her kavgadan sonra boşanma kelimesi

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
eşim normalde çoğu erkeğe oranla sevgisini belli, eden
evin den işine işinden evine diye tabir edilen
ailesine ilgili bir adam
ama sorunumuz kavga veya tartışmadan sonra
ben boşanmak istiyorum diyen bir adam
nedeni ise şöyle açıklıyor tartışırken birbizimizi kırıyoruz bir sürü laf söylüyoruz
sonrada barışıp canım cicim olmak bana kendimi kötü hissettiriyor
hangisi gerçek hangisi yalan anlamıyorum diyor
ve yine bir tartışma sonrası buz gibi soğuğuz
ve yine boşanma konusu geçti
ve bu beni çok etkiliyor
3 yaşında bir kızımız var tartışmaya oda şahit oldu ben bunun üzüntüsü morel bozukluğuyla kendimi daha kötü hissediyorum

Yani?
Eşinin açıklaması ne demek ben anlamadım?
Gerçekten boşanmak mı istiyormuş?
Bir de haddim değil de kavga ederken saygıyı elden bırakmamak gerek bence.

Eğer tartışma esnasında birbirinize olan saygıyı yitirilip söylenmemesi gereken şeyler söyleniyor ise eşinizin şüpheye düşmesi çok normal...

Son düzenleme:
Canim esin bunu kötü niyetle yapmiyordur,dedigi gibi onu cok üzüp caresiz yapabiliyordur tartisma durumu gelecege yönelik.

düsünüyordur ki acaba ileride daha mi kötü oluruz simdi böyle tartisiyorsak.

esin kac yasinda?

Kurduğunuz cümlelere bakmak lazım; acaba geri dönülmesi, unutulması zor sözler mi sarfediyorsunuz birbirinize de eşiniz bu nedenle boşanmayı paravan olarak kullanıyor, ya da gerçek cümleleri mi?

Kadınlar "boşanacağım" cümlesini blöf olarak cok kullanırken erkekler genelde telaffuz etmezler, eşiniz şaşırttı beni hakikaten.

Son düzenleme:
Yani?
Eşinin açıklaması ne demek ben anlamadım?
Gerçekten boşanmak mı istiyormuş?
Bir de haddim değil de kavga ederken saygıyı elden bırakmamak gerek bence.

orasını bende anlamıyorum işte
boşanmak istiyorsan boşanalım diyorum
beraber karar vericez diyor
yani ben tamam desemmi boşanıcak yoksa bu bir göz korkutmamı anlamıyorum

30 yaşında
evet söylediği birde bu ilerde sürekli aynı şeyler olucak

Aman diyim bu konuda yüzgöz olmayın ve alın karşınıza konuşun Her tartışmamızda boşanma kartı açılmaz. Beni kırıyorsun deyin. Gerçekten varsa böyle niyeti başka. Ama ağza pelesenk yapılmaz. Daha tartışacağınız uzslaşamayacağınız bi dünya mesele olacak nasıl aşacaksınız. Tartışırken sınırı aşıyor olabilir misiniz yada gurur kırıcı şeyler mi söylüyorsunuz. Bizde eşimle çok ciddi sıkıntılar yaşadık kavgalar ettik ama boşanmayı ağzına bile almaz, alırsa da durmaz.(Allah korusun) Yani erkekler akıllarında yoksa pek dile getirmezler.

evet çok kırıcı olduğumuz zamanlar oldu olmadı desem yalan olur
eşim kavga ederken hayatta bağırmaz hatta oturur bir kenara öyle sakindirki karşısında kudurursunuz
ve öyle şeyler söylüyorki ama bunlar ne küfür ne hakaret sırf yani ben nedesem onun gözünde
hatalı benim anlatamıyorum kendimi

her kavgada boşanalım diyorsa siz çoktan yüz göz olmuş ve evliliğinizi laçkalastırmışsınız kusura bakmayın yazdıklarınızdan anladıgım bu...her ne kadar toparlanalım kendımıze gelelım desenız de yine ufak bir kavganızda saygıyı aşacaksınız....ayrıca boşanma sözcüğü öyle basit bir kavram değil dini boyuttada nikahınızı sakatlıyorsunuz( inanç meselesi tabi ben öyle biliyorum) madem evladınız var aile danışmanınında yardım isteyebılırsınız

beni korkutanda buya zaten
bizde çok sıkıntılı zamanlar geçirdik hala izlerini taşıyoruz
ve sanırım gerçekten boşanmayı düşündüğü için dile getiriyor

Hiçbir karşılık vermediği için tek kozunu oynuyor anladığım kadarıyla. Boşanacak falan değil, öyle olsa zaten ikimizin kararı bu demezdi. Gider boşanırdı.

Yaptığı cok yanlış aslında, bir süre sonra siz onun bu söylediklerini ciddiye almayacaksınız.

Aman diyim bu konuda yüzgöz olmayın ve alın karşınıza konuşun Her tartışmamızda boşanma kartı açılmaz. Beni kırıyorsun deyin. Gerçekten varsa böyle niyeti başka. Ama ağza pelesenk yapılmaz. Daha tartışacağınız uzslaşamayacağınız bi dünya mesele olacak nasıl aşacaksınız. Tartışırken sınırı aşıyor olabilir misiniz yada gurur kırıcı şeyler mi söylüyorsunuz. Bizde eşimle çok ciddi sıkıntılar yaşadık kavgalar ettik ama boşanmayı ağzına bile almaz, alırsa da durmaz.(Allah korusun) Yani erkekler akıllarında yoksa pek dile getirmezler.

bir kere evden gitmeye kallktı ama kızım baba nereye gidiyorsun deyince gidemedi
yapamıyorsada bu sanırım kızı için

bir kere evden gitmeye kallktı ama kızım baba nereye gidiyorsun deyince gidemedi
yapamıyorsada bu sanırım kızı için

Evliliğinizde bizim bilmediğimiz başka şeyler de mi var? Her evde tartışma kavga oluyor ama sonra bir şekilde orta yol bulunuyor. Evi terkedecek kadar büyük ne yaşanıyor Allah aşkına?

Peki tartışmalar sizin tarafınızda nasıl oluyor yani bağırıp kırıcı sözler sarfediyor musunuz...

boşanmak kelimesi öyle her kavga sonrası canınızı n istediğinde ağza alınacak laf değil bence...
fazla yüz-göz olunmuş bana göre...
saygı en aza indirgenmiş..
ona kavgalı olmadığınızda gayet canım cicimliyken sordunuz mu hiç gerçekten boşanmak isteyip istemediğini??eğer istemiyosa neden buna her kavgada dile getiriyo??

30 yaşında
evet söylediği birde bu ilerde sürekli aynı şeyler olucak

Canim esin o zaman cok duygusal herhalde degil mi?

ve diyor ki üzülecegime ileride simdi bitireyim daha iyi.

yani dedigim gibi o an kötü niyetinden degilde caresizliginden söylüyor.

belkide biraz özgüven eksikligide mevcut,kusura bakma bunu sana tamamen yardimci olmak icin söylüyorum ki onu anlayabilesin böyle durumlarda

Evliliğinizde bizim bilmediğimiz başka şeyler de mi var? Her evde tartışma kavga oluyor ama sonra bir şekilde orta yol bulunuyor. Evi terkedecek kadar büyük ne yaşanıyor Allah aşkına?

burda yazamıyacağım çok zor zamanlar geçirdik bundan bir yıl öncesinde
sonrasında yaşanan en küçük sorunda eskiye yönelik eşimin içinde kalan şeyler ortaya sürüldü
eşim tarafından oyüzden en ufak bir tartışma büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…