her kelimeleri para..hayatları para sıkıldım...

insan rahat hayata kolay alisir bence.......
ben sizin bu yasadiklarinizda bir sorun göremiyorum..imkanlardan faydalanin iste ne guzel..ne maldivleri balayaina gidemeyen insanlar var..anladigim kadariyla esinizin aileside kötü niyetli degiller sizinle ugrasmiyorlar..ben sizin yazdiklarinizda sorun görmüyorum..tam tersi olsaydi paraya muhtac olsaydiniz 50 metrekarelik evde yasamak zorunda kalsaydiniz o zamanda sikayet edecektiniz heralde..
bence sizin durumunuzda olupta sikayet etmek isteyen bir cok kadin vardir :):).

harikasın hayatıum bencede ye iç sus hayatını yaşa

konu sahibesi maldivler yada puket adalarında çekilmiş balayı resimlerini, adını yazamadığım marka gelinliğinin üzerindeyken resimlerini, 2100 tllik yöööözügünün resimlerini parnaaaağındayken koyarsa neydecük hanımlar :27: konu sahibesi acil yetiş ve utandır bu deli hanımları :51: gelir mi acep ?:26:

son yorumlar beni bitirdii yerlerdeyimmmm:9::9::9:

Ya ben ilk kez bir konuda ne yorum yapacağımı bilemedim:44:
Bir iki çelişen ifade var ama genel olarak bakınca olabilir de tabi.
Yani insanların standartlarının çok üstünde bir hayata alışmada ki
zorlukları,adaptasyon durumu sorun olabilir neden olmasın?
Öte taraftan da standartların çok üstü de değil aslında.
Yaşam kalitesi çok düşük bir aileden gelmediğini söylüyor.
Eğer öyle ise yurt dışında balayı,pronovias gelinlik,
hasır set konu sahibini çok şaşırtmamalı diye düşünüyorum.
Yapılabilecek şeyler zira.
Tamam ülke genelinde imkanı biraz zorlayan,bütçelere ters gelen
harcamalar olabilir ama ''ailem de üstüne düşeni yaptı''diyor.
Sorun o bu değil de,kendini yetersiz hissetmek ise haklıdır.
Her insan aynı hassasiyete sahip değil.Çoğu kadın için
refah bir hayat,lüks bir yaşam cazip gelebilir ama konu sahibi için
durum biraz farklı sanırım.
Bilinçli yapmıyorlar,daha önce yaptığım evliliği de hiç konu yapmıyorlar diyorsun.
Bence asıl önemli olan bu ikisi.
Niyet önemli deriz ya hep,niyetleri kötü olsa inan seni incitmek için çok daha farklı davranırlardı.
Bence şanslısın,evlatlarına sahip çıkan,kararlarına saygı duyan,herşeyin en iyisi için imkan yaratan bir aile ile karşılaşmışsın.
İyi niyeti suistimal edecek,imkanları zorlayacak biri olmadığını düşünüyorum.
O yüzden bu konuyu dert etmek yerine,tüm enerjini eşine ve ailene harcamalısın.
Bir de naçizane tavsiye burda marka vermeden,çoğunluk için lüks sayılabilecek şeyleri açık açık belirtmeden de paylaşım yapabilirsin.
İnan tüm iyi niyetimle söylüyorum;belki sen durumunu daha iyi açıklamak adına bu kadar ayrıntıya girdin ama,
toplum olarak itici buluyoruz bu tarz şeyleri.
Ama samimi olmadığını da düşünmüyorum.
Dedim ya herkesin derdi bir değil,bence de yetersiz hissetmek,rahatsız olmak,abartıyı anlayamamak,
farklı yaşam standartları benide tedirgin ederdi.Hak veriyorum o yüzden.
Ama yineliyorum,büyütülecek şeyler değil.
Senin için önemli olan kendi evin,evinin içinde ki huzurun,eşinle ortak hayatınız olmalı.
Gerisi fasa fiso...

allah başka dert vermesin diyerek başlamak istiyorum.çünkü çoğu insan tarafından gıpta edilecek şeyler anlatıklarınız bu zamanda maddi sıkıntı duymadan yaşamak büyük nimet bu yüzden öncelikle imkanlarınızın tadını çıkartın eşinizin ailesinin yanında kendinizi ezik hissetmeyi bir yana bırakıp uyum sağlamaya çalışın ayrıca serzenişiniz bana biraz saçma geldi her lafları para demişsiniz parayı esirgememek sizin daha güzel imkanlarda yaşamanızı sağlamayı çalışmak suç mu belli ki durumları iyi kötü bir evde otursanız belki eşleri dostları onları ayıplayacak sanırım komplekse kapıldınız yada tam sindiremediniz kk dekilere bi hava atıyım dediniz :) bu zamana kadar okuduğum en tuhaf dertti

birde para içinde yüzerken harcamaya kıyamayanlar var:97: .....bence çok şanslısın....
uyum sağla devam et yoksa onlar değişmez kesinlikle zamanla alışırsın yani ben olsam çok çabuk alışırdım bu duruma :1:

:16::16::16::16::16::16:

Sekil 1A bakiniz benimkiler :52:
bende bir kayinpeder var millet kaynanasindan dert yanar bende de kayinpeder ona bakinca resmen hani su eskilerden bir donald duck amca vardi varyemez amca hah aynen o geliyor aklima....
bir insan hayatta herseyden cok parayi severmi yaaa ha birde kendi sagligi yoksa coluk cocuk ev es umrunda degil adamin ama bir sivilce icin memleketteki tum hastanleri dolasir yeminlen
allahtan yirt disindayiz kendi isimiz gucumuz mesleklerimiz varda kafamiz dinc 3senede bir goruyoruz o bile bana pes dedirtiyor
misal sofrada zeytin varsa peynir koydurmaz domates varsa salatalik konmaz falan filan
ben boylesini omrumde gormedim gorecegimide sanmam
buarada mal mulkte almis basini gitmis ama kac donum arsa arazi tarla var bilmiyorum :27:
gerci cokta umrumda degil napiim oyle zenginligi sefasini suremedikten sonra:20:

simdi bende bu model olunca sana valla ne yazacagimi sasirdim resmen:26::26::26::26:

Bu konu bana kalbiminarveni'ni hatırlattı nedense :26:

Gerçek olduğunu varsayıp yorum yapmak gerekirse de, sizin ailenizin maddi durumu ne bilmiyorum söz etmemişsiniz ama eşinizin ailesi sizi küçümsemiyorsa yadırgamıyorsa bence sizde bu lüksü yadırgamayın derim. Sizin yerinizde olmak iseyen nice insan var.
Ayrıca ''her kelimeleri para'' diyince bende parasıyla övünen, hava atan, görgüsüzlük yapan insanlardan sanmıştım.
Adamlarda var, ve ona göre yaşıyorlar kendi kesimlerine uygun hareket etmeleri onları paracı yapmaz bence.

Bide rahata çabuk alışılır merak etmeyn, sizde alışırsınız

Edit: Ay konu çok eskiymiş ya, bende bdv de ilk sayfada görünce atladım hemen :D

Son düzenleme:
Back
X