- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
eşim normalde çoğu erkeğe oranla sevgisini belli, eden
evin den işine işinden evine diye tabir edilen
ailesine ilgili bir adam
ama sorunumuz kavga veya tartışmadan sonra
ben boşanmak istiyorum diyen bir adam
nedeni ise şöyle açıklıyor tartışırken birbizimizi kırıyoruz bir sürü laf söylüyoruz
sonrada barışıp canım cicim olmak bana kendimi kötü hissettiriyor
hangisi gerçek hangisi yalan anlamıyorum diyor
ve yine bir tartışma sonrası buz gibi soğuğuz
ve yine boşanma konusu geçti
ve bu beni çok etkiliyor
3 yaşında bir kızımız var tartışmaya oda şahit oldu ben bunun üzüntüsü morel bozukluğuyla kendimi daha kötü hissediyorum
ailesine ilgili bir adam
nedeni ise şöyle açıklıyor tartışırken birbizimizi kırıyoruz bir sürü laf söylüyoruz
ve bu beni çok etkiliyor
3 yaşında bir kızımız var tartışmaya oda şahit oldu ben bunun üzüntüsü morel bozukluğuyla kendimi daha kötü hissediyorum
Yani?
Eşinin açıklaması ne demek ben anlamadım?
Gerçekten boşanmak mı istiyormuş?
Bir de haddim değil de kavga ederken saygıyı elden bırakmamak gerek bence.
30 yaşındaCanim esin bunu kötü niyetle yapmiyordur,dedigi gibi onu cok üzüp caresiz yapabiliyordur tartisma durumu gelecege yönelik.
düsünüyordur ki acaba ileride daha mi kötü oluruz simdi böyle tartisiyorsak.
esin kac yasinda?
Kurduğunuz cümlelere bakmak lazım; acaba geri dönülmesi, unutulması zor sözler mi sarfediyorsunuz birbirinize de eşiniz bu nedenle boşanmayı paravan olarak kullanıyor, ya da gerçek cümleleri mi?
Kadınlar "boşanacağım" cümlesini blöf olarak cok kullanırken erkekler genelde telaffuz etmezler, eşiniz şaşırttı beni hakikaten.
ailesine ilgili bir adam
ve bu beni çok etkiliyor
Aman diyim bu konuda yüzgöz olmayın ve alın karşınıza konuşun Her tartışmamızda boşanma kartı açılmaz. Beni kırıyorsun deyin. Gerçekten varsa böyle niyeti başka. Ama ağza pelesenk yapılmaz. Daha tartışacağınız uzslaşamayacağınız bi dünya mesele olacak nasıl aşacaksınız. Tartışırken sınırı aşıyor olabilir misiniz yada gurur kırıcı şeyler mi söylüyorsunuz. Bizde eşimle çok ciddi sıkıntılar yaşadık kavgalar ettik ama boşanmayı ağzına bile almaz, alırsa da durmaz.(Allah korusun) Yani erkekler akıllarında yoksa pek dile getirmezler.
evet çok kırıcı olduğumuz zamanlar oldu olmadı desem yalan olur
eşim kavga ederken hayatta bağırmaz hatta oturur bir kenara öyle sakindirki karşısında kudurursunuz
ve öyle şeyler söylüyorki ama bunlar ne küfür ne hakaret sırf yani ben nedesem onun gözünde
hatalı benim anlatamıyorum kendimi
Hiçbir karşılık vermediği için tek kozunu oynuyor anladığım kadarıyla. Boşanacak falan değil, öyle olsa zaten ikimizin kararı bu demezdi. Gider boşanırdı.
Yaptığı cok yanlış aslında, bir süre sonra siz onun bu söylediklerini ciddiye almayacaksınız.
bir kere evden gitmeye kallktı ama kızım baba nereye gidiyorsun deyince gidemedi
yapamıyorsada bu sanırım kızı için
evet çok kırıcı olduğumuz zamanlar oldu olmadı desem yalan olur
eşim kavga ederken hayatta bağırmaz hatta oturur bir kenara öyle sakindirki karşısında kudurursunuz
ve öyle şeyler söylüyorki ama bunlar ne küfür ne hakaret sırf yani ben nedesem onun gözünde
hatalı benim anlatamıyorum kendimi
30 yaşında
evet söylediği birde bu ilerde sürekli aynı şeyler olucak
Evliliğinizde bizim bilmediğimiz başka şeyler de mi var? Her evde tartışma kavga oluyor ama sonra bir şekilde orta yol bulunuyor. Evi terkedecek kadar büyük ne yaşanıyor Allah aşkına?
Peki tartışmalar sizin tarafınızda nasıl oluyor yani bağırıp kırıcı sözler sarfediyor musunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?