Her Kavgada!!

belki umursamamak işe yarar.
boşanalım, boşanmamız lazım dediğinde "dur ya acelen ne, mahkemeler kaçmıyor ya, hele çocuğumuz doğsun, büyüsün, okutalım, evlendirelim, baktık olmuyor, ayrılırız kocacım, merak etme sen" deyip gülün sarılın.
böyle karamsar insanlarla ciddi konuşmaktan ziyade hayatın eğlenceli, keyifli yanını göstermek işe yarar diye düşünüyorum.

çok sevdim hala da seviyorum zaafım oldu benm bu adam. tamamen sus pus değilim ama sırf beni korkutmak için mi yoksa gerçekten mi böyle düşünüyor ayırt edemiyorum. sakinim diyor ama hemen sinirleniyor. iletişim zayıflığı diyelim. ailesine karşıda böyleymiş görümcemle konuştum iyisi çok iyidir küslüğü çok pistir onun dedi. direkt söylemem ama uyarırım laf sokarım sen merak etme dedi. ilk defa paylaştım görümcemle de Allahtan çok anlayışlı bi kız kardeşi var.

deneyeceğim :)

Ne niyetle yapıyorsa yapıyor ama sana psikolojik baskı yapıyor.. Ciddi bir konuşma yapmanız ve karşılıklı artı ve eksilerinizi kavga etmeden masaya yatırmanız lazım..

Ne niyetle yapıyorsa yapıyor ama sana psikolojik baskı yapıyor.. Ciddi bir konuşma yapmanız ve karşılıklı artı ve eksilerinizi kavga etmeden masaya yatırmanız lazım..
kesinlikle psikolojik olarak olumsuz etkileniyorum ciddi manada. bunu bi şekilde anlatmam lazım.

Her kavgada ayrılalım diyen bir erkek cidden çok sıkıcı ...
Hele ki sen hamilesin sana karşı çok dikkatli olması gerek.
Neden bu kadar çabuk çocuk sahibi olmaya karar verdiniz?
Biraz zaman tanıyarak kendinize, onu yola getirebilirdiniz belki...

bende aslında eyvallahı olan biri değilim ama nasıl yaptıysa sindirdi beni. çok sevip katlanmak bu olsa gerek ya da zaafım var artık bilmiyorum
Benim eşimde böyle bende çektim gittim bosanıyoruz 3 aylık evliyim daha aileside zaten beş para etmez öyle yani inşallah senin yuvan kurtulur..

bende aslında eyvallahı olan biri değilim ama nasıl yaptıysa sindirdi beni. çok sevip katlanmak bu olsa gerek ya da zaafım var artık bilmiyorum
Iste cnm tamda bu yuzden sana boyle davraniyor zaafini biliyor sevip herseye katlandiginin farkinda, guya bosanma lafi ile istedigini yaptiracak korkutacak seni
Trip attiginda ve bosanma lafini agzina aldiginda sizde soguk davranin cok ustunuze gelirse bosanmayi agzina alan sensin her kavgada bana bunu soyluyorsun gercekten ayrilmak mi istiyorsun oyle ise ac madem davayi deyin yada bi daha bu sozu kullanma deyin insanlar her kotu zamaninda bosanacaksa neden evlendik deyin
Olmaz bole cnmm

Bebeğimin nasıl olduğunu yorumlarda birçok kez yazdım. Maalesef hayatta planlar işe yaramıyor. ama sıkıcı olduğu konusunda katılıyorum size.

evet söylediğimi hatırlıyorum bunları.. bir daha aynı konuşmayı tekrardan yapacağım aramız düzeldiğinde. şuan kendi kafasındakilerle meşgulken beni duymaz.

Geleceginizi pek hayirli gormuyor madem gelecek icin neden adim atmis???

Bebek yapmayi, bebek sahibi olmayi oyun oynamak zannediyor galiba... Cocuk gibi bir karakteri var hic hos degil...

Geleceginizi pek hayirli gormuyor madem gelecek icin neden adim atmis???

Bebek yapmayi, bebek sahibi olmayi oyun oynamak zannediyor galiba... Cocuk gibi bir karakteri var hic hos degil...
ah işte normalde böyle değil. kavga da bütün ipleri koparıyor.

ah işte normalde böyle değil. kavga da bütün ipleri koparıyor.

Hayir hamile oldugunu idrak etmesi gerek senin bu donemlerde stres yasamaman gerek ama bilincli yapar gibi stres yukluyor resmen... Liseli iliskisi gibi her kavgada olmuyor ayrilalim demek de nesi??
Evli oldugunu bir cocugu olacagini hala kavrayamamis...

Alışmış adam. Ben bağırırım çağırırım yine de gitmez demiş sizden için. Birgün tamam madem akşam eve gelme deyin. Gelirse de iyice yalvarana kadar kapıyı açmayın bi 5 6 kez çalsın kapıyı falan. Baksın bakalım noluyormuş. Lütfen bunu yapın!

Ben de öyle düşünmeye başladım, hayırlısı olsun hakkımızda seninle doğmadım, sensiz de yaşayabilirim de de bak nasıl iniyor o toto gör.. :)

benim esimde her kavgada yok ben ölecem ben ölünce anliycaksn falan derdi bende Allah korusun deme oyle falan alttan alirdim c'ocugumuz var ağzından oyle seyler cikmasin derdim.bigun yine kavgada basladi bunlari demeye "ölürsen öl be yettin artik sanki sen olcende bende yasmi tutacam gider evlenirim daha gencim"dedim.ogun bugundur agzindan o laf cikmadi.sizinkide bulmus zaafinizi kullanıyo bi cinnete bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…