• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kızı ekleyen erkek

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
Sosyal medya bağımlısı olan biri var hoşlandığım..daha doğrusu bir an önce bana yaptığı davranıştan sonra silip atmak istediğim.çok kırgınım ama umrunda bile değil ve bu beni daha çok üzüyo.Ama öyle hemen yapamıyorum işte..sürekli kızları ekliyo, yemek fotoları paylaşıyo hikayesinde.hiç de seçici değil..ne düşünürsünüz bu konuda? Bir ara hesabımı dondurdum ama yine açtım..bakmak istemiyorum ama yapamıyorum elim gidiyo.profili herkese açık.

Eklemek istiyorsa eklesin kim bu adamın çevresinde kalmak istiyorsa kalsın
Bu senin tercihin bildiğin halde ondan yinede hoşlanıyorsan bu şeklide tahammül edeceksin
Adam gizli saklı yapmıyor sonuçta

Eklemek istiyorsa eklesin kim bu adamın çevresinde kalmak istiyorsa kalsın
Bu senin tercihin bildiğin halde ondan yinede hoşlanıyorsan bu şeklide tahammül edeceksin
Adam gizli saklı yapmıyor sonuçta
Görüşüyorduk biz, imladan ilgiliydi ki ne sözleri vardı sonrasında birden soğuk davranmaya başladı ve bu gücüme gidiyo, duygularımla dalga geçti resmen.keşke hemen silip atabilsem içimden

Bir anda soğuk davranan insanlara verilecek en güzel cevap umursamamak. İçten içe umursuyor olsanız da o bunu bilemez. Yazmayın, kızsanız da bunu hissettirmeyin. Aklında biraz kalmışsanız, vazgeçilmiş olma duygusu ona yeter :)
İçim içimi yese de belli etmiyorum tabi.bana kahvaltı sözü vardı sürekli söylüyordu ben de geçen hafta öyle şaka yollu söyledim hatırlatayım dedim ve yazdığı şey “vardı sanırım evet çok sağol” yazmış..öyle kaldı.içime oturdu

İçim içimi yese de belli etmiyorum tabi.bana kahvaltı sözü vardı sürekli söylüyordu ben de geçen hafta öyle şaka yollu söyledim hatırlatayım dedim ve yazdığı şey “vardı sanırım evet çok sağol” yazmış..öyle kaldı.içime oturdu
Verdiği cevap ile ayıp etmiş. İnsan sıradan arkadaşına bile böyle davranmamalı. Ben yerinizde olsam arayıp sormam, kendisi bana yazacak olursa da gayet cool bir şekilde soğuk cevaplar verirdim. Benim içime oturacağına, o deli olsun.

Verdiği cevap ile ayıp etmiş. İnsan sıradan arkadaşına bile böyle davranmamalı. Ben yerinizde olsam arayıp sormam, kendisi bana yazacak olursa da gayet cool bir şekilde soğuk cevaplar verirdim. Benim içime oturacağına, o deli olsun.
Üstelik o kadar ince düşünüp ona doğum günü hediyesi almıştım kitap ve bileklik..böyle biri olduğunu tahmin bile etmemiştim.hiç değilse insanın bir minnet borcu olur..

Boylelerini duzeltmeye calissanizda hicbirsey olmuyor. Sadece size hayal kirikligi yasatir. Engelleyin takip etmeyi birakin

Sosyal medya bağımlısı olan biri var hoşlandığım..daha doğrusu bir an önce bana yaptığı davranıştan sonra silip atmak istediğim.çok kırgınım ama umrunda bile değil ve bu beni daha çok üzüyo.Ama öyle hemen yapamıyorum işte..sürekli kızları ekliyo, yemek fotoları paylaşıyo hikayesinde.hiç de seçici değil..ne düşünürsünüz bu konuda? Bir ara hesabımı dondurdum ama yine açtım..bakmak istemiyorum ama yapamıyorum elim gidiyo.profili herkese açık.
Senin onu izledigini goruyomu fotograf ve videona yada hikayesine baktgni?eger goruyosa bakma sakin

Back
X