her kavgadan sonra boşanma kelimesi

Belki geçmişle bağlıyordur şu an yaşadıklarınızı :44::44::44: Belki size olan güveni azalmıştır o yüzden çaba sarfetmek istemiyordur

ben deliriyorum ya öyle böyle değil yani çıldırıyorum bağırıyorum
kırıcı sözler sarfetmiyorum çok bağırdığım kesin

Kendinizi frenlemeye çalışsanız belki geçmişte yaşadıklarınızın da etkisi vardır bu durumda... Eşinizde korkuyordur belki zamanla daha da kötü olacağı için geçmişe döneceğinizden korkuyor belki

sordum bana yaptığı açıklama bu işte ben böyle tartışmadan sonra
tekrar canım cicim olamıyorum bu yüzsüzlükmüş gibi geliyor diyor
evet istiyorum yada istemiyorum diye bişey demiyor
sürekli aynı şey olması beni yıpratıyor böyle sizi mutlu edemem diyor

Eşiniz durumu açıklamış aslında demekki kinci bir kişilikte... Onur kırıcı sözler söylemesenizde bağırmanızı unutamıyor sindiremiyor bunu

[I]Hmmm o zaman yaşadığınız sorun her neyse eşinizin kafasında ya çözülmemiş, yada hazmedemeiş ki bu tehlikeli bir durum. Sizide çözümsüzlüğe iter. Sıkıntı boyutu farklı buzdağının altındakiler önemli bu durumda. Erkekleri biriktirdiklerini kusması tehlikeli oluyor.
Nasıl olsa böyle sürecek demesi evliliğinize olan inancını yitirdiğini düşündürüyor bana. Net ve uzun bir konuşmaya gerekirse deşip tekrarçözmeye ihtiyaç var. Ama tehlikeli bir durum eğer ayılmayı istemiyorsanız.[/I]

Belki geçmişle bağlıyordur şu an yaşadıklarınızı :44::44::44: Belki size olan güveni azalmıştır o yüzden çaba sarfetmek istemiyordur

evet aynen böyle işte teşekkürederim
ben de çok hatalıyım sakinliğimi koruyamıyorum
verdiği tepkiler fitilimi ateşliyor resmen sonrasında bomba etkisi yaşanıyor evde

Aslında kafasında olayı çoktan bitirmiş ve açık açık da söylüyor.

Sizin kendinize bir çeki-düzen vermeniz için her defasında bir şans bir şans diyor ama hep hayal kırılıgı yaşıyor anlaşılan...

Çünkü bir erkek kolay kolay bu kelimeyi kullanmaz...

her iki tarafta bağırıp çağırırsa evlilite saygı kalmayacağını düşünüyorum

peki siz bu kadar bağırırken o 3 yaşında ki çocuğunuz ne yapıyor

evet aynen böyle işte teşekkürederim
verdiği tepkiler fitilimi ateşliyor resmen sonrasında bomba etkisi yaşanıyor evde

Aslında tartışma esnasın da sizinle beraber oda bağırıp çağırsa sizi anlaması daha kolay olur belki sorunları da çözebilirsiniz ama o sakinliğini koruyabiliyorken sizin öfkelenmenize anlam veremiyordur... Onun gözünde hatalı olanda siz oluyorsunuz doğal olarak Öfkenizi kontrol etmeye çalışın gerekirse destek alın bence...

aslında çok kez konuştuk sorulan sorulara gayet net ve açık cevaplar verdiğimi ve aldığımı düşünüyorum
kavga etmeden sakin sakin konuşmalarımız çok oldu
ama kafasındaki bir mesleyi çözmediğimi biliyorum
ve nasıl çözeceğimi ona kendimi nasıl inandırıcağımı bilmiyorum işte
malesef oyüzden her tartışmada verdiğim normal tepkileri bile
eskiye yönelik mevzu üzerinden tartıp yorumluyor kafasında buna engel olamıyorum
defalarca anlatmama rağmen
sanırım bu evliliğe ve bana karşı gerçekten inancı ve umudu kalmamış

her iki tarafta bağırıp çağırırsa evlilite saygı kalmayacağını düşünüyorum

peki siz bu kadar bağırırken o 3 yaşında ki çocuğunuz ne yapıyor

o işin en acı tarafı ya işte bütün yaşananlara şahit oluyor

Bomba elinizde patlar sonra. Kadın erkek farketmez kimse kendisine bağırılmasından hoşlanmaz. Sukunetinizi koruyun neticede bağırarakta birşeyleri çözemediğiniz ortada. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Eşinizin boşşanma düşüncesini pekiştiriyorsunuz böyle yaparak.

Bence de bu açıklamayı beyazbulutun değişmesini umarak yapıyor ama dediğiniz gibi her seferinde hayal kırıklığı yaşıyor sanırım

Son düzenleme:

aslında sakin olmayı çok istiyorum ama yapamıyorum
en son tartışmamızda eşim bir arkadaşımızın evinde bana vermeyeceği bir tepki verdi
hiçbişey yapmadım ve sustum eve gelirken sordu ama konuşmak istemediğimi söyledim çünki çok sinirliydim
eve gelince benim suratım asık diye oda sinirlendi ona bunun nedenini sorunca da arkadaşın evindeki tepkiyi yani
senin yüzünden dedi bana şok oldum yani ben zeki akıllı bir kadın olsaymışım
başkasının evinde kendime o tepkiyi verdirtmezmişim
bunu söyleyince bende şarteller attı işte
hata yaptığının farkında olup
yaptığı hatayı savunan ve bu hatayı karşısındaki insanın ona yaptırdığını söyleyen bir adam
gelde çıldırma

Canım çook zor vaziyet eşin üstüne oynuyor ve seni patlatmaya çalışıyor olabilir. Böylece işin içinden sıyrılacak. Yinede sukunetini koru.

ve kavga büyüdü büyüdü büyüdü
içinden çıkılmaz bir hal aldı yanlış yaptığının farkında olduğunu
normalde böyle bişey yapmayacağını nasıl olduğunu anlamadığını
söyledi sonunda söylemesine ama
sonuç ben çılşdırmış bağarmış çağarmış oldum

Canım çook zor vaziyet eşin üstüne oynuyor ve seni patlatmaya çalışıyor olabilir. Böylece işin içinden sıyrılacak. Yinede sukunetini koru.

öyle içten pazarlıklı bir adam değildir
hani derlerya dobra dobra öyledir yani
kimseden lafını çekinmez
benle ilgili sorunu varsa söyler
eğer beni istemiyorsa sevgisi bittiyse de söyler
benim kafamdaki kızım içinmi acaba diyorum bekliyor
gerçi çocuk için evlilik sürdürlmez diyenlerden ama
söz konusu kendi canı olunca insanın bütün doğrular değişiyor

Ailesi ve arkadaşları arasında pohpohlanan,el üstünde tutulan birisi mi peki?

Son düzenleme:
Ailesi ve arkadaşları arasında pohpohlanan,el üstünde tutulan birisi mi peki?

ailesi burda değil bir tek annesi var ve tek çocuk
çok arkadaşıda yoktur öyle
ama şöyle söyliyim önceden popiler bir kişilkti çevresi oldukça fazlaydı
girdiği ortamda kendini fark ettirir
koç burcu

onunla çocuk gibi ilgilenmemi
deli gibi aşk yaşamak ister
sevgimi sürekli hissetmek ister
onun yaptığı davranışları çoook aşık bir kadın sineye çekebilirmiş hissi yaratır
onu sevmediğimi düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…