Her kez bana düşman !!

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Bildiğiniz üzere eşim iş yüzünden yurt dışında giderken kayıvalideme eşim benim yanımda kalmasını söylemişti kaynanamda seninle uğraşamam dedi ve bir kaç kez aradı beni açmadım (bu arada eşim bir haftadır yok) abisi beni emrivaki onlara çağırdı bende gittim eltimle oturduk bana aradığında ac ağzına laf verme dedi aradı açtım vay ben yalancıymışımda herkese onun öyle dediğini neden söylemişim eltilerimin hakkında konuştu görümceme orsp.. Dedi eşine pzvn.k dedi bana saydı sövdü eltimde benim gibiymiş koltuk almış ona beni kıskanıyormuş açtı ağzını yumdu gözünü bunlarda söyle dedi yok kimseye bişey söylenicem anne dedim söyle söyle ağzına s.. Dedi anne ses kaydına aldım ben yalancıyım kimseye bişey söylemiyorum sen kendin söyliceksin dedim ne beddualar ne küfürler yedim artık duramıyorum buralarda eşimde yok baş edemiyorum Yoruldum alıp kafamı gitmek istiyorum bıktım .. Bana soranlarada ses kaydını attım ama gene kötü olan ben oldum herkes beni düşman biliyor facede sacma sapan seyler yazıp altında bana göndermeler yapmışlar napayım he bide çok zoruma gidende kısır demesi oldu evet hamile kalamadım tüplerim tıkalı ama kimseye söylemedim herkes çalışıyorum geziyorum diye yapmıyorum sanıyor bilmese de çok zoruma gitti öyle demesi :KK43:(

Son düzenleme:
Off ne ara kaybediyorsunuz şu saygılı olmayı ya

Ne biçim laflar bunlar

Yalakalıkmı yalakalık yapsam konuştuğunu herkese atarmıyım yüzünede söyledim sadece kendimi bozmadan cevap vermeye çalıştım napabilirdim gerçekten zor bir durumdu ..

Ay bu ses kaydı olayı cidden ürkütücü.

Dikkat etmeli insan kimle ne konuştuğuna:D

Ben anlamadım niye alıp başını gidiyorsun.
Haklıysan eşine dinletirsin.
Uzak durur yaşarsın aman, kocan şuan yok diye kaynanan nikahına almadı herhalde seni.

Allah sabır versin bana eşime dinlettim anlattım konuşurken. Ardım internneten dinlettim madem ben olmadığımda böyle yapıyor benim artık öyle bir annem yok dedi yazıklar olsun dedi kayınvalidemde oğlumla aramı sen bozdun diyor ben ne yaptım senin yaptıkların söyledim :KK43:

Size bu kadar kötü davranan bir kadından neden yanınızda kalmasını istediniz ki? Hatanın büyüğü sizde.
Ben istemedim eşime anlatıyordum ya annem işte sen yanlış anlamışsındır diyordu hep duymamazlığa vuruyordu bende eşimin içi öyle rahat edicekse dursun diye düşündüm sabah çıkıp akşam geliyorum

Back
X