- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
burda yazamıyacağım çok zor zamanlar geçirdik bundan bir yıl öncesinde
sonrasında yaşanan en küçük sorunda eskiye yönelik eşimin içinde kalan şeyler ortaya sürüldü
eşim tarafından oyüzden en ufak bir tartışma büyüyor
ben deliriyorum ya öyle böyle değil yani çıldırıyorum bağırıyorum
kırıcı sözler sarfetmiyorum çok bağırdığım kesin
boşanmak kelimesi öyle her kavga sonrası canınızı n istediğinde ağza alınacak laf değil bence...
fazla yüz-göz olunmuş bana göre...
saygı en aza indirgenmiş..
ona kavgalı olmadığınızda gayet canım cicimliyken sordunuz mu hiç gerçekten boşanmak isteyip istemediğini??eğer istemiyosa neden buna her kavgada dile getiriyo??
sordum bana yaptığı açıklama bu işte ben böyle tartışmadan sonra
tekrar canım cicim olamıyorum bu yüzsüzlükmüş gibi geliyor diyor
evet istiyorum yada istemiyorum diye bişey demiyor
sürekli aynı şey olması beni yıpratıyor böyle sizi mutlu edemem diyor
burda yazamıyacağım çok zor zamanlar geçirdik bundan bir yıl öncesinde
sonrasında yaşanan en küçük sorunda eskiye yönelik eşimin içinde kalan şeyler ortaya sürüldü
eşim tarafından oyüzden en ufak bir tartışma büyüyor
Belki geçmişle bağlıyordur şu an yaşadıklarınızı :44::44::44: Belki size olan güveni azalmıştır o yüzden çaba sarfetmek istemiyordur
Kendinizi frenlemeye çalışsanız belki geçmişte yaşadıklarınızın da etkisi vardır bu durumda... Eşinizde korkuyordur belki zamanla daha da kötü olacağı için geçmişe döneceğinizden korkuyor belki
sordum bana yaptığı açıklama bu işte ben böyle tartışmadan sonra
tekrar canım cicim olamıyorum bu yüzsüzlükmüş gibi geliyor diyor
evet istiyorum yada istemiyorum diye bişey demiyor
sürekli aynı şey olması beni yıpratıyor böyle sizi mutlu edemem diyor
evet aynen böyle işte teşekkürederim
ben de çok hatalıyım sakinliğimi koruyamıyorum
verdiği tepkiler fitilimi ateşliyor resmen sonrasında bomba etkisi yaşanıyor evde
Belki geçmişle bağlıyordur şu an yaşadıklarınızı :44::44::44: Belki size olan güveni azalmıştır o yüzden çaba sarfetmek istemiyordur
[I]Hmmm o zaman yaşadığınız sorun her neyse eşinizin kafasında ya çözülmemiş, yada hazmedemeiş ki bu tehlikeli bir durum. Sizide çözümsüzlüğe iter. Sıkıntı boyutu farklı buzdağının altındakiler önemli bu durumda. Erkekleri biriktirdiklerini kusması tehlikeli oluyor.
Nasıl olsa böyle sürecek demesi evliliğinize olan inancını yitirdiğini düşündürüyor bana. Net ve uzun bir konuşmaya gerekirse deşip tekrarçözmeye ihtiyaç var. Ama tehlikeli bir durum eğer ayılmayı istemiyorsanız.[/I]
her iki tarafta bağırıp çağırırsa evlilite saygı kalmayacağını düşünüyorum
peki siz bu kadar bağırırken o 3 yaşında ki çocuğunuz ne yapıyor
ben de çok hatalıyım sakinliğimi koruyamıyorum
verdiği tepkiler fitilimi ateşliyor resmen sonrasında bomba etkisi yaşanıyor evde
Aslında kafasında olayı çoktan bitirmiş ve açık açık da söylüyor.
Sizin kendinize bir çeki-düzen vermeniz için her defasında bir şans bir şans diyor ama hep hayal kırılıgı yaşıyor anlaşılan...
Çünkü bir erkek kolay kolay bu kelimeyi kullanmaz...
Bomba elinizde patlar sonra. Kadın erkek farketmez kimse kendisine bağırılmasından hoşlanmaz. Sukunetinizi koruyun neticede bağırarakta birşeyleri çözemediğiniz ortada. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Eşinizin boşşanma düşüncesini pekiştiriyorsunuz böyle yaparak.
Canım çook zor vaziyet eşin üstüne oynuyor ve seni patlatmaya çalışıyor olabilir. Böylece işin içinden sıyrılacak. Yinede sukunetini koru.
Ailesi ve arkadaşları arasında pohpohlanan,el üstünde tutulan birisi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?