:) güzel bi örnek. Bende dedim bi keresinde tamam ver dilekçeyi vs. O zaman sustu. Ama bir sonraki kavgada yine.. bu sefer de adam akıllı konuşacağım.benim esimde her kavgada yok ben ölecem ben ölünce anliycaksn falan derdi bende Allah korusun deme oyle falan alttan alirdim c'ocugumuz var ağzından oyle seyler cikmasin derdim.bigun yine kavgada basladi bunlari demeye "ölürsen öl be yettin artik sanki sen olcende bende yasmi tutacam gider evlenirim daha gencim"dedim.ogun bugundur agzindan o laf cikmadi.sizinkide bulmus zaafinizi kullanıyo bi cinnete bakar.
Bunu takip etmem lazım benim. Benm bunda payım ne bulmam lazım.
Sana oyle geliyor canim. Bak garantisini veriyorum cek git essek gibi surunur kapinda. Korkak olma. Nefret edilesi erkek tipi zaten.çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Aynen aynennnn oyleha ha hele çocuktan sonra, amaaan diyor insan, kavga edip 2 dakika yalnız kaldığımız vaktin içine etmeyelim. zaman değerli
Güzel uğraşlar bunlar. Umarım bebeğimizde bazı şeylerin ciddiyetini ve sorumluluklarımızın farkındalığını artırır.Aynen aynennnn oyle
Birde bir suru ugrasimiz var kavgaya vakit yok
Kavga ettigimizde sonra konusuruz diyoruz o vakit geldimi de ohooo yapcak bir suru sey var:)
Kari koca arasinda olur oyle valla ben cok ciddi seyler olmadigi surece hic ciddiye almiyorum
çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Benim mutsuz bi evliliğim yok arkadaşım. İdrak edemediğin konularda atıp tutma. Zaten milletin konusuna yaptığın yorumlara bakınca cevap yazmak bile gereksizdi ama neyse... diğer sayfaları okursan konuyu daha iyi idrak edersin. Bebeğimin varlığını sen sorgulayamazsın. Haddin değil. Ve müneccim gibi davranma komik oluyosun.Evliliği oturtmadan acele varmış gibi çocuk yapmanız çok iyi olmuş. Artık hem hamile hem mutsuz bir kadınsınız. Tebrikler çocuğunuz da mutsuz ve babanın sürekli boşanma lafı ettiği bir aileye doğacak.
Dün akşam barıştık tlfnda. Nöbetçiydi evde değildi. Şimdi aradı kontrolümüz vardı bi telaş bi ilgi aşkım hayatım dr ye gitmicez mi. Yani dediğin gibi sanırım kavga anında hırsını böyle diyerek alıyor. Ama benim ciddiye almadığımı görürse ve konuşmamla açık açık bu huyundan vazgeçerse çok iyi.. :) her şey olacağına varır. Sağol yorumun için canım.He he de gc. Elin oglu kadinin ustune konusup duruyor. Kadin icine atiyor bir suru hastalik cikiyor. Erkek de cin gibi kaliyor. Cunku gamsjz. O boyle demek ki huyu bu degismeyecek sende kafaya takma. Tamamm tamam de keyfine bak.
Benim mutsuz bi evliliğim yok arkadaşım. İdrak edemediğin konularda atıp tutma. Zaten milletin konusuna yaptığın yorumlara bakınca cevap yazmak bile gereksizdi ama neyse... diğer sayfaları okursan konuyu daha iyi idrak edersin. Bebeğimin varlığını sen sorgulayamazsın. Haddin değil. Ve müneccim gibi davranma komik oluyosun.
Arkadaşlar kazara oldu derken ben hap kullandığım halde hamile kaldım. zamanında kullandığım halde hemde. dr çok küçük bi ihtimal ama olabiliyor dedi. yani "Anlayamıyorsunuz" evet. ben bebeğimi aldırmadım. hatta korunduğumuz halde öğrenince çokta mutlu olduk. sürekli kötüye giden bi evliliğim yok. iyi zamanlarımızda pamuklara sarar beni her şeye yardm eder düşüncelidir. şevkatlidir. sevgiye boğar. ama küs yanı olunca küçük bi çocuk gibi davranıyor. evliliğimizin ilk zamanalrında daha kötüydü. konuştukça çok yol kat ettik. lakin farklı bakış açılarına ihtiyacım olduğu için soruyorum sizlere benim anlattığım kadarı ile biliyorsunuz olayı sizi de anlıyorum ama lütfen ağır eleştiri hak etmiyorum. bebeğimin varlığını sorgulatmam.
Ben salt bir mutsuzluktan bahsetmiuorum. Zaten. Gelecek hakkında atıp tutmak hoş değil. Kavga esnasında demişim en başında da..Siz daha komiksiniz. Neden mi ? Önce evliliğiniz ve kocalarınız hakkında olumsuz, mutsuzluğunuzu vurgulayan konular açıp akıl istiyorsunuz sonra yorumlar geldikçe kocalar, evlilikler kıymetli olmaya başlıyor. Ben kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam dilerim çok mutlu olursunuz bebeğinizle ve umarım yeni mutsuz konularınızı okumayız ilerde.
Olayları detayıyla anlatsam sayfalar sürer. Konu açıldıkça soruldukça anlaşılır her şey. Ama insanlar üslup olarak hoş konuşmuyor. Ben olsam bebeğiniz planlı mıydı? Diye sorarım ilk başta... acelen neydii çocuk kaçıyo muyduu. Koca kaçıyo muyduu hemen de çocuk yapmışlar.. vs vs bu söylemler hoş değil. Yargılamak değil amacımız burada. Varsa bir önerimiz birbirimize sunmak. Saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapmak. Bende sürekli konu açan ve buranın adabını bilen birisi değilim. Binlerce mesajım yok mesela... bende soruldukça cevap vererek konuyu daha derin irdeleyetek hem kendimi hem eşimi sorgulayarak çözüm aramaya çalışıyorum. Yorumunuz içn tşkler.Bebeğini sorgulayan yok ki burada. Sen burada derdini yazmışsın, bende dış göz olarak anlattığın kadarıyla yorum yaptım. Sen içinde bulunduğun için sana normal geliyor ama dışarıdan duyduğunu düşünsene "6 aylık evliyim, 5 aylık hamileyim eşim her kavgada boşanalım diyor" insan ister istemez ne bu acele diyor içinden.
Eşin her küstüğünüzde boşanma lafını açıyor, hatta işe vardın mı diye soruyor sizde vardım diyorsunuz, sonra yine iyiye gitmiyoruz diyor. Bence sizin görmek istemediğiniz şeyler var. Madem adam bu kadar iyi, pamuklara sarıyor, şefkatli davranıyor herşeye yardım ediyor ancak, neden küsünce boşanalım diyor. Kendiniz demişsiniz, çocuk gibi küsüyor, daha evliliği oturmamış, evliliğin ne olduğunu kavrayamamış ki çocuk gibi davranıyor. Evlilikte küslükler olur dargınlıklar kırgınlıklar olur ama boşanmak insanın aklına gelecek son şey olur.
Kesinlikle... bu akşam inşallah oturup konuşacağım enine boyuna. Anlamasını sağlayacağım.Her kavgada degıl bır kavgada dahı soylenmez ki.. Gelecek gormuyorsan nıye cocuk yaptın arkadasım.Duzen oturtana kadar bırbırınızı tanıyana kadar olur herhalde boyle seyler.. Ama saglam uyarmanız gereklı kı bır daha boyle bı cumle kurmasın.
Olayları detayıyla anlatsam sayfalar sürer. Konu açıldıkça soruldukça anlaşılır her şey. Ama insanlar üslup olarak hoş konuşmuyor. Ben olsam bebeğiniz planlı mıydı? Diye sorarım ilk başta... acelen neydii çocuk kaçıyo muyduu. Koca kaçıyo muyduu hemen de çocuk yapmışlar.. vs vs bu söylemler hoş değil. Yargılamak değil amacımız burada. Varsa bir önerimiz birbirimize sunmak. Saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapmak. Bende sürekli konu açan ve buranın adabını bilen birisi değilim. Binlerce mesajım yok mesela... bende soruldukça cevap vererek konuyu daha derin irdeleyetek hem kendimi hem eşimi sorgulayarak çözüm aramaya çalışıyorum. Yorumunuz içn tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?