ki herkesin ilk zamanları kusursuz, kavgasız, tartışmasız geçiyor! Herhangi bir konuda olduğu gibi evliliğin de ilk zamanlarında zorlanan nadir insanlardan biri olarak söyleyim; asıl eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşıyor. Bunu gizlemek için de yüksek cesaret göstermenin gerekli olduğunu düşünüyor. Güzel bir zamanda sakince böyle konuşulmasının evliliğinize ve bebeğinize zarar vereceğini, bu kadar sık söylediğinde zamanla herhangi bir tesir yaratmayıp sıradanlaşacağını, eğer ciddi ise elbette hayatında ısrarla kalmayıp boşanabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Ve lütfen mesajla kavga etmeyin, o başlatsa dahi cevap vermeyin. Siz olgun davrandıkça zamanla vazgeçecektir bu davranışından. Kavgada herkes farklı bir tavır sergiler. Kimi küser, kimi hakaret eder, kimi hemen ailesinin evine götürür, kimi şiddet uygular vs vs. Sizin durumunuz bunlar kadar korkunç değil. Çünkü yapacak adam zaten yapardı. Zamanla her şey rayına oturacaktır. İlk zamanlar hep zor geçer. Bu yüzden sakin kalmayı, olgun ve akıllı davranmayı bırakmayın. Kazanan siz olursunuz. Bebeğinizle birlikte zenginleştireceğiniz mutlu bir evlilik hayatı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…